לגבי המצב בתאילנד
-
היי,
אני מתכנן לטוס בעוד כחודש לתאילנד והייתי שמח לשמוע קצת מידע מאנשים שהגיעו או חזרו לאחרונה ויספרו קצת על המצב בבנגקוק.
האם יש סיכוי לחטיפת אוטובוסים או משהו כזה?
תודה מראש חבר'ה -
לגבי המצב בתאילנדשלום למודאג
אני לא בקיא בנוהלי חטיפת אוטובוסים בתאילנד..ונראה לי שגם אחרים לא.
על פניו נראה לי שלא נוהגים לחטוף אוטובוסים,ובפרט של תיירים בתאילנד.אבל שוב,אין לי הסמכה ממשרד הפנים התאי
מכיוון שעוד לא הזמנת כרטיסים,נראה לי כי העצה הכי טובה אליך תהיה,לעקוב אחרי המתרחש עוד איזה שבועיים,ואז להזמין את הכרטיסים
ארז -
מתחמם מחר מחרתים יהיו ימים קריטים לדעתיוקצת ציניות לגבי האוטובוסים הם באמת מנסים לחטוף אבל רק אוטובוסים עם ישראלים ורק של חברת אגד -
לגבי המצב בתאילנדאולי הם יחטפו טוקטוקים...חחחחחח. -
לגבי המצב בתאילנדהמצב בבנגקוק לא ברור אבל חשוב להבהיר שזה רק באזורים ספציפים, ברוב העיר הכל מתנהל כרגיל.
לא יודע אם דווקא היומיים הבאים או שמא השבועיים יהיו קריטיים אבל כעיקרון לא התיירים זה מה שמטריד את התאילנדים כיום.
ליתר דיוק, הירידה במספר התיירים כן מטרידה אותם. -
לגבי המצב בתאילנדmc1212 שלום רב,
מה שלומך?
לפני כשבוע כבר קבוצת "האדומים" (המפגינים) התפזרו לגמרי מאיזור רצ'דמנון ובנייני הממשלה, הקרוב לקאווסאן ועברו להפגין באיזור קניוני סיאם.
אם תכניתכם היא להיות באיזור הקאווסאן בלבד, לצאת לטיולים ולעשות קניות בשווקים אין לכם כלל מה לחשוש. איזורים אלה רחוקים ממוקדי ההפגנות.
מומלץ לעקוב בימים הקרובים אחרי עידכונים וחדשות בנושא במידה ויהיו התפתחויות חשובות אנו נעדכן.
טיול מהנה,
אלרון ודן מסוכנות הנסיעות של ה"גרין האוס" בתאילנד. -
לגבי המצב בתאילנדאיך אני מקנא באלו שמתימרים "להבין את המצב"
-
לגבי המצב בתאילנדמה יהיה איתך?
ארז -
מתחמם מחר מחרתים יהיו ימים קריטים לדעתיכמו שאמרתי היום מחר (וראינו מה היה היום ) ימים קריטים וכל אלה שמתימרים להמעיט בחומרת המצב עושים מעשה חסר אחריות
יש שם אלימות כבויה והיא בשניה תתפרץ לפני השטח ואז אל תבכו לאל על שתאסוף אתכם ב1000 דולר לכרטיס כיוון אחד
מי שמחיט לקחת סיכון סבבה אבל שלא תהיו בפנטזיה שזה טיול עם ילדים -
הכול ברוח טובה