ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לחיות בתאילנד

פורום תאילנד
    17
    47
    21060
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ccshlomo
      ccshlomo נערך לאחרונה על ידי

לחיות בתאילנד
      הפאקן שיט האמיתי הוא שהבנין לידי הוא בנין משרדים וכמקובל בבנגקוק יש בכניסה לחניה שומר שמכוין את התנועה לחניה בעזרת משרוקית ולמרות שאני בקומה העשירית השריקות האלה משגעות לי את המוח.

זה הזמן לעבור לחדר האטום, חדר השינה שבו חברתי נמצאת עם המזגן והחלונות הסגורים.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ad90
        ad90 נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד זה לא כמו לגור בתאילנד...
        וזה נכון כמעט לכל מדינה אבל שם המרחק הוא רב אף על פי שיש כמה וכמה ישראלים שעשו זאת רובם בשביל הפרנסה ומיעוטם בגלל שינוי אורך חיים אבל אם יש לך מכונת כסף פה בארץ ואתה מתחבר לתרבות התאילנדית כי הMBK זה לא תאילנד אז תוכל\י\לו לעשות זם חיים משוגעים והרבה יותר רגועים מכאן ,אבל שלא תחשבו גם בתאילנד האיסלם מרים ראש ואני רואה מפעם לפעם עוד כסוי על הבנות נכון שזה לא מחקר אנתרופלוגי אבל הכיוון ברור
        • ccshlomo

לטייל בתאילנד זה לא כמו לגור בתאילנד...
          אורח החיים התכוונת למרות שלא ברור על איזה אורח חיים אתה מדבר.

בתאילנד האיסלאם לא מרים מראש, יש בערך 5% מוסלמים בתאילנד, מקבלים אותם יפה אם כי לא ממש אוהדים אותם בגלל הבלגן שהם עושים בדרום המדינה.
          ככלל, לתאילנדים אין בעיה עם כל דת שהיא.
          • ad90
            ad90 נערך לאחרונה על ידי

זו טעות פרודיאנית כנראה אורח ואורך החיים כנראה קשו
            מן הסתם קשורים אחד לשני אבל הכוונה היתה לאורח החיים כמובן
            מי שנוסע לגור בתאילנד מעונין לשנות את אורח חיו בצורה קיצונית השאלה האם הוא מוכן ומבין מה המשמעות ? אני מכיר הרבה ישראלים בארהב הברית שגרים שם 30 שנה אבל אין להם אף חבר אמריקאי הם ממשיכים לנהל חיים ישראלים לכל דבר אותו דבר גם שם
            להטמע באוכלוסיה ולחיות בתוכה זה קש מאד מנהגים דתות וכו מאד מאד קשה
            • ccshlomo

זו טעות פרודיאנית כנראה אורח ואורך החיים כנראה קשו
              זה די נכון ולכן אדם צריך לבחון את שיקוליו לעבור לארץ אחרת, לא משנה אם קוראים לה קובה, ארה"ב, איטליה או תאילנד.
              • heziy
                heziy נערך לאחרונה על ידי

נתי....
                bנתי שלום

קונה בנינים אני מעונין בדירה בקומה עליונה Laughing
                • RAGGAE man in SOLO club hear The SOUND of SAMUI
                  RAGGAE man in SOLO club hear The SOUND of SAMUI נערך לאחרונה על ידי

אני מתגורר בתאילנד אבל..
                  קודם כל באמת אין על תאילנד מדינה מדהימה..
                  לפני שאתם מתכננים מעבר{בהנחה שביקרתם בתאילנד מספר פעמים}אתם צריכים לקחת כמה שיקולים נוספים
                  דבר ראשון הבדל ענק בין לטייל בתאילנד לבין לגור בתאילנד,שני דברים שונים לגמרי וההבדל הוא לאו דווקא טוב
                  דבר שני לדעתי כמובן רוב האנשים שמהגרים לתאילנד הם גברים שעושים זאת בין השאר על מנת למצוא בת זוג צעירה,ולכן אני מאמין שחיי החברה חשובים פחות,היות ואתם זוג קחו בחשבון שסביר להניח שלא יהיו לכם יותר מדי חיי חברה,התאילנדים תמיד יראו בכם פלנגים ולא משנה כמה זמן תהיו,ולדעתי גם אחרי שתכירו אותם לא תרצו אותם כחברים
                  ואילו האירופאים ברובם יהיו עסוקים בעבודה וכו..
                  אז אני לא יודע עד כמה חיי חברה חשובים לכם אבל אל תצפו לזה פה{לדעתי}

מבחינת עלויות זה מאוד תלוי על איזה מקום חשבתם בהנחה שאתם מתכננים רמת חיים סבירה{של השכרת בנגלו ולא דירת פאר} 40000 אלף לבן אדם אמור להספיק,אבל שוב אל תצפו לפאר במחיר כזה

בהצלחה ויום טוב
                  • legguy
                    legguy נערך לאחרונה על ידי

אני מתגורר בתאילנד אבל..
                    בבתור תייר שופכים כסף מבזבזים טסים בתוך תאילנד לא עושים חשבון לכסף
                    יודעים שחוזרים לארץ לעבוד. בתור אחד שגר צריך לפחות הכנסה מינימלית מהארץ פנסיה מינימום 5000 שקל ליפתוח עסק בתאילנד זה מצריך השקעה
                    • ציפי בן צבי
                      ציפי בן צבי נערך לאחרונה על ידי

לחיות בתאילנד
                      לפני כשנתיים חזרתי עם משפחתי אחרי תקופת מגורים של 5 שנים נפלאות בבנגקוק. עם זאת התשובה מורכבת ומאד תלוי מה רוצים לעשות, ממה להתקיים (אם רוצים לחיות טוב זה עולה..) ועוד ועוד אין תשובה אחת כוללת שמתאימה לכולם . אם תרצו עוד פרטים תוכלו לפנות אלי למייל .

ציפי
                      • ccshlomo

חייב להסתייג ממשהו
                        יש לי לא מעט חברים תאילנדים ואני שמח שהם חברים שלי.
                        להגיד לא תרצו תאילנדים כחברים זה כמו להגיד לא תרצו דתיים כחברים, מרוקאים כחברים או כושים כחברים.
                        לא יודע עם איזה תאילנדים אתה בא במגע ביום יום, אלה שאני מכיר הם אנשים מקסימים, הרבה יותר ממני.
                        הארופאים שאני מכיר חיים בנחת כמוני ויש להם זמן להכל. דווקא ישראלים אני הרבה פחות מכיר, כנראה באשמתי.
                        ברוב תאילנד אין בונגלוס, רק באיים ולפעמים בחופים.
                        הרבה אושר ומקווה שתמצא חברים תאילנדים.

חייב להסתייג ממשהו
                          שלום שלמה..
                          האם אתה דובר תאית? ומבין את תוכן הדיבורים בינם לעצמם?
                          האם שאתה אומר חברים אתה מתכוון לכאלו שאתם נפגש איתם בערבים,יוצא לאיזה דרינק,מתארח בביתם?

ואם כן האם אלו חברים שקשורים אלייך או לבת זוגתך

בהנחה ששלושת התשובות חיוביות אז אני יכול להגיד מהניסיון שלי שאין הרבה כמוך..ממה שאני מכיר ואני מדבר אך ורק על סמוי כל הפלנגים שמתגוררים פה ויצא לי לפגוש,הקשר היחיד שלהם עם תאילנדים הם קשרי עבודה וקשרים עסקיים בלבד.

אין לי שום דבר נגד תאילנדים וקטונטי לשפוט מי טוב ומי רע אבל זו המציאות שאני מכיר,שמח שחידשת לי...

ותודה על האיחולים..אני אסתפק בחברים אירופאים ישראלים,וחברות תאילנדיות Razz
                          יום טוב

• ccshlomo

חייב להסתייג ממשהו
                            פלייסטיישן, התאית שלי די דלה, היא מספיקה רק להבין את תוכן השיחה, לפעמים עוברים לאנגלית עבורי, אז זה יוצר בעיה לאחרים, מסתדרים.

כן, חברים מתארחים אצלנו ואנחנו אצלם, העדפה אישית שלי שלא קשורה לתאילנד אלא קיימת מישראל היא להיפגש בחוץ בד"כ.

הרבה מהחברים שלה והרבה גם שלי, סה"כ אנחנו מפגישים את החברים שלנו גם ופוגשים את שלהם. כמו בכל מערכת יחסים זוגית נורמלית. באותה מידה היא פוגשת את החברים המערביים או ישראלים שלי. דווקא לזוגתי יש יכולות תקשורת יותר מפותחות משלי.

הבעיה היא כנראה שאתה חי באזור מאוד תיירותי, קשה לראות שם את המהות התאילנדית. אתה גם נמצא כאן אם אני מבין נכון רק כמה חודשים, זה לא מספיק זמן להתערות בחברה ולהכיר את אורח החיים.

אני לא זקוק לעוד חברות תאילנדיות, מסתפק באחת, ידידות כן כמו גם ידידים.
                            אירופאים טובים לי בשביל אנגלית ותרבות מערבית בעיקר, המנטליות התאילנדית מאוד נחמדה לי אבל טוב לי לצאת ממנה מדי פעם, החברים הישראלים שלי הם כאלה שחיים כאן, חלקם הגדול זמן רב ממני ומכירים את החיים כאן טוב ממני, מקבל מהם לא מעט מידע ועצות. ה 3 שנים שלי כאן ממש לא נחשבות.

וכן, מאחל לך רק טוב והצלחה. אולי אפילו אבקר אותך מתישהו.
                            • שושי
                              שושי נערך לאחרונה על ידי

חייב להסתייג ממשהו
                              אבל זה קורה גם בארץ...
                              גרה בגליל, בעיר שלי גרים ערבים, עולים מרוסיה, וככל עיר בישראל, כל מיני..
                              הערבים חברים רק ביניים, אם כי אומרים יפה שלום או מבקשים כוס סוכר , כמו שאומרים.
                              הרוסים לבטח רק ביניהם, כי הם אוהבים לשמור על התרבות שלהם, לדבר וגם לשיר בשפתם.
                              ואנו, מה לעשות, נוסעים ונפגשים עם החבר'ה הדרום אמריקאים שלנו איתם אנו בקשר כבר שנים .
                              אז זה אומר שאני לא מחוברת או משהו???
                              בעיניי זה קורה בכל ארץ שיש תרבויות שונות, לא כולם מתחברים עם כולם.
                              אצלך שלמה, בזוגיות יש כבר שני תרבויות, אז אתם מחוברים באופן טבעי לשניהם.
                              ושוב שומעת הפגיע הזאת בנשים תאילנדיות, כמו שפעם בארץ אמרו על נשים רוסיות.
                              מי שמחפש זנות, יש בכל העולם, הייתי בקייץ בהולנד, תעשיה שלמה מסביב לנושא.
                              והוסיף,חושבת שלגברים שנזקקים לשרותים אלה, באמת יש להם בעיה גדולה ביחסי אנוש...

חייב להסתייג ממשהו
                                שלום שוב Razz
                                אני נמצא שנה וחצי בתאילנד מתוך זה כשנה באופן רצוף,מספיק זמן מבחינתי להכיר את המנטליות והאופי של התאילנדים.

אין ספק שנוכחות זוגתך בהחלט תורמת לקשרים בינך ובין התאילנדים.

אני חושב שהגדרת אז זה הכי נכון שאפשר,ההבדל בין מקום תיירותי שאני גר בו לבין איזור לא תיירותי שאתה גר בו.
                                במקומות תירותיים פלנג נחשב לשק כסף מהלך בשונה כנראה ממקומות שבהם אין יותר מדי פלנגים.ורוב התושבים לא מתפרנסים מהם.
                                זה כנראה ההבדל

ושושי לא ברור לי מה הקשר של דברייך על פגיעה בנשים התאילנדיות נראה לי טעית בשרשור כי אף אחד לא כתב כאן משהו שקשור לזונות תאילנדיות או לחיפוש אחריהן..

יום טוב
                                • שושי
                                  שושי נערך לאחרונה על ידי

חייב להסתייג ממשהו
                                  אמרת שחבריך הם מערבים וחברות תאילנדיות, עם חייכן שמוציא לשון....
                                  • ccshlomo

אז עוד משהו
                                    למרות שאני מכיר ישראלים ששהו בסמוי והכירו בנות זוג ועברו איתן משם אני לא חושב שסמוי היא המקום האידיאלי ללמוד בו על התרבות התאילנדית או האופי, גם לא סוקומוויט שאני מרבה לשהות בו ואפילו גר בו.
                                    תאילנד נמצאת במקום אחר לגמרי, רחוק מהמוני העסקים, האירופאים והישראלים, שם אני אוהב בעיקר להיות. גם בשכונה הבנגקוקית שלי, יש בה בערך 10 אחוז אירופאים, זה המינון שמתאים לי.

אכן יש מסחור בתאילנד, בהמון תחומים, לא אגיד שלפעמים אני לא נוגע בהם אבל זה מאוד רחוק מאורח החיים הרגיל שלי. אז לפעמים אני קונה חולצה בפאקאנון, לא זה מה שיגרום לעולם להתמוטט.

ודאי שזוגתי התאילנדית תורמת לקשרי עם תאילנדים אבל זה עובד גם בכיוון ההפוך, היא גם מכירה את חברי התאילנדים שהכרתי בלעדיה. אני לא טיפוס חברותי בהכרח אבל נוצרים קשרים במהלך הזמן.

כרגע דיברתי עם חברתי על הפוסט הזה, מה שהיא אומרת זה שאין לך מזל בכך שלא הצלחת להתחבר לתאילנד, אני נוטה להסכים איתה. סמוי הוא בעיקר תעשיה, ממש לא תאילנד.

מסכים,לצערי
                                      • ccshlomo

מסכים,לצערי
                                        מודה ועוזב ירוחם,יש משהו כזה ביהדות.
                                        אבל כן,פתחת עסק, אז שיהיה בהצלחה.
                                        וכשיהיה לך זמן מאוד ממליץ לבקר גם באיסאן והסביבה
                                        אם לא יצא לך עדיין.

מסכים,לצערי
                                          הייתי באיסאן חודש וחצי...באמת מקום מדהים
                                          • alon024
                                            alon024 נערך לאחרונה על ידי

שושי, את הפיסקה האחרונה היה עדיף שתשמרי לעצמך
                                            כי אין הרבה שכל באמירה שלך Surprised
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון