תוכנה לתכנון טיול
-
מחפשת המלצה לתוכנה שאפשר יהיה "להושיב" עליה את תוכנית הטיול, להוסיף הערות, מספרי טלפון וכו, לראות על מפה, חלוקת ימים, דברים לעשות בכל יום וכו.
מאד מאד רוצה משהו אונליין עם אפליקציית אייפון תומכת כך שהכל יהיה גם מעודכן באייפון.
רעיונות והמלצות יתקבלו בברכה! -
תוכנה לתכנון טיוללמיקרוסופט יש תוכנות (בתשלום כמובן) שמסוגלות "לדבר" עם מכשירי GPS - אני לא יודע לגבי iPhone. התוכנה לארה"ב נקראת Microsoft Streets and Trips. התוכנה עצמה די טובה.
אתה יכול לנסות לחפש דרך ה-AAA גם כן. באתר שלהם יש תוכנת online למפות ויכול להיות שיש אפשרות להעביר ממנה מידע הלאה. -
תוכנה לתכנון טיולתודה - קראתי עליה בפורום ואנסה. מה שחשוב לי זה פחות ה-GPS (עם זה נסתדר כנצטרך להגיע) ויותר תוכנת תיכנון טובה (עם חלוקה לימים, שעות, הערות וכד'). -
תוכנה לתכנון טיולנתקלתי באתר המצורף.
נראה לי שהוא משהו כמו שחיפשת.
לגבי אפליקציה לאייפון אני לא יודע.
http://travel.yahoo.com/trip -
תוכנה לתכנון טיוליש בתוכנה שציינתי אפשרות להגדיר שעות התחלה וסיום יומיים כולל עצירות ואז היא מחשבת לך ימים
(למרות שלמיטב נסיוני וידיעתי, זה לא תמיד מה שאתה רוצה - אלא מה שמיקרוסופט רוצה...) -
תוכנה לתכנון טיולtripadvisor -
גם אני מחפשת משהו דומה לאייפוןהתוכנה שהכי עונה על הצרכים נקראת GlobeJot - Travel Organizer & Trip Planner ומאפשרת בין היתר לעדכן מידע בנוגע לטיסות, הזמנות, חלוקה לימים ואטרקציות.
לא הורדתי אותה עדיין, מאחר והמחיר קצת גבוה לטעמי - 7.99$. מנסה למצוא משהו זול יותר או חינמי.
-
KAYAK TRIPS -
KAYAK TRIPSיש לי את התוכנה על האייפון - ולא ידעתי שיש בה את האפשרות.
תודה. -
KAYAK TRIPSלפי ההמלצות שבדף של גלוב ג'וט לא כדאי להשקיע בה. אני אוריד את האפליקציה של קייק - נראה מבטיח ביותר - תודה!
בכל מקרה, נראה לי שאת התכנון הראשוני אני אעשה עם גיליון אקסל מותאים אישית, ואח"כ אושיב את זה על אפליקציית אייפון - שיהיה לדרך. -
KAYAK TRIPSלי היתה כבר האפליקציה של kayak, אז אתמול בלילה כבר התחלתי להכניס נתונים, ואכן נראה לי שהיא מספקת ביותר, בייחוד לאור העובדה שהיא חינמית.
פלוס גדול של התכנון ב-kayak - שהוא מסתנכרן גם עם מגוון רב של לוחות שנה, כמו iCal (גם לאייפון וגם למק), Google Calendar ועוד..
גם אני הכנתי קובץ אקסל שמרכז לי את כל ההזמנות והפרטים הדרושים, אבל הכנסת המידע לאייפון רק תקל עלי במהלך הטיול.
ומאחר ויש לך אייפון, אולי תוכלי לייעץ לי לגבי השימוש בסלולרי בארה"ב. האם את נוסעת עם אחת הרשתות המקומיות מהארץ והסדר שיחות לחו"ל או שאת מתכננת לקנות ולהכניס סים מקומי למכשיר?