יום ראשון בלונדון
-
אשמח לקבל המלצות מה ניתן לעשות ביום ראשון בלונדון, חוץ מכמובן לנסוע לשוק קמדן בבוקר
כמו כן, אשמח לקבל טיפים על מקומות לצאת בערב, ביום שאנחנו נוחתים יש משחק כדורגל ליגת האלופות, מישהו מכיר פאב כדורגל טוב לראות בו את המשחק?? -
יום ראשון בלונדוןאוסיף ואשאל, האם החנויות בלונדון ביום ראשון פתוחות? -
חלקן בשעות מצומצמות יותר -
יום ראשון בלונדוןבימי ראשון החנויות נפתחות מאוחר יותר, בדרך כלל ב-12:00 ונסגרות בין 5 ל-6 בערב.
מעניין אתכם לראות את פינת הנואמים בהייד פארק? זה בפינה הצפונית מזרחית (מארבל ארץ'), בימי ראשון בסביבות הצהריים.
ו...במקום ללכת לשוק אפשר לעשות מה שהאנגלים עושים ביום ראשון (אם הם לא במשתלה
) - ללכת ל-car boot sale שזה כמו יארד סייל / גאראג' סייל אבל בגדול. Boot זאת המילה שהאנגלים משתמשים בה ל"תא המטען", כלומר - מוכרים חפצים מהאוטו, ובמכירה כזאת תמצאו אנשים שמנסים להיפטר מהג'אנק בבית שלהם, יחד עם דוכנים של סוחרים מקצועיים. הכל בדרך כלל מאד זול (קנינו פסלון של אופניים עשוי מברזל ב-20 פני, קנקן לשתיה מחרסינה לבנה בחצי פאונד, ושולחן צד מקסים ב-3 פאונד!). יש גם המון ספרים, תקליטים וסרטי דיוידי לצד כלי עבודה, כלי מטבח, צעצועים ועוד ועוד. כדאי ללכת ולא רק בשביל האווירה.
מצרפת רשימה של מקומות שבהם זה מתקיים באופן קבוע.
נעה -
יום ראשון בלונדוןנראה לי שלא הסברתי את עצמי נכון, אני כן מתכננת ללכת לשוק קמדן אבל כמה זמן כבר אפשר להיות שם? אני לא רוצה למצוא את עצמי מטיילת בצהריים בחיפוש אחר מה לעשות, נראה לי קצת מבאס, לא?
לא יודעת כמה מתחברת למכירת יד שניה,בכל מקרה נועה תודה על הרעיון, נבדוק את הנושא
-
יום ראשון בלונדוןאופס!!! רק עכשיו קלטתי
צ"ל: ולו רק בשביל האווירה....
ביום ראשון את יכולה ללכת לכל אחת מהאטרקציות או כל אחד מהאתרים שתכננת ללכת ביום רגיל. הכל פתוח.
נעה -
יום ראשון בלונדוןועוד אופציה נחמדה היא אחרי שמיצית את השוק (ואם היום יפה), לרדת ולטייל לאורך התעלה ברגל (אם עייפים מכיתות הרגליים אפשר גם לשוט) עד לפרימרוז היל.
קצת טבע ושקט באמצע העיר...
אוסי