חתונה בפראג - אשמח לעזרה
-
שלום לכולם,
אני ובן זוגי מתכננים להתחתן בפראג באמצע מאי.
אנחנו מאוד מתלבטים האם לעשות דיל של טיסה ומלון הכולל גם דיל חתונה עם חברות התיירות (איסתא ודומיהם) או האם עדיף לעשות את דיל החתונה בנפרד? (ההבדל במחיר הוא משמעותית יותר יקר).
שאלה נוספת היא האם כדי להתחתן ברטושה או שבכל עריה זה מרשים?
נשמח מאוד לקבל המלצות לגבי מארגני חתונות בפראג, מלון טוב במרכז וכל עצה נחמדה.
תודה רבה,
ראני. -
חתונה בפראג - אשמח לעזרהמזל טוב,
מצרפת לך את הבלוג שצירפה אחת העונות בפורום כאן,רק לפני זמן מה.בתקוה שיעזור.
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=131303&bl ogcode=11149895
אמה -
חתונה בפראג - אשמח לעזרהתלוי במספר הימים שאתם מתכננים להיות כך יהיו העצות. בכל מקרה יש את האתרים הרגילים והכי חשוב טיול על גשר קארל, הכי רומנטי
עוד עיצה- תמיד תתחשבו זה בזה והעיקר אהבה שתלווה אתכם
מזל טוב וחג שמח
-
חתונה בפראג - אשמח לעזרההיי
אני זאת מהלינק שתי הודעות מעליי

לא הבנתי אם את חושבת על לקחת דיל חתונה בנפרד ודיל פראג בנפרד או לחילופין לקחת דיל פראג ולארגן לבד את הבירוקרטיה.
אני לא ממליצה על לארגן לבד את הכל כי זה די מורכב ודורש ניוטריונים ותרגומים. לדעתי חבל על הריצות.
אם ההתלבטות היא בין לקחת שני דילים נפרדים או הכל כלול - לדעתי אין הבדל. תראי מה יוצא הכי זול.
לגבי המיקום - אנחנו התחתנו ביולי וכבר לא נשאר מקום ברטושה אז הגענו לעיריית פראג פרוורית שהיתה פשוט מקסימה ומהממת, אני מאוד מרוצה שלא היה מקום ברטושה בדיעבד
לגבי המלצות אני יכולה לתת רק דיס-המלצות - התאכזבנו גם ממונה טורס (למרות שהכל הסתדר אבל היה הרבה אי וודאות לפני זה באוויר, וזה לא נעים) ממליצה בחום לעבוד ישירות מול חברה בפראג או חברה שיודעת *בדיוק* מה הולך בפראג. במונה טורס לא ידעו אפילו לתת לנו מספר טלפון של איש קשר, רק אמרו "הם יחכו לכם בשדה" שזה די מלחיץ, למרות שהכל עבר בשלום, הייתי רוצה יותר פרטים לפני הנסיעה. מה שהם לא ידעו לתת.
גם לגבי המלון אני נותנת אי המלצה - איביס אולד טאון, יחס מחפיר, חדרים מניאטורים, ארוחת בוקר מגעילה... המיקום מעולה אבל לא שווה את זה. יש עוד הרבה מלונות באותו רחוב.
-
חתונה בפראג - אשמח לעזרהתודה רבה על כל התשובות!
-
חתונה בפראג - אשמח לעזרהגם אני התאכזבתי ממונה-טורס מכל מיני סיבות, כולל מה שנכתב לפניי. בזמנו כשחישבתי את הכדאיות הכלכלית של החבילה הכוללת חתונה לעומת רכישת כל המרכיבים בנפרד, יצא לי שמשתלם באופן חד משמעי לרכוש חבילה.
אנחנו לקחנו מלון קורינתיה טאוורס, והיה נהדר ומאוד נוח (2 תחנות מטרו מהמרכז, וממוקם ממש ליד תחנת מטרו)
רטושה מדהימה! לא הייתי בבית עירייה ולא אוכל להשוות, אבל רטושה באמת שווה!
ושיהיה בהמון מזל טוב! -
חתונה בפראג - אשמח לעזרהאני כמובן משוחד בדעתי, אבל אביע אותה בכל מיקרה.
דיל, זה אומר עם העדר.
נכנסים לסוכן בארץ שרוצה למכור ובחיים לא היה לא בפראג ובטח לא בחתונה בפראג.
מגיעים לפראג, מחכים לנציג המקומיולשאר הזוגות ומקבלים את היחס בהתאם.
לא יודעים מתי החתונה, לא יודעים מי יהיה ומה יהיה... אבל מקווים לטוב.
מצד שני,אתם עם עוד זוגות שמתחתנים איתכם לפניכם ואחריכם.... רומנטי.
לבד, קצת יותר יקר, עם דגש על קצת!! אבל אתם בקשר ישירות מול מי שמארגן את החתונה ולא מול סוכנים.
כל בקשה, כל שאלה, מקבלים תשובה מהמקור הראשון ולא דרך פקידים...
עם הגעתכם, אוספים אתכם לבד משדה התעופה.
לוקחים אתכם לבד למשטרה
לוקחים אתכם לבד לחתונה.
מלווים אתכם, ורק אתכם לאורך כל ההליך והטקס......
אז מה? לא שווה ההפרש??
כנסי לאתר של חתונה בפראג, תקראי תגובות של אנשים, צרי איתם קשר, הם ישמחו לספר לך....
אגב, מאותה סיבה, אני אישית לא אוהב את החתונות בעירייה הישנה "רטושה", החתונה קצובה בזמן, בית חרושת. אחרי החתונה הכלה יוצאת החוצה להראות ולהיראות..... בחייאת באתם להתחתן או לעשות הופעה בכיכר?
-
העצה שלי- שום עסק עם איסתא, וזה מתוךקריאה של סיפורים הקשורים בהם כאן, שנים. לא טסתי איתם- אני בונה לעצמי את הטיולים- אבל קראתי לא פעם הערות שליליות לגביהם, בלשון המעטה.
והכי חשוב- שיהיה במזל טוב,
רוניה. -
חתונה בפראג - אשמח לעזרההעצה שלי היא - רק עם איסתא
את החתונה שלי שנה שעברה עשיתי איתם- הסוכנים איתך לכל אורך הדרך.
חזרתי מאוד מרוצה- איסתא ידעו בדיוק את להכין אותי לחוויה הזו של פעם בחיים ובטיול נהניתי והרגשתי בטוחה.
כמו כן עדיף לא להפריד הכול ולעשות הכול כלול, ידוע מראש,, אז עדיף באמת באמת מכל הלב עם סוכן איסתא- משהו מאורגן.
ושיהיה במזל טוב!!