שאלה לגבי אומגות בקוסמוי
-
אנו זוג פלוס שלושה, נהייה חודש באוגוסט בין היתר גם בקוסמוי. מעוניינים לעשות אומגות. האם מתאים לגילאים עשר ושש וחצי והאם ניתן לעשות עם תינוק ששנתיים וחצי קשור עלייך. האם מישהו מכיר מסלול לא מאוד ארוך אולי אפילו קצר שיתאים לילדים.או ש מי שלא עושה עם התינוק ילווה אותנו " העושים"אם המצלמה
תודה מראש על התשובות -
שאלה לגבי אומגות בקוסמויאת האומגות שלנו עשינו בצפון .. אבל ..
האם מתאים לגילאים עשר ושש וחצי והאם ניתן לעשות עם תינוק ששנתיים וחצי קשור עלייך = גם אם הם יתנו לך אני לא הייתי עושה זאת. הבלימות בתחנות יכולות להיות מסוכנות לתינוק !.
מי שלא עושה עם התינוק ילווה אותנו = מי שלא עושה ממתין ... או שנשאר במלון ... החליט להגיע שילם סכום סימלי ... אני הייתי נשאר במלון עם התינוק במיוחד כשחם ....
המצלמה = יכולה "לעוף" איתך .. רק בזהירות ...
-
שאלה לגבי אומגות בקוסמויראיתי בציאנג מאי ילד בסביבות הגיל של האמצעי שלכם,עושה את האומגות.
תבררו טוב לגבי החוק בעניין.
בכל אופן,גם אם לא יתאפשר לילד בן השש וחצי,נראה לי כי החוויה היא גגדולה גם במחיר של השארות אחד מן ההורים עם הקטנים בצד.
ארז -
שאלה לגבי אומגות בקוסמויה"להישאר בצד" זה אומר במלון,או שיש להם דרך ללות אותנו רגלית ,לפחות חלק מהמסלול.
תודה מאיה -
שאלה לגבי אומגות בקוסמוילא נראה לי שהאופציה "ללוות רגלית" אפשרית. עדיף, לדעתי, להתפצל ולנצל את מה שיש למלון או לסביבתו להציע. -
שאלה לגבי אומגות בקוסמויבקוסמוי לא עשיתי אומגות.
אבל כן עשיתי בפטאיה ובפוקט.
לא הייתי ממליץ לילד פחות מגיל 10 לנסות את זה.(אני כמובן מדבר כהורה-לא כילד). -
שאלה לגבי אומגות בקוסמויבצ'יאנג מאי,אין אפשרות ללוות.אני מניח שכך זה גם בשאר האומגות.
אלא אם כן.מחכים לשובכם בתחנת הרישום.
אם כך,ההצעה של פיצפיץ היא טובה.אפשר להתפצל.
ארז -
שאלה לגבי אומגות בקוסמוימאיה שלום,
הבנות שלי עשו בקוסמוי. מדובר במסלול קצר יחסית לצפון. הגילאים שלהן מעל 10 כך שאין לי אינדיקציה .
זכור לי שגל מצ'יאנג מאי דווח פעם שניתן לעלות מגיל 5 עם קשירה להורה מבוגר.
אנחנו התפצלנו....הבנות הלכו לאומגה, אשתי הלכה לקניות ואני הלכתי למסאג'..
..אחלה דיל שבעולם - כולם נהנים....כדאי לאמץ את ההצעה!!
בסופו של דבר העלות שלי בדיל הייתה הזולה ביותר....
מצרף 2 קישורים לסרטים (לא שלי) שצולמו באתר.
נתי -
שאלה לגבי אומגות בקוסמויהיי היינו לפני חודש באומגות בצאנג מאי של ג'ונגל פלייט הילדים שלי עשו את כל האומגות כמו גדולים הבן שלי בן 4.5 והבת בת 6.5
כשהגענו לשם הייתי בטוחה שנצטרף להתפצל אבל לא להאמין הם אמרו שהם רוצים לעשות וכך היה -
שאלה לגבי אומגות בקוסמויגם הקטנה שלנו בת ה 6 עשתה ללא בעיות ...
הבעיה שלנו הייתה .. האבא שלהם ... (אני) ...
בייחוד כששולחים אותך לדרך טעוד מסובבים אותך עם הגב ..
עם ילדים הצוות לא מתחכם ... הוא מאוד ער לפחדים שלהם ...
שים לב לטיפים שלי לגבי האומגות ...
http://www.lametayel.co.il/%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%95%D7 %AA+%D7%92+%D7%95%D7%A0%D7%92%D7%9C+%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%99 %D7%98+
ו ... לקחת איתכם בכיס ... חטיפי אנרגיה ... במיוחד לילדים !