שאלה דחופה לגבי תוקף דרכונים בנסיעה לתאילנד
-
שלום,
ביום ראשון בערב (מחר) אני טסה לתאילנד וברשותי דרכון שתוקפו פג בעוד 4 חודשים. שמענו שחלק מהמדינות מקפידות על דרכון שתקף לעוד 6 חודשים מינימום.
יש לי מס' שאלות חשובות:
האם תאילנד היא חלק ממדינות אלו? או שתוקף של עוד 4 חודשים זה מספיק?
האם ניתן לחדש בכל סניף של משרד הפנים או רק במקום בו אני גרה?
האם יש סיכוי להנפקת דרכון חדש בו במקום ? (מכיוון שהדרכון הונפק לפני 10 שנים ואין אפשרות רק להאריכו.)
אם מישהו בקיא בנושאים אלו, אשמח לתשובה....
-
שאלה דחופה לגבי תוקף דרכונים בנסיעה לתאילנדאני לא יודע את התשובות למה ששאלת.
אבל אני כן יודע שניתן להנפיק דרכון חדש בשדה בבן גוריון בעלות של 500ש"ח. -
שאלה דחופה לגבי תוקף דרכונים בנסיעה לתאילנדayeletnn שלום,
גש למשרד הפנים ממש מוקדם בבוקר.
לפעמים הם מוציאים בדחיפות וזה יהיה מוכן תוך כמה שעות.
נתי -
נדחפת על מנת לשאול שוב שאלה - אולי מישהו יודעהאם מישהו יודע האם אני חייבת לגשת לסניף של משרד הפנים של מקום מגוריי או שאני יכולה לפנות לכל סניף בכל עיר??
נאמר לי על סניף נחמד בכפר סבא ואני מפחדת לגשת לזה של תל אביב - בטח יש שם תורים גדולים ואולי הם בלחץ גדול ואני מפחדת שלא יינפיקו לי על המקום
אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון בעניין וסליחה שנדחפתי גם פה עם שאלה -
אין בעיה, מגיע לי, גם אני נדחפתי לךהי, ראשית תודה לכל מי שענה לי.
לגבי שאלתך:
לא הצלחתי להבין האם חייבים ללכת לסניף שלך. לדעתי לא, ואם יתעקשו איתך זה סתם כי עושים לך דוקא אז אם את תל אביבית גשי לזה של ת"א עוד לפני שפותחים, קחי איתך את כרטיס טיסה הלוך חזור שלך.
הצלחתי להשיג את מס' הטלפון של משרד הפנים בנתב"ג שפתוח היום מ 21:00:
03-9754393/4
03-9774200/20/11/17
03-9754388/85
נסי לשאול אותם הכל.ואולי ייעצו לך להיגיע לשם..
שיהיה לך בהצלחה, אם אדע משהו נוסף אעדכן.... -
אין בעיה, מגיע לי, גם אני נדחפתי לךתודה רבה לך מייד מתקשרת -
אין בעיה, מגיע לי, גם אני נדחפתי לךיהיה נחמד אם תעדכני אותנו איך נגמר הסיפור הזה!
תודה -
אין בעיה, מגיע לי, גם אני נדחפתי לךבכל זאת האם יש תשובה לגבי תאילנד
האם תוקף דרכון שבעוד 4 חודשים פג תוקפו
האם אפשרי כניסה לתאילנד?
-
ובכן, טסים לתאילנדטוב, אז מה שהצלחתי ללמוד מכל זה :
בכניסה לתאילנד דורשים 6 חודשים. כלומר, כניראה שעם 4 חודשים יתנו לי לצאת מהארץ אבל הספק הוא בכניסה לתאילנד. יתכן ויאשרו כניסה אם אציג כרטיס חזרה במועד מוקדם בהרבה מתוקף הדרכון, אך לא כדאי לחכות לרגע האחרון ועדיף לסדר הכל כאן בארץ.
לגבי חידוש דרכון בסניף שאינו הסניף שלך- הדבר לא אפשרי. יש לבצע זאת בסניף שלך אלא אם כן יש לכם קומבינות...
כמו כן במקרים דחופים ניתן ללחוץ ולבקש הנפקת דרכון באותו יום...
כך נגמר הסיפור שלי. אני הצלחתי.
. בהצלחה לכל השאר.. מקווה שהסוף שלך טוב כמו של הסיפור שלי.
שיהיה לכולם פסח שמח !!! -
ובכן, טסים לתאילנד - את בטוחה?יש מצב שחברת התעופה לא תתן לך לעלות לטיסה כי את לא עומדת בתנאים של התאילנדים, כמו שהם עושים כשאת טסה למדינה שדורשת ויזה מראש - ואין לך.
שווה בדיקה -
ובכן, טסים לתאילנד - את בטוחה?גם אני בספק.
אומנם לגביה זה לא רלוונטי, היא סידרה את נושא הדרכון לדבריה, אבל חברות תעופה בד"כ לא מאפשרות טיסה של מי שלא עומד בדרישות מאחר והן מחוייבות להחזיר את הנוסע לנקודת המוצא על חשבונן. -
ובכן, טסים לתאילנד - את בטוחה?זה מה שנאמר לי בשרות הלקוחות של אל על אז זה מה שאני יודעת
ו, כן הדרכון שלי מסודר.
-
נסיעה טובה, רק עדכני אותנו בסוף הטיול, סקרנות ... -
עידכון חיובי!!!!!!!!!שלום לכולם
אז דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה רבה לכולם על העזרה ועכשיו לעידכון
ניגשתי אתמול על הבוקר לסניף כפר סבא - שהוא לא הסניף שלי והם חידשו לי את הדרכון ותוך חצי שעה היה לי דרכון מוכן והם היו סופר נחמדים ולא עשו שום בעיה עם כלום!!!!
אז יש דרכון ויש טיסה!!!
ממה שהצלחתי להבין הבעיה היא דווקא עם ישראל ביציאה אבל היא אמרה שבטח לא היו עושים לי בעיה אבל מבטיחה לשאול בשדה ולעדכן כשנחזור
בינתיים חג שמח לכולם!!!!!! -
עידכון חיובי!!!!!!!!!חג שמח.
סוף טוב הכל טוב,
ועכשיו למנה העיקרית,
שיהיה לכם כייף גדול
ובלי תקלות נוספות.
שאו ברכה........moga11 -
עידכון חיובי!! ועכשיו, ההנאה בטיול תהיה גדולה יותר