חברת ביטוח שירביט- זהירות!
-
אם חשבתי לבטח אצלם..........
עכשיו אני בטוחה שלא אעשה זאת!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3870841,00.html
-
חברת ביטוח שירביט- זהירות!שירלי תודה
סופר חשוב מה שפרסמת .במיוחד אחרי שלא מעט הפנינו(כולל אני) לעשות ביטוח אצלם בהנחה שהם היחידים שמתחייבים להחזר של הוצאות ששולמו כבר גם מספר חודשים לפני הטיול.אם זה ככה - אני איתך לגמרי.לא מבטח אצלם יותר.
ג'מוס -
חברת ביטוח שירביט- זהירות!לצערי הרב עוד לא ראיתי חברות ביטוח שמתנדבות לשלם, תמיד יש להם כל מיני תירוצים ודרכי מילוט וכל מיני קיזוזים והפרשי שער ומה לא, ומאחר והרוב לא תובע, אין להם מה להפסיד.
אני תמיד עושה ביטוח רק לניקוי המצפון ובתקווה שלא להזדקק לו.
בקיצור, שלא נדזקק לחברות הביטוח.
יוסי -
חברת ביטוח שירביט- זהירות!שירלי,
תודה על השיתוף במידע החשוב!
באמת שלא נצטרך את חברות הביטוח!
חג שמח
-
חברת ביטוח שירביט- זהירות!שירלי-אכן עשיתי בעבר ביטוח בשירביט פעם או פעמיים.
זו פעם השניה השנה שהם מככבים בפורום.יחד עם זאת ולמרות שכנראה לא אעשה שנית בשירביט(כי יש להם "נסיון מוכח")הייתי מצטרף לגישתו של יוסי ואומר בזהירות שגם בחברות אחרות זה כנראה קורה ויכול לקרות.
מה שנקרא זה נב.. והשני טר..!בסופו של דבר אף אחד לא רץ לקראת הלקוח כשצריך לפצות-כשצריך למכור פוליסות כולם בסדר!
שכחתי לומר לך שבזמן האחרון יש לנו כמה דברים מן המשותף-הנופש במגיק סנרייז,סופסוף אכלתי לפני שבוע חלת בצל-נחמד מאד (בפאב לא בדקס..) ובערב חג מצאתי את עצמי גם מזמזם ורוקד לצלילי השיר שאהבת בשרשור היום הולדת של להקה ששמה מהשוא כמו BLACK EYE PEAS ?
השבת נשארתם בבית לרגל השרב?
חג פסח שני שמח וחזרה לחינוך בכוחות מחודשים-רונן -
חברת ביטוח שירביט- זהירות!
האמת שאני תמיד מבטחת דרך קופת חולים מכבי.
אני כמעט בטוחה שגם אצלם, אם חס וחלילה קורה משהו לבן משפחה מדרגה ראשונה, יש החזר.
השנה לאור ההמלצות של רבים בפורום, חשבתי לבדוק גם בשירביט. אחרי שקראתי את הביקורת עליהם, אין סיכוי שאבטח אצלם!
נקווה באמת שלא נזדקק להם בכל מקרה....
רונן, בגלל השרב אי אפשר היה לטייל, אבל אנחנו בכל זאת יצאנו קצת.
חג פסח שני שמח!
-
חברת ביטוח שירביט- זהירות!שירלי
כל הכבוד על הפירסום,מצדיע לך.
אנחנו הלקוחות שלהן,ומרגע העברת הכסף אליהן,יש נטיה של החברות לשכוח את זה.
אני קורא מכאן לכולנו, להפיץ את הקישור ששירלי נתנה בכל דרך לכלל עם ישראל,למען ידעו כל הלקוחות הפוטנציילים את טיבה של העיסקה,ואוליי עם 6 מיליון איש יגידו לחברת ביטוח "לא תודה, שמענו עליכם".נזכה לשרות הוגן בתמורה לכספנו מחברות אחרות.
ביידים שלנו לשנות,הן צריכות אותנו לא פחות משאנו אותן.
העתיקו את הקישור והפיצו במייל,במקום הג'נק הרגיל שמגיע מדיי יום.
בייחד יש לנו כח ואף חברה בשום סדר גודל לא תעמוד מנגד.
אבדאן
O.S -
שמורת עין אפקשירלי, בוקר טוב,
סליחה שאני מתפרצת לשרשור, מנצלת את ההזדמנות שאת כאן.
חושבים לנסוע לעין אפק מחר, כמה זמן המסלול שם, האם יש מקום לפיקניק עם הילדים בין ההליכות ?
תודה - עדי. -
שמורת עין אפקהי עדי!
בעין אפק המסלול מאוד נינוח וקל. זמן כשעתיים בערך.
יש מקום לפקניק ולמנגל בצד ביער, לא במסלול עצמו.
תהנו!
-
תודה רבה. חג שמח. -
אני מאוד אהבתי את הניתוח של השופטתהאבסורד הוא שמקרה כזה מגיע בכלל לבית המשפט
שירלי תודה על השיתוף -
אני מאוד אהבתי את הניתוח של השופטתשירלי, תודה.
