ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פקיסטן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    9
    3651
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

מישהו ביקר בפקיסטן? יש לי דרכון זר (דרא''פ), ללא חותמות כניסה או יציאה מישראל, ואני שוקל להשתמש בו להכנס לפקיסטן. בעיה אחת היא שכתוב שהוצאתי את הדרכון ב-ISR, והשאלה עד כמה זה סיכון, ובכלל מה הסיכון לישראלים המטיילים בפקיסטן. ידוע לי שאמריקאים רבים מבקר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • ori_ronen
        ori_ronen נערך לאחרונה על ידי

פקיסטן:Re
        בוא נגיד שלא הייתי לוקח את הסיכון. היחסים עם ישראל לא דומים לאלו עם ארה''ב. יש מספיק מקומות אחרים יפים שאפשר לראות.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

את זה אני אחליט, ברגע שאגיע למסקנה מהו הסיכון. לכן שאלתי אם יש כאן ישראלים שביקרו בפקיסטן. עצם העובדה שאין לישראל יחסים דיפלומטיים עם פקיסטן זו לא סיבה מספיק טובה עבורי כדי להימנע מלהגיע לשם. גלעד.
          • shooshyr
            shooshyr נערך לאחרונה על ידי

many turist i met doing the rout turkey >iran >pakistan and india BUT probolly you will not get visa if you have isr in your passport. better check in lonely planet forum and last thing, the situation in pakistan is dangu
            • shaisk
              shaisk נערך לאחרונה על ידי

גם אני בעל דרכון זר. כן הייתי מטייל באינדונזיה וכן הייתי מטייל במלזיה אבל לא הייתי מטייל בפקיסטן. הרושם שקיבלתי הוא שלא בטוח שם לישראלים ושמעתי סיפור (יכול להיות שזה שמועה) על בחור ישראלי שנכנס וגילו בסופו של דבר שהוא ישראלי. שירות הביטחון עצר אותו וגירש
              • איתי
                איתי נערך לאחרונה על ידי

יש לי חבר ישראלי עם דרכון ארגנטינאי שטייל בפקיסטן ליפני כמה שנים. לו היה לי דרכון זר פקיסטן היתה בהחלט בין האופציות הראשונות.
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

שמעתי אל תייר זר שהיה בישראל והיה לו חותמת בדרכון שהיה בארץ דרכון זר אים חותמת כניסה בישראל ועשו לו בעיות לכן צריך דרכון נקי בלי זכר לישראל וגם לא נעים להיות במדינה שאתה לא רצוי . ראיתי דרכון מלזי שכתוב כול המדינות חוץ מישראל.
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

איתי, אם אין לך (ולו) התנגדות, אשמח אם תוכל לשלוח לי את כתובת הדוא''ל או\ו מספר הטלפון של החבר שלך שטייל בפקיסטן: [email protected] תודה, גלעד.
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

דרכון זר
                      בתור מטייל עם דרכון זר (שנוצל רק למלאזיה עד עכשיו) הייתי מאוד ממליץ לך לחדש את הדרכון שלך בחו''ל בהזמנות, אפילו עם תשלם קצת. שאתה מטייל במדינה שאתה ''לא רצוי'' בא, עדיף בשביל חסוך בעיות אפשריות, לדעת שהדרכון נקי. לא לשכוח גם כסף מזומן... כרטיס אשראי
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון