יעד קייצי וזול...
-
אמרתי לך לחכות לארקיעאנו מאד נהנינו בקוס מחופשה נהדרת של שבוע.
קוס הוא אי במיוחד לצעירים אך גם לצעירים ברוחם כלומר תיירים בני 40,50,60 ומעלה קיימים שם והרבה חלקם טופלס אחרים לבושים והכל בטבעיות רבה.לא שזה ברמה מוגזמת ולא בכל מקום.
כמה מילים על קוס-
חיי לילה מדהימים-המון פאבים ומועדונים-ממש סצינה ששווה לחוות וגם לראות.
אי לא קטן-אין בו המון אטרקציות כמו כרתים וגם לדעתי פחות יפה מחלק מאיי יוון אבל-
1)יש תחושה של חופש.
2)חופים נהדרים.
3)אפשר להשכיר רכב קטן ולנסוע לחלקים מרוחקים יותר כמו מפרצים וכפרים אותנטיים.
4)מולדתו של היפוקרטס-רוית בקשה הסטוריה.
5)אוכל יווני טוב-לא אשכח את הטונה שאכלנו(לא מקופםסה)ואת הצזיקי.
6)שתי הפלגות שעשינו-
1)לבודרום-הייתי מותר-יורדים ישר בלב השוק לא ממש חוויה שאהבתי.
2)לא להחמיץ לנוסעים לקוס ולרודוס-הפלגה לניסירוס-אי יווני אותנטי במיטבו.מהאיים שכמעט אף אחד לא גר בהם ומתעוררים לחיים בעשר בבוקר יחד עם המעבורות הראשונות.יש שם כמה בתי קפה ומסעדות על המים וכמובן ים כחול ובתים לבנים אולם גולת הכותרת נסיעה בטיוליות\אוטובוסים מיושנים במעלה ההר בדרכים עקלקלות עם נהגים מיומנים קשוחי מבט ופנים צרובי שמש למכתש שהוא לב לבו של הר געש(איסלנד זוכרים).המכתש בקוטר של כמה מאות מטרים ואתה יודע מרגיש ושומע שהקרקע עובדת מתחתיך.אתה גם רואה מעט עשן,צבעים מיוחדים וכו.
אחרי שייט זה שאורך כ6 שעות ברוטו אתה חש נפלא ועדיין יש לך זמן לנוח מעט ולצאת לא ערב.
למיטב זכרוני הר געש זה לא התפרץ מאות שנים.
אז זהו בשביל חופש טוב,ניקוי ראש ומלון מצוין לילדים קוס בהחלט מומלצת על ידי לרוית ואחרים.
רונן -
אמרתי לך לחכות לארקיעאין לי מושג למה אבל האתר של ארקיע עושה צרות היום, הוא כנראה גם צריך מנוחה בסופ"ש...
רונן האמת שלאחר שקראתי את מה שכתבת, דפדפתי קצת אודות קוס וההתלהבתי, אבל לא מספיק! לנוח? אפשר בבית, פאבים ומועדונים?! בקרוב הילדים כבר לא יצטרכו אותי אבל בינתיים אני לא לוקחת אותם לשם... אתרים - פחות מבכריתים למשל ואני לא אדע מה לעשות עם ה"קוצים בטוסיק", אז מה שנשאר זה הבחורות שאולי יהיו טופלס? אם זה תלוי בבן-ניסע לשם (גדלנו...) אז לסיכום נראה לי שנוותר כרגע על קוס ונמשיך בחיפושים.
ותודה לכולכם! כשיוצאים לחופשה לוקחים את כל הפורום! כי לכל אחד יש חלק מסוים בחופשה...
רוית. -
אמרתי לך לחכות לארקיערוית היקרה,
ראשית האופציה הקפריסאית תמיד קיימת-יש אגב עוד תומכת לאופציה הזו איילת אבל היא עכשיו בפאריז.
לגבי קוס-אחדד את דבריי גם ללא עיסוק רב עם הסצינה הלילית(בכל זאת היינו שם בגיל 32..)ושטיפת העיניים בחוף(שגם אחרי חצי שעה מתחיל להמאס..
)יש בקוס מספיק מה לעשות ב5ימים עד שבוע-
1)חוף וים וספרים.
2)יום או שניים של הפלגות-אחת כאמור חובה!!
3)יומיים נוספים לחלקים השונים של האי-כפרים,מפרצים ומסעדות אותנטיות.
4)רציתי להוסיף יש בפינה הצפונית של האי מעינות חמימים ונעימים שאפשר להשתכשך בהם בכיף.
היתרון לדעתי שבניגוד לכרתים שיש בה(איפה שפירא הגאה?)פי מונים מה לעשות בקוס אתה מרגיש שמיצית הכל וכל ולא נשאר בתחושה של פספוס ועיפות רבה.המרחקים קטנים משמעותית!!
וחוץ מזה אם תקראי כמה ספרים מה יקרה?..
יש לי ידע ותחושה שהים היווני ירגיע גם את הישראלית התוססת שלנו.
אופציה נוספת(לא הייתי)הוא רודוס למיטב הבנתי יש מה לעשות מספר ימים.
כאב ראש חיובי-בהצלחה
רונן -
אמרתי לך לחכות לארקיעאפשרות לקריאה רגועה לאחר שתשלחי את הילדדוס לפארק המיים.ובעצמך תעברי טיפול 10000
http://www.beachbulgaria.com/news/aquaparks_en.html פארקי מיים בחופי הים השחור-בולגריה כמובן
רוית,אהבתי את המשפט "כשיוצאים לחופשה לוקחים את כל הפורום! "
ממש זקוקה לחופשה,אפילו ורטאלית
ביוני יש חופשה,הפעם לא קצרצרה,בחוף גיא,איזה יופי שעדיין יש וועדי עובדים והסכמים
שנה שעברה החסירו יום(מצב כלכלי קשה)השנה מחזירים(לפחות פרים)אז 4לילות בחוף גיא יהיו נהדרים לניקוי ראש.הייתי מעדיפה את בחופי בולגריה,אבל "אנחנו" בעד כחול -לבן.
חופשה בקוס מתאימה יותר לצעירים(המקומות הזולים יותר) או לזוגות(מקומות הרומנטיים יותר) ואת זה מדברי חברים שקיבלו את קוס כבונוס מעבודה.
רוית,בדרך כלל אני ממש לא נגד המטיילים הישראליים הרבים סביבי בחופשה.פשוט בקייץ שעבר,הייתי עדה לשיח חברים שחזרו מבולגריה וחיכו שיאספו אותם ההורים הביתה מהתחנה.איך הם עלו למטוס?לא יודעת.שש שעות אחרי הם עדיין לא היו במצב לפגישה עם הורים
.כל השיחה שלהם היתה על איך הצליחו לסדר את המלצר ההוא,להוציא בקבוק ממלצרית ההיא,ואיך עבדו על חדרנית,סחבו כיסא בחוף(מה לשלם על כיסא??).בקיצור ריחמתי על נותני שירות הבולריים,וקיוויתי שלא ישנו את דעתם אלינו.
אמה -
אמרתי לך לחכות לארקיעאמה-כמה טוב שיש ועדים אני את הבוס שלנו אפילו טיול יומי-גיפים ואוכל וקצת רושם על העובדים לא הצלחתי לשכנע..
כבר סכמנו שצריך לתת לעובדים במשק את דמי ההבראה לניצול בארץ-בלי מיסים!!
לגבי קוס-נכון שרוב התיירים שם הם או צעירים מאד או זוגות בגילאים שונים אבל זה לא אומר שרוית וילדיה לא יהנו!!
מה שכן בכל המדינות שיש אליהם דילים זולים-בולגריה,קפריסין,איי יוון וכו צריך להיות מוכנים נפשית ביולי לחומר אנושי לא כל כך מלבב בטיסה ולעיתים ברחוב-אותו חומר אנושי שהזכרת.
רונן
-
אמרתי לך לחכות לארקיעאז בדיוק בגלל זה בוחרים עיירה אחרת ,חוץ מוורנה עם הקזינו שלה או בורגס והחבר'ה הצעירים בקייץ,ומלון שונה .אישית לא היינו בחופי הזהב.כאמור שנה שעברה היינו "בהסגר" לפי החברים פעם הבאה היו רוצים להשתכן בנסאבר או טצאריבו.
כבר לפני שנים רבות אמרתי שאם היו נותנים את דמי ההבראה בתןר אפשרות לחופשה,מבלי להכניסה לברוטו וירידה לרבע,כולם היו מרוויחים.
הבעיה אף אחד לא מקשיב בחלונות הגבוהים.דרך אגב,במשך שנים נהגנו בדמי הבראה למטרות להן יעודו.החלטנו שזה לא הכסף שלנו לתקונים,קניות החזר חובות-זה לבריאות.ובמסורת זו כל שנה יכולנו לנוח.אחיינית שלי גילתה שדודה שלה מתכתבת בפורום ואפילו העלתה את הטיולים שלה,והחליטו גם לאמץ את השיטה.מחר תבוא לדיון על האפשרויות...
אמה
-
יעד קייצי וזול...כל מה שביקשת תמצאי במלטה.
מדינה הבנויה משני איים (מלטה-וולטה והשני גוזו)אחד קצת יותר גדול מהשני, כ90 ק"מ דרומית לסיציליה.
חופים מקסימים,עיירות היסטוריות,הפלגות ועוד.
ניתן כמובן לשכור רכב ולטייל אבל רוב התיירים נעים בתחבורה ציבורית או באוטובוסים הדו קומתיים של התיירים הנעים בין אתרי התיירות החשובים.
היינו בפסח האחרון והיה שווה פרט לכך שהיה עדין קריר ולא יכולנו "להשתמש" מספיק בים אבל ביולי יהיה חם.
מצרפת כמה קישורים על האוטובוסים ועל הפלגות יום שלם סביב לאי:
http://www.maltasightseeing.com
http://www.captainmorgan.com.mt
http://www.oasismalta.com
סרטון על מלטה מיוטיוב:
http://www.youtube.com/watch?v=aQQtg_xA0a4&feature=relat ed
תמצאו יחסית מעט חומר כתוב, אני הכנסתי כמה טיפים על מלטה ב1001 טיפים, יש חוברת מטיילים של מסע אחר (לא חדשה)העוסקת רק במלטה.
מצרפת עוד אתר:
http://www.euro-breaks.co.uk/malta-city.htm
בכל חודש יוצא ירחון עם כל הדברים לאותו החודש באי.
מחולק חינם במלונות ונקרא day by day
http://www.maltaandgozo.com -
יעד קייצי וזול...יפה-אכן מלטה נראית שילוב מנצח-לדעתי ניסו להריץ יעד זה לפני עשור ולא ממש הצליח.יעד זול זה לא כנראה בגלל עלות הטיסות!?
מניח שטיסה למלטה כ400-450$?לפחות..
בשביל שיעד בישראל יצליח למשוך את העדר צריך להיות רועה טוב ואמביציוזי כמו חברת תעופה עם טיסות ומבצעים או איזה מאיר שפירא הכרתי שסוחף אחריו ללא זה מלטה לא תעלה על מפת התירות הישראלית.
יחד עם זאת אין ספק שלא יפגם בהנאתם של אלו שיגיעו.
אכן יעד נחמד ומרתק ושונה.
רונן -
יעד קייצי וזול...למיטב ידיעתי החל מהחודש הבא יהיו טיסות ישירות,לא יודעת מה תהיה עלותן.
אין ספק שחופשה המלטה יותר יקרה מחופשה בקלאב בתורכיה... והשנה אולי יותר יקרה מאשר ביוון עם הבעיות הכלכליות שלה אבל לדעתי כדאי להגיע לפני שעם ישראל יאמץ אותה.
יש תמיד דילים של מלון+טיסה שווה בדיקה!! -
יעד קייצי וזול...יפה-מסכים איתך ואולי באמת זה יעד שיתאים לרוית-שונה,מרתק,ארכיאולוגיה,ים,ס עים,צלבנים,אבירים עם או בלי סוסים.
רוית-נשמע שלא יהיה לך רגע דל.
יפה-אכן יעד שכדאי להגיע לפני הגל הגדול-למרות שאני מסופק אם יהיה..
רונן -
יעד קייצי וזול...הי רוית
אני בצד של כל אלה שלא שתו... ההודעה שלי, על אף שנכתבה כל כך יפה - לא כאן!
רוית - ברור לי כמו שתים ועוד שתים שהיעד שלכם הוא איטליה!!!!
והייתי מעיזה קצת ומנסה אחת מהשתיים - או נוחתת ברומא בטיסה הכי זולה שתמצאי ומשם רכבת דרומה, או מחפשת טיסה ישירה לנאפולי - נדמה לי שראיתי כזו בשנה שעברה.
מתמקת באמלפי או באחד הכפרים בסביבה ומטיילת בתחבורה ציבורית.
ים - יש! הסטוריה - יש והרבה! תרבות, שמש, אוכל, מים, יופי - הכל!!!
ואת כל זה אני צריכה לסייג בזה שזו אחת מתוכניות המגירה שלי כבר הרבה שנים, טרם הגענו דרומה מנאפולי, הספקתי לשלוח חברים לטיול משפחתי מאוד מהנה, ואנחנו עוד נגיע!!!!
רבקה -
יעד קייצי וזול...היי רוית.
אנחנו הרבה פעמים מחליטים על תאריך נסיעה, משריינים את הסבתות, מודיעים בעבודה, ואת הטיסה מזמינים יומיים שלושה ליפני לפי הדילים הקיימים. כך ראינו הרבה אירופה במחירי טיסות מגוכחים.
ליפני כמה שנים תכננו לטוס ביולי לחופשה ביוון, ברגע האחרון הטיסה לברצלונה היתה הרבה יותר זולה מטיסה ליוון, כך שמצאנו את עצמנו בחופשה בקוסטה בראווה עם חופים מדהימים, הרבה אופציות לטיולים מסביב, ונהננו הרבה יותר.
לאחרונה יש הרבה דילים זולים לברצלונה טיסות באזור ה- 250$ דולר ופחות (גם עכשיו בחג).בשל כניסת SPAINAIR הדבר גרם למתחרים להוריד מחירים. קוסטה בראווה בהחלט יעד מומלץ.
ניתן בהחלט להתנייד בו בתחבורה ציבורית. יש אוטובוס ורכבת מברצלונה,
ואוטובוסים ורכבות בין העיירות השונות. מקום המשלב בטן גב וטיולים.
מצרפת לך גם תמונות לטעימה מאזור טוסה ובלאנס. המחייה שם היתה לנו יותר זולה מקפריסין ויוון.
את רודוס אני פחות אהבתי, כריתים אהבתי יותר. בקפריסין הייתי באיה נאפה ופחות אהבתי זה מקום יותר לצעירים.בולגריה לא הייתי אבל אחרי השיכנועים של אלונה ואמה כנראה נבקר.
המלצה שלי ליעד לא יקר- קוסטה. -
יעד קייצי וזול...חברה-נדמה לי שאיטליה וקוסטה בראווה לא עומדים במושג זול -
יעד קייצי וזול...רונן - זול זה המושג הכי יחסי בעולם. יותר נמוך מהמחירים בשבועיים האחרונים אי אפשר יהיה למצוא לדעתי, בכלל באף מקום (שבוע טיסה
+ מלון + העברות 250% בפראג, בודפשט, ברלין)
אבל אם עובדים קשה על המקלדת, אפשר גם אפשר להשיג דברים זולים.
רבקה -
אני ממליצה על קפריסין בחום!!!!רווית יקרה,
אני ממליצה לכם לבדוק שוב את האופציה הקפריסאית.
שנה שעברה נסענו באוגוסט זוג+3 ילדים ונהננו מאד.
נופים משגעים, חופי ים מדהימים, אוכל טעיםםם וחופשה לא יקרה.
מרחק קפיצה קטנה מכאן. שעה טיסה ואתם כבר שם.
אני מצרפת את סיכום הטיול שלנו...אחריו כבר לא תתלבטי.
אנחנו ישנו בכפר ושמו TOCHNI . שכרנו רכב ובחלק מהימים טיילנו בקפריסין. בימים האחרונים בילינו בחופי הים המדהימים.
אם יהיו לך שאלות אשמח לענות.
רונית -
בוקר טובאז אני חוזרת אליכם אחרי יומיים של העדרות, סליחה! הבן ממש לא הרגיש טוב ולכן לא הגעתי לבקר...
רונן - משום מה נראה לי שקוס "כבדה" עלינו, כריתים למרות או בגלל מגוון האפשרויות מעניינת אותי יותר וחוץ מזה שתמיד אפשר לחזור לכל מקום למקצה השלמות.
אמה - איזה מבחר צבעוני ומקסים של פארקים.
בשנה שעברה היינו בנופש מהעבודה בחוף גיא, מעין "ימי השתלמות" והיה נחמד במיוחד!
התיירים "למופת" שבהם נתקלת מוציאים לנו שם רע! ואח"כ אנחנו מתפלאים למה אף אחד לא סובל אותנו בעולם?!
רונן - אתה צודק שמצד אחד צריך להיות מוכנים למגוון ה"חומר האנושי" בטיסה ואסור להתפנק אבל מצד שני זה כ"כ מקלקל...
אמה - אם אינני טועה יש מלון בנסאבר שהוא אפילו במסגרת הדילים הישראלים (סול נסאבר - משהו כזה), זה אומר שהוא יאוכלס רק ע"י ישראלים?!
יפה - בזכותך עשיתי סדר ומצאתי חוברת על מלטה ששמרתי משנת 2000 (כן! יש לי נטייה לשמור דברים טובים שכאלה....
מבחינת גודל ומגוון אפשרויות הטיול בה היא אידאלית! הבעיה העיקרית - גיליתי שכל הדילים מתחילים לקראת סוף יולי ואנחנו יכולים לטייל רק בתחילת יולי, חשבתי אפילו על ה1.7.
אין לי שמץ של מושג מדוע האי פחות מבוקש מיעדים אחרים!
רבקה'לה - הבת שלי קראה איתי את התשובות לשרשור והתחילה לצחוק מהתשובות שלך... היא אמרה שזה כאילו כתבתי אותן לעצמי...
קודם כל "הכי יחסי בעולם" - היא צוחקת עלי שזה משפט שגור בפי...
ולגבי אמלפי - מאז הטיול לרומא בו התאהבנו באיטליה והחלטנו שאנחנו רוצים לטייל בה שנה! את חופי אמלפי, הבתים הצבעוניים והצוקים הילדים כבר ראו בתמונות רבות ובעקבות התמונות וה"פיתויים" שלך הרצון רק התחזק!
אני מודה שלא חשבתי לחפש מחירים כי אני יודעת שזה לא טיול זול והקיץ הזה צריך להצטמצם בטיול כי הבת יוצאת לקורס מדריכים - חודש אחד שעולה הרבה יותר משנת לימודים באוניברסיטה...
גלי - כל הכבוד על התעוזה!! אני קצת פחדנית, מפחדת להישאר "קירחת מכל הכיוונים" אבל לכי תדעי, אולי אני טועה?!
קוסטה בראווה היא בהחלט יעד נפלא אך גם לדעתי מחירי הדילים לשם יקרים. בכל מקרה אעשה קצת "שיעורי בית" בחג!
רונית - תודה! אני הולכת לשנן את הסיפור שלכם! אך אני לא מתכננת להשכיר רכב וחוששת שאולי הטיול שלכם רק יראה לי מה אני מחמיצה...
חייבת לספר לכם משהו... לפני שבוע הכנסתי פרטים באינטרנט לאיזושהי סוכנות נסיעות ישראלית שטוענת שהיא מתמחה בבולגריה, רציתי לקבל את חוברת בולגריה שהם טוענים שיש להם. אתמול קיבלתי טלפון מאחד מהנציגים שלהם שהסביר "גברת בני נוער רק רוצים קלאבים, הם לא רוצים הסטוריה ולא מעניין אותם לטייל, הם רק רוצים קלאב קרוב לים ובטח שלא תסחבי אותם למוזיאון, כנסיה או אתר שנדמה לך שמעניין אותך ולכן גברת אין לי מה לשלוח לך חוברת כי אין שם מחירי דילים ובולגריה לא צריכה לעניין אותך, רק אם את בולגריה ורוצה לעשות להם טיול שורשים, רק אז אולי..."
בעיני - שיחה מקוממת! הסברתי לאדון היקר, בעדינות רבה, שהקביעה שלו מאוד מעציבה ומכעיסה אותי אבל ממש לא בא לחנך אותו וכמובן שלא בא לי להזמין דרכו כלום ושיהיה לו יום טוב...
מה דעתכם???
יום נפלא!
רוית. -
בוקר טובבוקר טוב רוית,
מקווה שהבן בסדר.
חוף גיא אמרת?אנחנו כבר כמה שנים בחוף גיא ,בתור נופש מעבודה.האמת שהמקום באמת נהדר רק מתחיל כבר להיות לעוס.השנה היתה בחירה :אילת או?חוף גיא
.ברור שבחרנו בחוף גיא.בעלי סיפר שמנכל המלון הגיע בכבודו ובעצמו למפעל.הפעם ל4 לילות ,מקבלים חזרה לילה משנה שעברה(מצב קשה במשק-אז הורד בזמנו).
קודם כל אם הנסיעה שלכם לנופשון ב1.7 אז עדיין השמיניסתים שלנו בהכנות לקראת הבגרויות?נכון?הקטנים יותר נכנסים לקייטנות.נראה לי אפשר לנצל את השקט.נסאבר פחות אהובה על הנופש,יותר ידועה בתור יום טיול מאורגן/רכב/נהג מונית לעיירת הדייגים שחיו בה פעם.לילי-החברה שלי סיפרה שהיתה מוכנה להישאר בה חודש.והדגים בתיילת היו טעימים ביותר.
יש כמובן גם תחבורה ציבורית.הפלוס הוא בבחירה,רוצים רכב-לוקחים ליום,רוצים נהג-אין בעיה יש עשרות שיקחו ליום טיול כולל עוד כמה כפרים על הדרך וכניסה לגן בוטני או אנדרטה זו או כנסיה האחרת.אני אשמור לי נופשון כזה לאוקטובר-סוף עונה מחירים נמוכים.ים קייצי אנחנו לא צריכים.לא מסתדרת אם שמש,ויש אותה מספיק בארץ.טיול חופים נראה לי נחמד גם בסתיו.
אמה -
בוקר טוברוית,
הצלחת להעיר בי בבוקר רגשות שבדרך כלל מתעוררים הרבה יותר מאוחר. כמובן לעניין אותה סוכנות נסיעות מתמחה. מצד אחד הדחף הראשוני היה כעס וקריז קל. אמרתי לעצמי באמת הגיע הזמן, הגיע הזמן, הגיע הזמן לקחת את אמה ואת רנצ'י ולהקים סוכנות נסיעות לבולגריה. כי אי אפשר שכל כך הרבה אהבה וידע סתם ילכו לאיבוד.
מצד שני, הצד השקול שבי (שעקבותיו לא נראו מזמן) אמר בשקט "יופי, איזה מזל". שיסעו הצעירים לקלאבים של בולגריה, שיחפשו שם הכול כלול אקטרה פלוס. אמנם רצועת הים השחור תהיה נעולה מבחינתי בחודשי הקיץ אבל תישאר לי בולגריה האמיתית ולעוד כמה שנים לפחות יש לי מדינת מקלט לברוח אליה.
ואגב, כל פעם שהבודקים בנתב"ג שואלים אותנו לאן אנחנו טסים ושומעים "בולגריה", הם מחייכים בנימוס ואומרים "אהה, טיול שורשים". כשהם מגלים שהשורשים שלנו נטועים במקום אחר הם תמיד, תמיד נורא מופתעים - מה? בולגריה? עם כל המשפחה? הילד והסבתות? באמת?
כן!! באמת!! ואין להם מושג מה הם מפסידים. ואולי עדיף שכך...
אלונה -
יעד קייצי וזול...היי מיץ
אפילו מכאן בבודפסט .אני מציע לך ללכת על קרואטיה-ובטכניקה שהציגה אניגמא.לא מתוכח עם הבולגריות כי לא הייתי בבולגריה.אבל גם איטליה היתה רעיון מצויין אלמלא יוקר המחיה והטיסות שמתיקרות בקייץ.
בכל אי שלא יציעו לך כאן כבר הייתי ולטעמי אף אחד מהם לא יצליח להתחרות בחופים ובאיים הקרואטיים חוץ כמובן מהאיים בתאיילאנד.אז חכי לדיל ברגע האחרון ולא חשוב לאיזה שדה תעופה בקרואטיה וכשיהיה נעזור.נראה לי שהכי קל ויפה לטייל באזור דוברובניק בתחבורה ציבורית מעבורות וטיולים מאורגנים מקומיים ואפילו ביאכטה. -
יעד קייצי וזול...אורי???
מיצית את בודפשט? או שעברת לשם קבוע ואתה בודק את החיבור שבזק עשו לך שם?
ומה זה הטרנד החדש הזה עוד לפני שגומרים רצים לחבר'ה?
וכדאי שתחזור. שבוע בלעדיך הוא כמעט נצח פה...
אלונה