שאטל מ- JFK למנהטן
-
שלום לכולם,
אני מנסה להבין מהיכן בשדה התעופה לוקחים את השאטל (דוגמת Dial7, Carmel ועוד) למנהטן והאם יש חובה להזמין נסיעה מראש.
מעיון באתר האינטרנט של החברות הללו, אני לא מצליחה להבין אם יש להן עמדה בשדה התעופה שאפשר פשוט להגיע אליה ואם התעריפים שהם מפרסמות באתר האינטרנט לנסיעה למנהטן (40$), תקפים גם ללא הזמנה מראש.
עוד אני מבינה כי איחור להזמנה שבוצעה מראש, כרוך בקנס (ולכן אנחנו כמובן מעדיפים שלא להזמין מראש).
תודה רבה על עזרתכם. -
שאטל מ- JFK למנהטן
1. מבצעים את ההזמנה באינטרנט
2. שנוחתים ויוצאים לאולם הנוסעים הנכנסים, צריך להתקשר אליהם. במענה הקולי יש אופציה של : "הגענו ל JFK ואיפה הרכב שלנו". עונה טלפנית ואומרת לכם להיכן לגשת ומה מספר הרכב. המספר הזה יופיע על שלט שיוצמד לחלון הרכב (או שהנהג יחזיק אותו).
הרכב ממתין בדרכ צמוד לעמדת המוניות - מרחק של כ 30 מטר מהיציאה מהטרמינל.
3. אין שום קנס על איחור. אתם ממילא אפילו לא נותנים כרטיס אשראי מראש (כדאי להזמין ללא כרטיס מראש, אלא תשלום במזומן).
4. לא לשכוח שהמחיר לא כולל טיפ ו TOLL
באם אתם צריכים עזרה עם פרטים על סים אמריקאי, שיאפשר להתקשר מייד בנחיתה בעלויות נמוכות - אנא פנו אלי בהודעה פרטית. -
שאטל מ- JFK למנהטןתודה.
אם הנחיתה שלנו היא ב- 15:25 - לאיזו שעה כדאי להזמין את השאטל?
כמו כן, תוכל בבקשה להאיר את עיניי באשר לגובה האגרה וכתוצאה מכך לסכום הסופי של הנסיעה, כולל הטיפ?
-
שאטל מ- JFK למנהטןהיי,
מישהו יכול לעזור לגבי השעה המומלצת להזמנת השאטל אם אנחנו נוחתים בשדה התעופה ב- 15:25?
תודה -
שאטל מ- JFK למנהטןאמנם השאלה היתה על שאטל, אבל רוצה לשאול - למה שאטל? למה לא מונית?
אנחנו ב-JFK נוסעים תמיד במונית. התור מסודר, המחיר קבוע מראש, לא צריך להזמין מראש וההמתנה בדרך כלל הרבה יותר קצרה.
אמנם לא ב-JFK אבל בפילדלפיה נגשנו לדוכן ושאלנו על תחבורה. היפנו אותנו לשאטל, שאמר שתכף הוא בא. אחרי כמעט חצי שעה נשברנו ובדקנו בקשר למונית . היא עלתה 5 דולר יותר והיתה מיידית. לפעמים החסכון בכסף עולה זמן ועצבים -
שאטל מ- JFK למנהטןיש קצת הבדל בין שאטל לבין שרות רכבים כמו Dial7, Carmel וכו'. שאטל זה ואן שאוסף כמה וכמה נוסעים ומפזר אותם בעיר במחיר של עד 20 דולר לנוסע. שרות רכבים של החברות המוזכרות זה בעצם כמו מונית רק עם רכב שחור ונהג המחכה באולם הנכנסים עם שלט והשם שלכם עליו.
לדעתי עדיף לקחת מונית - המחיר ידוע מראש ואין צורך להזמין מראש - יש תמיד מלא מוניות.
-
שאטל מ- JFK למנהטןתודה רבה אבל בהנחה ואנחנו בכל זאת מחליטים ללכת על Dial 7 - למתי כדאי להזמין אותם אם אנחנו נוחתים ב- 15:25. -
שאטל מ- JFK למנהטןבערך שעה אחרי הנחיתה זה זמן סביר. אני חושבת שכשאתה מזמין הם מבקשים את פרטי הטיסה ויודעים לתכנן. -
שאטל מ- JFK למנהטןבשירות הבסיסי שלהם ב 40$, הם לא ממתינים לך עם שלט.
אפשר בהחלט להזמין לשעה אחרי הנחיתה.
זה מה שאנחנו עשינו והיה תור ענק בהגירה כך שיצאנו רק לאחר שעה ושלושת רבעי השעה החוצה. טלפון מהיר למספר שלהם ואמרו לנו שהרכב ימתין עוד 5 דקות וכך היה.
לאלו שממליצים על מונית:
אכן יש הרבה מוניות... אך כתלות בשעה התור יכול להיות ארוך ארוך ארוך ! במקרה שלי, היה בחוץ גשם זלעפות ! והתור היה הרחק מחוץ לסככה.
בזכות ההזמנה (ואני חושב שגם ללא הזמנה באם הייתי מתקשר) תוך 5 דקות הייתי בדרך החוצה מהשדה.
הם לא שומרים רכב במיוחד עבורכם... יש לך הרבה מכוניות שכל הזמן מסתובבות והם "מסתדרים" כי הרי ידוע שיש עיכובים בטיסות, מזודות הגירה וכו.
בקשר ל TOLL, אני חושב שזה 5$ וקצת. וטיפ ... תלוי בכם... נניח 10-15% מקובל. -
שאטל מ- JFK למנהטןמה האופציה המומלצת למשפחה של 5 נפשות (+ מזוודות כמובן) להגיע מ JFK למלון במנהטן (אני מניח שבחלופה של מונית נצטרך להתפצל ולנסוע בשתי מוניות).
אודה אם אוכל לקבל הערכת עלות/נוחות בחלופות האפשריות. -
שאטל מ- JFK למנהטןיש מוניות מיני-ואן שמתאימות ל 5 אנשים פלוס מזוודות.
-
שאטל מ- JFK למנהטןתודה על העדכון לגבי מונית ל- 5 + מזוודות.
הנסיעה מ JFK למנהטן הינה הפעילות הראשונה שלנו ולכן אני מעוניין שנתחיל ברגל ימין את הטיול - מה החלופה המומלצת לנסיעה, בעיקר מבחינת נוחות (כמובן שגם לנושא הכספי יש חשיבות).
אודה לקבלת מידע על האפשרויות השונות והערכת עלות. -
שאטל מ- JFK למנהטן -
שאטל מ- JFK למנהטןשלום רב.
בהמשך לשיחתכם אודה עם אוכל לקבל פרטים....
אנחנו 9 אנשים 4 מבוגרים ו 5 ילדים.... איך אפשר להתארגן עם שאטל/מונית/מיניואן/ או כל אפשרות אחרת מJFK למנהטן
תודה
דני -
שאטל מ- JFK למנהטןכנס לאותו אתר. יש ואן ל 10 אנשים.
אולי כדאי להתפצל לשני מיניוואנים