דרום אמריקה באוקטובר
-
שלום, באקטובר אני מתכנן לטוס לדרום אמריקה.
רציתי לדעת מאיפה (איזה מדינה.) מומלץ להתחיל בתאריך זה מבחינת מזג אוויר.
בתודה מראש תומר. -
דרום אמריקה באוקטוברהיי תומר,
קצת קשה לענות עם כל כך מעט מידע. לכמה זמן אתה מתכוון לנסוע? מה האטרקציות המעניינות אותך בטיול שכזה?
לילך -
דרום אמריקה באוקטוברהיי לילך, אני יוצא לטייל עד שימאס או שיגמר הכסף אני מנחש שזה יהיה בסביבות שנה, אני מחפש האמת להתחיל במקום אשר באופן יחסי זול בגלל הנטיה שלי לבזבזנות בתחילת טיולים (מכיר את עצמי קצת
) אני אוהב לטרק ומאוד אוהב מפגש בתרבויות, הייתי שמח אפילו להתחיל את הטיול שלי בהתנדבות (פרסמתי שאלה בנושא בפורום המתאים.)
בנוסף אני טס לבד, ואיני יודע מילה בספרדית. (אולי אני אלמד קצת עד אז...)
תודה רבה. -
דרום אמריקה באוקטוברשלום שוב לכולם, התחלתי לקרוא קצת בנושא בתחילה חשבתי שאני אתחיל מקולומביה אבל הבנתי שהיא לא תספק לי את היצרים שיהיו בי בתחילת הטיול (לטרק המון ולעשות המון פחות לשבת ברגוע ולהנות מהחיים...) חוץ מזה קראתי שיש את מה שנקרא הגל העולה והגל היורד, והבנתי שמבחינת התאריכים (אוקטובר) כנראה יהיה לי עדיף לעשות את הגל העולה, מה דעתכם? מאיפה כדי לי להתחיל...
בנוסף ראיתי שמחירו של כרטיס טיסה הוא בין 1000-1500 דולר, מתי הכי מומלץ לקנות כרטיס כדי שיהיה הכי זול שאפשר?
בתודה מראש תומר -
דרום אמריקה באוקטוברהיי תומר,
אם אתה פתוח ולא מוגבל בזמן כמו שאמרת אז בהחלט אמליץ לך לדחות את הטיול מאוקטובר ואפילו אמצע אוקטובר להתחיל בארגנטינה את הגל העולה ומשם לזרום.
אני חושבת שארגנטינה תתן לך כהתחלה לטיול את האטרקציות והאקשן שאתה מחפש להתחלה, לגבי כרטיס הטיסה עכשיו עם תחילתו של הקיץ אצלנו תתחיל לברר מחיר אצל סוכני הנסיעות השונים ואני בהחלט מאמינה שתוכל למצוא כרטיס מבחיר סביר.
אני ראיתי עבורי כרטיס פתוח לארגנטינה במחיר של 1300$ ממה שאני ביררתי זה מחיר סביר וממוצע בהחלט לכרטיס פתוח לשנה אם זה רצונך.
דבר אחרון אני בהחלט אמליץ לך לא לקחת קורס אבל לפחות לקנות מילון או משהו כדי שיהיה לך אוצר מילים בסיסי במיוחד שאתה מתכנן לטוס לבד.
מקווה לפגוש אותך בדרך אני מתכננת להיות באזור בנוב'...
טיסה נעימה
-
דרום אמריקה באוקטוברהייי לצערי אני כן מוגבל בזמן ומשום כך אני מתחיל באוקטובר (באוקטובר אחרי זה אני כבר רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה...)מה שמשאיר אותי עם בידיוק שנה ביד
טוב כנראה אני אתחיל בצפון צ'ילה/ארגניטינה ומשם נזרום, תודה רבה.