הקדמת טיסה חזרה לארץ
-
אני עכשיו נמצא בתאילנד ואמור לחזור בתחילת חודש 10 .אני רוצה להקדים את הטיסה בשבוע פחות או יותר (מסיבות אישיות ולא מקרה חירום) והסוכנות נסיעות אומרת שאי אפשר להקדים כי הכל מלא ואני יכול רק לקנות כרטיס חדש ב700-1500. דולר .הטיסה שלי היא עם אוזבקיסטן איירוייס..מה לעשות ?דיברתי עם אוזבקיסטן איירוייס עצמם והם רק נותנים לי כל הזמן טלפונים של מקומות אחרים ..תודה מראש על העזרה !
-
כנס . (מנסה לעזור)http://www.rpa-port.co.il/flash/contactus.asp
זה הנציגות הרשמית של אוזבקיסטן בישראל . בתקווה שתדבר איתם אם עדיין לא דיברת .הם יתנו לך תשובות הכי מדוייקות .
ממה שזכור לי , באמת ביטול /שינוי טיסה אצלם בדרך כלל לא פרקטים כי הם דורשים מחיר מלא אבל שווה לבדוק את זה עוד פעם מול הסוכנות שלהם בארץ(המספר טלפון שם מצורף..)
-
הקדמת טיסה חזרה לארץUzbekistan Airways in Thailand
Bangkok
Address: CTI Tower, 15th floor, room 191/68, 191 Rajadapisake Rd., Klongtoey, Bangkok 10110
Email: [email protected], [email protected]
Tel.: (66-2) 261-50-84/85
Fax: (66-2) 261-10-25נסה להתקשר לנציגות החברה בבנגקוק.
אם קשה לך טלפונית , סע לשם.
בהצלחה.
-
הקדמת טיסה חזרה לארץעכשיו דיברתי איתם ומסתבר שיש לי כרטיס טיסה קבוצתי שלא ניתן לשינוי . מישהו יודע אולי יש משהו לעשות ? תודה רבה על העזרה
-
הקדמת טיסה חזרה לארץתנסה להתקשר לכאן:
026355400
026355401
אלו מספרים תאילנדים,לא ישראלים למרות שזה נראה כך-תקיש את כל הספרות.
-
הקדמת טיסה חזרה לארץ026355400 איתם דיברתי עכשיו ..הם אלו שאמרו לי שהכרטיס הוא קבוצתי .אתה חושב שהנציגות שלהם בישראל יכולה לעזור יותר ?
-
הקדמת טיסה חזרה לארץאני באמת לא יודע אבל אני חושב שלהיות קצת נודניק לא יזיק.
דבר נוסף....אף פעם אין דבר כזה "אי אפשר"..
-
הקדמת טיסה חזרה לארץכנראה שזה אבוד ..אם מישהו יודע על משהו שעוד לא ניסיתי זה מאוד יעזור לי ..תודה
-
פתאום כל סוכני הנסיעות בפורום נעלמו/נאלמו........ -
כנס אולי זה הפתרון היחיד !!היי ליאור
האם אתה נמצא כרגע בבנגקוק ???
גש לכתובת הבא:
CTI Tower, 15th floor, room 191/68, 191 Rajadapisake Rd., Klongtoey, Bangkok 10110
(לפי אתר הנציגויות שלהם)ותנסה לדבר איתם שם פנים מול פנים
אל תוותר אחרי הלא! הראשון תנסה להגיע שם למישהו "בכיר" בשיחה פנים מול פנים
מקווה שיסתדר לך... -
כנס אולי זה הפתרון היחיד !!אני לא בבנגקוק אני באיים ..קשה לי להאמין שזה היה עוזר ,קשה מאוד להסביר משהו לתאילנדים .הם מאוד מקובעים ,אתה תסביר משהו והם יחזרו על אותו משפט 5 פעמים