כמה פעמים השנה שקלתי לבטח אצלם, בפרט שכרטיסי טיסה לאוגוסט שוכבים אצלי במגירה מנובמבר כבר. וכל פעם זה ברח לי מהראש. אמשיך להתפלל מעל לכרטיסים כמו שעשיתי עד כה, בתקווה שזה יעזור יותר משרביט...
תודה ושיהיה בוקר נפלא.
אלונה -
אני מאוד אהבתי את הניתוח של השופטתשירלי, עכשיו באים?!?
מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מזמינה כרטיסי טיסה כמעט שנה מראש (וגם משלמת עליהם!), ובגלל שיש לנו הורים מבוגרים, חששתי ולפני שבוע עשיתי ביטוח בשירביט אך ורק משום שהם החברה היחידה שמבטחת הרבה זמן מראש. לתומי חשבתי שאני יכולה להיות רגועה אבל עכשיו הכתבה הזו טרפה לי את כל הקלפים ושוב יש לי פרפרים בבטן
כשעשיתי את הביטוח הפקידה שאלה אותי אם יש לנו מישהו במחלקה סיעודית. אמרתי לה שכרגע אין לנו מישהו במחלקה הסיעודית אבל אי אפשר לדעת משום שההורים כבר מאוד מבוגרים והכל יכול להשתנות. היא אמרה לי במפורש שמה שחשוב הוא המצב ברגע עשיית הביטוח.
מה עושים? האם מישהו יודע אם יש דרך לבטל ביטוח שכבר נעשה?
האמת שכך או כך נראה לי שחששות תהיינה לי עד הטיסה. אם נבטל את הביטוח וחס וחלילה יקרה אסון נפסיד את כרטיסי הטיסה. אם לא נבטל את הביטוח וחס וחלילה יקרה אסון גם נפסיד את כרטיסי הטיסה. דילמה.
עפרה -
אני מאוד אהבתי את הניתוח של השופטתהי עפרה.
אני בדעה שאם חלילה קורה משהו שמחייב ביטול נסיעה, כפרות על כל הכסף ששולם, במצב כזה הכסף כבר באמת לא כל כך משנה. אבל אם כבר עשית - עשית. אל תבטלי. ממילא הכסף ששילמת כבר יצא מהתקציב ואיננו.
אלונה -
אני מאוד אהבתי את הניתוח של השופטתעפרה עפרה
בסוף יקרה האסון הנורא מכל - הטיול יצא לפועל ואפילו תהנו בו כל כך שתחזרו אלינו לשתף.טוב, השיתוף יקרה בכל מצב.תפסיקי להיות כזאת דאגנית - תחשבי חיובי (עלי..
)
חג שמח
ג'מוס -
אני מאוד אהבתי את הניתוח של השופטת
עפרהלה!
כמה משותף שיש לשתינו!
נקווה שגם לשתינו הכל יהיה בסדר ויישאר לנו רק להחליף חוויות נהדרות!
-
לעופרהעופרה אל תבטלי
אין לך שום סיבה לדאוג
קודם כל כי הכל יהיה בסדר
בנוסף הרי יש את פס"ד - החלטה היא חד משמעית לטובת הנוסעים ולא לטובת החברה וזה מהווה תקדים - אז הכל יהיה בסדר. -
אני מאוד אהבתי את הניתוח של השופטתשלום עופרה !
למרות כל הדיונים שהיו בפורום לגבי הקדמת הביטוח בחב' שירביט ( בקופת החולים מוכנים לבטח רק ששים יום לפני הטיסה ), עדיין לא הבנתי מה ההגיון/היתרון בביטוח המוקדם.
הרי אם היית קונה ומשלמת על הכרטיסים רק חודשיים לפני הטיסה ואז גם עושה ביטוח, היה איזה שינוי לגבי המצב שקנית כרטיסים שנה מראש ועשית ביטוח רק חודשיים לפני הטיסה ?
מה הקשר בין תאריך קניית כרטיס/י הטיסה לקניית הביטוח ?
חוץ מזה, הרי הביטוח שעשית הוא כולל ולא רק לגבי ביטול הטיסה או אני טועה ?
הרי חו"ח ( טפו, טפו, טפו ) אם קורה מקרה מצער לא בשבוע שלפני הטיסה, חברת הביטוח לא תשלם על ביטול הטיסה או שוב אני טועה ?
אשמח לשמוע התיחסות לגבי סוגיה זו.
מעבר לכתוב מעלה, המלצתי לחשוב חיובי ובעה"ש הכל יתנהל תקין ללא ביטולים מאולצים.
מועדים לשמחה, חגים וזמנים לששון ! -
עפרהיש לזה פתרון מאד פשוט: להתקשר אליהם לבקש הצעת מחיר ולהקליט את השיחה. הם הרי מיידעים שהם מקליטים שיחות, אז גם לך מותר. בנוסף, את תמיד יכולה להגיד להם שראית את הכתבה הזו ואת מאד מוטרדת ורוצה לשמוע היכן את בדיוק עומדת. -
אני מאוד אהבתי את הניתוח של השופטתעפרה עפרה
זה לא משנה,ביטול לא ביטול,הכל ביידי שמיים,תצאו בשלום ותחזרו בשלום
והקב"ה ישמור עליכם, ובעזרת השם יתברך שמו לא תזדקקו לשום חברת ביטוח,או חברה אחרת היונקת את כספי האזרחים התמימים
SH.S