הצעת מחיר ליער השחור
-
שלום לכולם
אשמח לשמוע דעתכם: קיבלתי הצעה לנופש ביער השחור טיסה+לינה בדירה ליד אגם טיטיזי+רכב סדר גודל של 1200 דולר לאדם (לצורך העניין אנחנו 4 נפשות ותינוק זה 100 דולר)
עד עכשיו חיפשתי טיסות בנפרד ולינה ורכב בנפרד וההצעה הזו מהסוכנת לא ברור לי איך היא.
דעתכם?
יום נפלא
סיגל
-
הצעת מחיר ליער השחורהי סיגל, לכמה זמן החבילה? הרכב שמוצע בה זה הגודל שאתם צריכים או שצריך להוסיף על השדרוג? הדירה - אותה השאלה, דירת סטודיו? חדר שינה אחד, שתיים? הטיסות של מי? שעות סבירות?
אלונה -
הצעת מחיר ליער השחורהיי אלונה
עדיין לא קיבלתי פרוט לגבי הדירה, מס' חדרים ותמונות
הטיסות הן של swiss או טיסת שכר של המבורד אני חושבת
ההצעה היא ל-14 יום (מה שנראה לי הרבה זמן במקום אחד, לא?)
הרכב לדעתי בסדר פורד סטיישן (ל-5 נפשות)
מה דעתך?
סיגל -
הצעת מחיר ליער השחורלא מכירה את היער השחור והמיקום. אבל בואי נעשה חשבון הכי בגדול שאפשר:
טיסות 600 דולר
רכב 70 יורו יום כפול 14 - 980
דירה בהנחה שזה 2 חדרי שינה, בסביבות 100 יורו לילה - 1400 יורו.
יש לנו 2400 יורו שזה בגדול 3100 דולר + 2400 דולר טיסות = 5500 דולר. וממך מבקשים 4900?
החישוב הוא הכי לא מדויק שיכול להיות, כי ברור שאפשר למצוא דירה בפחות מ- 100 יורו, או ביותר, טיסות אפשר יותר זולות או פחות זולות.
אם את מקבלת תמונות של הדירה והיא מתאימה לך מבחינת הגודל, אם הטיסות נוחות ובעיקר אם אין לך זמן\עצבים מברזל לחפש לינה ביער השחור הייתי אומרת קחי את החבילה ותתחילי לתכנן טיול.
לעניין 14 יום אם זה לא הרבה? - מה קרה לך, יש לך שבועיים חופשה חלומית שלא השקעת טיפת עצבים בארגון שלה, ליד אגם, ביער השחור, עם רכב צמוד ולא תמצאי מה לעשות? באמת?
אלונה -
הצעת מחיר ליער השחורהי סיגל
נשמע סביר עבור 14 יום הכולל כמובן מלון לכל אחד מהימים.
לדעתי תפצלי לשני מקומות. שבוע /שבוע.
סיגל. -
הצעת מחיר ליער השחורבנוסף המחיר גבוה כי עדיין לא התפרסמו המחירים לקיץ.
לדעתי כדאי לך קצת לחכות לפחות עד שיצאו המבצעים של הקיץ.
כי המחירים גבוהים מאוד כרגע לקיץ.
סיגל
-
הצעת מחיר ליער השחורסיגל
נראה לך יקר? האם ביררת משהו בקשר ליער השחור?
האמת שאני בדר"כ מעדיפה גם למצוא את הצימר לבד וביקשתי מהוכנת הצעה של טיסה ורכב בלי דירה, אם תהיה הצעה אטרקטיבית אעדכן
סיגל -
הצעת מחיר ליער השחורהי סיגל
גם אנחנו רוצים ליסוע ליער השחור אך דרך ציריך (לחסוך את ה - 300 ק"מ ממינכן למרות שבמינכן הרכבים הם היותר טובים).
מה שאני רואה באינטרנט לטיסות בלבד מאוד יקר בסביבות ה - 600ִ לאדם ביולי בטיסות סדירות.
מידע אישי אני יודעת שהמחירים היותר נמוכים הם עד סוף יוני ואנחנו מתכננים ליולי.
בדרך כלל אל על ועוד עושים מבצעים לקיץ וכדאי לחכות. כמובן שלא עד הרגע האחרון אך לדעתי כבר אחרי עצמאות או שבועות הם מודיעים על המבצעים וכדאי לעקוב.
לגבי בתי מלון אני עדיין לא מחפשת מכיון שאני לא יודעת מתי נוסעים (הבת שלי חיילת והבן בבגרויות).
ושוב לדעתי אם אתם 14 יום, תפצלי לשבוע שבוע. וכך תחסכי פחות נסיעות. את זה תוכלי לעשות גם לבד.
סיגל
-
הצעת מחיר ליער השחורעל פניו נראה שהמחיר גבוה. אנחנו עשינו בשנה שעברה טיול ספונטני בזוג לאזור וסיימנו בעלות כוללת הכל, אחרי אתרים, דלק ואוכל והכל בסביבות 600 יורו לאדם, אז נכון שזה קצת שונה וספונטני, אבל בהרכב שלכם, גם הרכב וגם הדיור וגם הדלק, צריך לצאת זול יותר לאדם.
בכדי שתקבלי תמונה שיותר מתאימה לדרישות שלכם, רצ"ב לינק להצעה דומה להצעה שקבלתם שעלות 700 $ לאדם לשבוע, מכיוון שהחלק היקר כאן זאת הטיסה, לא נראה סביר שהכפלת הזמן צריכה להכפיל את המחיר, נהפוך הוא.
סעו ותהנו,
יוסי -
הצעת מחיר ליער השחוריוסי - אכן כן ההצעה יקרה לאחר בדיקה נוספת (אגב ההצעה שקיבלתי דרך אותו סוכן ששלחת)
סיגל - אמתין עוד קצת כעצתך בינתיים מסתכלת כל הזמן על טיסות, הסוכנת אמרה שהקיץ לא יהיו טיסות ישירות ליער השחור.
אני אופטימית ואוגרת מידע
תודה ושבת שלום -
הצעת מחיר ליער השחוראני חושבת שאם את לא "סובלת" משלב החיפושים וההשוואות, ההצעה לא משתלמת במיוחד. היא בגדר הסביר אבל לא יותר מזה.
יש היום טיסות סדירות של לופטהנזה בכ-600$ לכרטיס, דירות 3 חדרים בטיטיסי בסביבות ה-80 יורו ללילה לכולכם, ואם מתרחקים טיפונת לעיירה פחות תיירותית מוזילים משמעותית עלויות, ומחיפוש דומה שערכתי על אותו רכב שמציעים לך העלות היא של כ- 600 יורו לשבועיים. ככה סבסה"כ את יכולה להגיע לפחות מהמחיר הזה ועם הרבה יותר גמישות (פיצול לינות, בחירה של שעות הטיסה וכו'...)
מצד שני, אם כל עניין ה"ארגון" הוא סבל בשבילך ההצעה נראית לי די הוגנת...