ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קרקוב- בתי מלון מומלצים ?

פורום אירופה
    8
    10
    8027
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • roniki1
      roniki1 נערך לאחרונה על ידי

מחפשת בתי מלון קטנים (משפחתיים) בעיר קרקוב , נעימם ונקיים וגם אם אפשר זולים לא יזיק...

תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • osi30
        osi30 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו במלון הזה, שהיה זול, מלא אופי, ובעיקר דקה מכיכר העיר העתיקה.

לא מלון קטן ומשפחתי, אבל עם מיקום מנצח ומעלית עתיקה מגניבה במיוחד שרק הנסיעה בה הייתה חווייה בפני עצמה...

תבקשו אם אפשר חדר שלא פונה לרחוב אלא פנימי, כי בגלל המיקום המרכזי יכול להיות קצת רועש מבלייני הסמטה הסמוכה.

תהנו, קרקוב יפיפיה!

אוסי
        • מלון בקרקוב
        • נירית
          נירית נערך לאחרונה על ידי

שלום רוני,

אנחנו התארחנו במלון Kosmopolita Guest Rooms , לא רחוק מכיכר העיר העתיקה. היינו 4 זוגות בוגרים (+ חייל בחופשה) וכולם נהנו מאד. נקי ביותר, ארוחת בוקר מצויינת וצוות דובר אנגלית ואדיב מאד.
          הזמנו דרך האתר המצורף.
          • מלון בקרקוב
          • דן צ
            דן צ נערך לאחרונה על ידי

האם יש לכם רכב שכור המאפשר לכם לשהות לא ממש במרכז?
            • Ronen. 0
              Ronen. 0 נערך לאחרונה על ידי

שאלה לחברי הפורום-
              ידוע לי שקרקוב יפהפיה אך טרם ראיתי שפולין תפס כיעד תיירותי משמעותי בפני עצמו מסיבות שונות(!?).
              האם יש שילובים שאתם ממליצים לשלב עם קרקוב עם או בלי חלקים בפולין ?במילים אחרות סוגי טיול או נופש שמשלבים בהם קרקוב.
              ידוע לי כמובן שבמסגרת טיול שורשים או מסע זכרון אפשר גם להגיע לעיר מדהימה זו.
              תודה-רונן
              • osi30
                osi30 נערך לאחרונה על ידי

רונן, לטיול "תיירים" הייתי מוסיפה את מכרות המלח ויליצ'קה שזהו אתר מדהים בעיני, ואת איזור זאקופנה (ZAKOPANE) והרי הטטרה שבגבול הסלובקי.

מצרפת תמונות מגוגל ל"תיאבון".

אם ניתן לטוס באחד הכיוונים לוורשה ובחזרה מקרקוב אז גם ורשה מאוד מרשימה.

קרקוב יפה ממנה בעיני, גם לאור העובדה שהיא לא נפגעה במלחמת העולם השנייה והיא בעלת מרכז עתיק ויפה, אירופי לכל דבר. גם הרובע היהודי שבה הוא מרתק.

אוסי
                • איזור זקופנה
                • נירית
                  נירית נערך לאחרונה על ידי

פולין-לרונן
                  היי רונן,
                  קודם כל לעצם השאלה. יש אפשרות לנסוע לחופשה קצרה לקרקוב, ולשלב אותה כפי שאוסי כתבה עם זקופנה ומכרות המלח.
                  מי שמטייל בסלובקיה, בהרי הטטרה, בהחלט יכול לשלב גם יום (עם לינה בקרקוב).
                  קרקוב באמת מאד יפה ונעימה.
                  אהבנו גם את ורשה, עם הרובע העתיק המשוחזר העתיק, הגנים והארמונות.

לנו כיהודים וישראלים יש מטען כבד לגבי פולין. אני חושבת שלא פשוט לטייל שם, ולהנות מהאטרקציות והאתרים שיש לה להציע. ויש. יש ערים יפות, עיירות וטירות ציוריות, יערות עבותים, אזור אגמים יפה מאד, ועוד ועוד.
                  הייתי בכמה מסעות עם תלמידים (אחד "מטורף" שבו נסענו עד גדנסק היפהפיה דרך אזור האגמים) ויצא לי להכיר אותה קצת.

נסעתי גם עם המשפחה של בן זוגי ובני לטיול שורשים. אם תרצה, תוכל לקרוא את הסיכום שלי בפורום טיולי משפחות.
                  ורשה.JPG פינת חמד.JPG
                  ורשה.JPG(גודל:11.95KB)פינת חמד.JPG(גודל:17.21KB)

• זכרונות מטיול שורשים משפחתי בפולין
                  פינת חמד.JPGורשה.JPG
                  • יאיר76
                    יאיר76 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו במקום שנקרא pokoje goscinne basztowa - בית הארחה ליד שער הכניסה לעיר העתיקה.
                    זהו בית הארחה שמסונף למלון 4 כוכבים ולכן היה זול מאד. כל מלון אחר היה בשמיים.

אם מגיעים עם רכב ורוצים להתנע בתוך קראקוב עם הרכב, הולידיי אין הוא מלון טוב במחיר סביר.

ולגבי סיור בפולין - אנחנו עשינו טיול לפני שנתיים ל-10 ימים. מתוכם 3 ימים סיור שורשים והשאר סיור תיירותי. אי אפשר להתעלם מההסטוריה המחרידה של הארץ, למרות שאשתי הצליחה נהדר בכך, אבל אפשר מאד להנות ואפשר לתכנן טיולים מדהימים ביופיים בארץ הזאת.
                    פולין זאת ארץ, שלמרות המטען האישי, ארצה לראות עוד פעם אחת לפחות.
                    • אמה
                      אמה נערך לאחרונה על ידי

גם אני בדעה שאפשר ורצוי לשלב בביקור את ההיסטוריה שלנו כעם ויחד עם זאת לנסות להנות מהעיר היפה.קראקוב יפה,אירופאית אפשר להיסתדר בה לבד ללא הדרכה.אנו היינו בסיור מודרך מעבודה והספק שלנו היה רב.היינו במפעל של שינדלר ובמיקום מחנה המגורים של העובדים בו,פסי רכבת שהובילו את העובדים עד המםעל התמלאו צמחיה מסביב.גטו היהידו,הרובע היהודי,אגב כל חיי הלילה והפאבים הם ברובע היהודי.העיר העתיקה היפה.מאוד מומלץ לבקר במערת המלח המדהימה.את סוף הסיור היינו בזקופנה,עיירת סקי מתויירת וחמודה.עברנו בדרך כפר קטן שכולו בנוי רק מעץ,נחמד.למרות שהיינו במאורגן,לדעתי לבד היינו מפנימים יותר.יכול להיות שאני יותא עיטית וזקוקה לעוד דקה כדי לחוש דברים טוב יותר,הייתי נכנסת לכפר הצמושד למחנה-אושוונצים,עיניין אותי מה רואים מצד הכפר,איך המחנה נראה משם?בקיצור בהחלט ניתן לעשות את פולין לבד.
                      אמה
                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • elig99
                        elig99 נערך לאחרונה על ידי

יש עוד מקומות רבים שאפשר להוסיף עבור חופשה בפולין, אבל כיוון שכל מקום שכבר נזכר לעיל מתאים, יש לכם כבר ממילא חומר לחופשה מלאה. אולי להוסיף את וורוצלב אבל כאמור אין לזה סוף. אם מישהו מתעניין בחלק המזרחי של המדינה, אוכל להוסיף כמה שמות.
                        ולכל הנחרדים מההסטוריה המחרידה של פולין - אתם גם מרגישים אותה חרדה בביקור בגרמניה? (אני מנחש שלא). אז תפסיקו עם ההתייפיות הזו - את מחנות המוות הקימו הגרמנים. ולגבי אנטישמיות "וסתם" רצח של יהודים, לכו קראו על שוויץ, הולנד, אנגליה רוסיה, אוקראינה (רוצים עוד?)
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון