מקסיקו עם ילדים?
-
האם לדעתכם זה ראלי לצאת עם 3 ילדים (חלקם מתבגרים- 18, 14, 10) למקסיקו ל- 3 שבועות בקיץ?
האם יש רעיונות למסלולי טיול ואטרקציות?
עברתי על חלק מהחומר באתר וחוץ מכתבה או שתיים רלונטיות לא מצאתי תשובות לשאלותי.
מדובר על משפחה (אנחנו) שהיתה כבר ברוב אירופה ובארה"ב (מזרחי ומערבי) ומחפשת משהו חדש... (לא תאילנד
)
תודה לעונים
מירי -
מקסיקו עם ילדים?היי מירי
הדבר ריאלי, במיוחד עם ילדים גדולים
ישנן גם משפחות שעשו את זה עם ילדים יותר קטנים .
צירפתי קישור לדיון שנערך פה לא מכבר ורעיונות לאטרקציות ומקומות לבקר זה קצת תלוי באופי שלכם- ואם אתם כבר מנוסים בטיולים- מן הסתם יש לכם העדפות- תעברו קצת על 1001 טיפים ואחרי זה אני בטוח שיתחיל להתהוות לכם שלד של מסלול.
בהצלחה -
מקסיקו עם ילדים?אפשרי, באיזור של פלייאה דל כרמן-קנקון יש מלא אטרקציות לילדים ומבוגרים (לא זולות בכלל - רצוי למצוא דילים).
איזור צ'יאפס (סאן כריסטובל) טיולים זולים לכל החיים. -
מקסיקו עם ילדים?תודה רבה, אני בד"כ נמצאת בפורום של טיולי משפחות ובפורום הזה אני חדשה ואכן יש מה ללמוד...
בעלי כבר אומר לי- אם כבר מוציאים כסף על מקסיקו- לא עדיף ארצות הברית?
והבן ממשיך "יש בזה משהו"...
מחכה לי עבודת שכנוע לא קלה
לילה טוב, מירי -
מקסיקו עם ילדים?לא רוצה להתערב לך בשיכנועים
אבל אם כבר מוציאים כסף- למה לא קוסטה ריקה? עם ילדים בגילאים שיש לך אני הייתי אולי הולך על האופציה של קוסטה ריקה ( אלא אם מחפשים עתיקות ותרבות אינדיאנית שמזה יש פחות בקוסטה ריקה). -
מקסיקו עם ילדים?מצטרפת להמלצה של גדליהו - אם אתם חובבי טבע קוסטה ריקה היא יעד המושלם לטיול של שלושה שבועות ויש בה שמורות מדהימות ברמות משתנות של קושי. בנוסף לכך אפשר לראות הר געש פעיל, לעשות "מסע אומגות" ביער גשם, לבלות או לגלוש בחופים, לטפס אל מפלים, גן פרפרים... מבחינת עלויות לדעתי זה יוצא אותו הדבר.