טיול תאילנד-לאוס-קמבודיה
-
אז ככה אני וחברות טסות לתאילנד בתחילת יולי לחודש ו-3 שבועות ואנחנו רוצות לשלב גם לאוס וקמבודיה.
זה התכנון שלנו בנתיים נשמח לקבל תגובות,טיפים ועצות לשינוי המסלול.
-נחיתה בבנגקוק מנוחה קלה ואחרי יום נסיעה ליומיים בקנצ'נבורי
-אחר כך עוד יומיים בפאטייה.
-נסיעה לצ'אנג מאי ושהייה של 4-5 ימים
-טיסה לפוקט ושהייה שם של 3 ימים
-3 ימים בקופיפי
-שבוע בקופנגן
-4 ימים בקוסומוי
-טיסה לבנגקוק ומשם לקחת אוטובוס לגבול קמבודיה
-שהייה של שבוע בקמבודיה
-מעבר גבול ללאוס ושהייה של עוד שבוע
-חזרה לבנגקוק ל-3 ימים של טיולים וקניות וזהו טיסה חזרה ארצה.
מה אתם אומרים על המסלול? וכמה כסף לדעתכם צריך לטיול כזה? -
תכנון גרועאין טעם לשהות במדינה שבוע זה לא נותן כלום,וחוץ מלהגיד שהייתם בקמבודיה ולאוס לא יהיה לזה שום טעם
וותרו על מדינה אחת
הלאה
אתם רוצים לנחות בבנקוק להגיע לקנצנבורי שזה מעולה אבל אחר כך אתם רוצים לחזור דרומה לפטאיה ליומיים ומשם לשוב צפונה לצאנג מאי
טרטור וחסר טעם
אתם צריכים לבחור יעדים שאיתם תטפסו בסדר גאוגרפי צפונה לצאנג מאי או דרומה לאיים
הלאה
3 ימים פוקט 3 ימים קופיפי לא מספיק
יום ראשון תגיעו אחרי נסיעה או טיסה הלך חצי יום ויום שני תהיו עסוקים בסידורים לקראת העזיבה של ביום השלישי
תשדלו להיות לפחות 5 ימים בכול מקום שתגיעו אליו{למעט קנצנבורי}
כסף זה תלוי לאיפה אתם מכוונים,לשופניג טיולים ומלונות יקרים
או ללא קניות חדרים משותפים וללא טיולים
בהצלחה -
טיול תאילנד-לאוס-קמבודיהשלום רב.
קצת מבולבל לי הסדר.
א' הייתי משאיר את הכייף וכל חגיגת האיים
לסוף אחרי לאוס וקמבודיה.
ב' אני חושב שללאוס מספיקים 5 ימים.
ג' מוסיף יומיים לפטאיה והסביבה,כי יומיים
בלבד זה כלום במקום כזה.
ד' אם אתן תמכוונות לשהות יום יומיים ראשונים
בבנגקוק אז תעשו כבר את קנצ'נבורי באותה נשימה.
ה' חלוקת הימים באיים לא טובה תנו עוד כמה ימים
לצד של פוקט.
קחו בחשבון שיותר מדי מעברים ממקום למקום גוזלים
זמן יקר.
בקשר לכמה כסף צריך לטיול כזה כבר דשו בזה
רבות בפורום,עקרונית 80-100 דולר לאדם לא כולל
טיסות לתאילנד וחזרה,וכן טיסות פנים אם יש לכן
כאלה.
בהצלחה............................moga11
-
5 ימים בוודאי שלא מספיקים ללאוס היית שם? -
טיול תאילנד-לאוס-קמבודיה
התכנון מזכיר לי את האבא שנסע עם בנו ( אמיתי אמיתי !!! ) ב 20 שעות בכל קווי הרכבת בישראל .
לא הייתי בקמבודיה ולא אוכל לסייע בשילובה במסלול אבל אם תאמצו את הרעיון של שתי מדינות לטיול אחד ( ואללה איזה סלוגן יצא לי ) אז זה בהחלט סביר וזאת בהבנה שאתם רוצות להקדיש זמן לשלושת האזורים בתאילנד + ביקור משמעותי בלאוס ( והפעם ,בניגוד לדעתו של עמיתי משה (מוגה ),אני חושב שלאוס בהחלט ראוייה למינימום של 11 יום ,וגם זאת רק לצפון !!!)
אז כמה נק' :
*לטעמי את בנגקוק כדאי תמיד להשאיר לסוף , נוחו בקנצנבורי , או באיים .
* יש לכם בעיית ויזה - אתם נוסעות לחודש ו 3 שבועות בעוד הויזה היא ל - 30 יום - הדרך להתגבר על כך - הוצאת ויזה כפולה בשגרירות ( לא יודע אם מבצע ויזה חינם עדיין בתוקף ) האפשרות השנייה לבצע כשבועיים שבועיים וחצי באזור האיים ( בהחלט אפשר לשלב גם נסיעה עצמאית לקנצ'נבורי ולטייל שם כ 4-5 ימים באותם טיולים המוכרים לנו ) .
לאחר מכן מבנגקוק לאדון טאני ולגשר הידידות ( טיסה או רכבת לילה ) בלאוס את המסלול " השחוק " וינטיין ואנג ויאנג לונגפרובאנג ואפילו מואנג נוי ( אפשר כמובן להמשיך עוד צפונה אם רוצות ) ואח'כ טיסה ! ( 125 $ ) לצ'יאנג מאי - דבר המאפשר לכם קבלת ויזה ל-30 יום נוספים !! .
מצ'יאנג מאי לבנגקוק בטיסה / רכבת לילה /אוטובוס לילה בהתאם לעומק הכיס .
ימים אחרונים טיול בבנגקוק והשלמת קניות ( אפשר כמובן לנסוע לקנצ'נבורי או פאטיה אם לא הייתם בחלק הראשון של הטיול ).
* אתן מקדישות לצ'יאנג מאי 4-5 ימים וזה מתאים למי שממהר - בהנחה שתרצו טיול ג'יפים ( 3ימים ) תרצו בוודאי להוסיף עוד 3-4 ימים לציאנג מאי עצמה ואולי תמצא חן בעיניכם פאי ( אליה תגיעו גם בטיול ג'יפים - עיירה נינוחה שעיקרה רוגע , סיורים מאורגנים או הסתובבות חופשית בקטנועים - אם אתן מיומנות ומתאים לכן ).
בהצלחה -
טיול תאילנד-לאוס-קמבודיהבתכנון שלכם מקסימום זה 2 מדינות, אני יכול בהחלט להמליץ על לאוס (כי לא הייתי בקמבודיה).
אבל לאוס למרות המסלול הסטנדרטי זה בתכלס מה שהמדינה מציאה אם לא להתחיל להתחפר בכל מיני אזורים בצפון אלה רק רוצים לראות קצת את המדינה. ללאוס יספיקו כ שבויים או אפילו שבוע וחצי.
לגבי תאילנד זה כבר חרוש מדי.