קניית סמארטפון בMBK, כדאי?
-
שלום
מעוניינת לדעת אם כדאי לי לרכוש סמארטפון ( w300 THL ) בMBK או שעדיף להזמין בארץ מהאינטרנט..
למישהו יש מושג מה רמת המחירים שם? אפשר לסמוך עליהם שהטלפון מקורי?
תודה וסופש מעולה

-
קניית סמארטפון בMBK, כדאי?בתאילנד, כמו בתאילנד יש המון חיקויים, יש גם "חיקויים אורגינלים" וכמובן שיש גם מקורי אבל אם את לא מבינה ויודעת לוודא שמה שאת קונה זה אכן המקורי והוא אכן טוב - לא הייתי לוקחת את הצאנס. זה שהמוכר יגיד לך שזה המקורי לא עושה את זה נכון בכלל!
זה או ללכת לחנות המקורית של אפל (יש באחד הקניונים שם) או לקחת מישהוא שיודע להבחין ומבין בזה
-
קניית סמארטפון בMBK, כדאי?קניית אייפון בתאילנד
אם אתה רוצה לקנות אייפון בתאילנד כדאי בחנות מורשת של אייפון I studio, Mac zone, כך תהיה בטוח שהמכשיר אינו מזויף ותקבל תעודת אחריות בינלאומית.
יש בסיאם פראגון
סנטרל וורלד
קניון MBK
זיוף יש בכל מקום ולא קשה לראות אם המכשיר מזויף. אבל הבעיה היא יותר שיש מכשירים refurbished -מחודשים שנמכרים כחדשים ואותם קשה לזהות. -
קניית סמארטפון בMBK, כדאי?מסכים עם קודמי, רצוי מאד לרכוש בחנות מורשית בלבד.
בנוסף לרשת I-Studio שסניפיה נמצאים כמעט בכל קניון (למעט ה-MBK לדעתי) ניתן לרכוש את המכשיר המקורי גם בכל אחת מן החנויות של חברות התקשורת הגדולות: AIS, Dtac, True הנמצאות גם הן בכלל קניון.
בנוסף, רכישה באחת מהחנויות הללו מאפשרת לכם לקבל החזר מס של 7% בערך
-
קניית סמארטפון בMBK, כדאי?דיברתם פה על קניית אייפון
איפה ניתן לקנות מכשיר מקורי של סמסונג 4s??
תודה
-
קניית סמארטפון בMBK, כדאי?חנות מקורית של סמסונג נמצאת בקניון
סיאם פארגון בבנגקוק ממש קרוב לכניסה קשה
לפספס, הקניון הזה נמצא במרחק כמה
דקות הליכה מה- m/b/k/ .
-
קניית סמארטפון בMBK, כדאי?האם המחירים יותר זולים מהארץ??
יש אחריות??
-
קניית סמארטפון בMBK, כדאי?יש מדריכים מאוד מפורטיבגוגל איך לבדוק זיופים..
-
קניית סמארטפון בMBK, כדאי?בפרואר האחרון המחיר של גלקסי 3 היה 250 ש"ח
פחות מהארץ שזה לא משמעותי בעיניי.
אחריות יש לשנה אבל בתאילנד בלבד.
-
בהחלט מומלץ ,תפסיקו לחשוב שכולם רוצים לעבוד עליכםכאשר תקנו בMBK הם יגידו לכם שהמכשיר מזויף יש שם דוכנים של 7-12 שנה הם בהחלט רוצים קלינטים מרוצים
בהחלט הם אמינים וחבל לקנות בחנויות מורשות ולשלם עוד 20%
לגבי מכשירים refurbished אם לא ניתן לזהות אותם כמו שאמר אחד החברים אז מה הבעיה? , אלה מכשירים שארזו אותם מחדש והם בדיוק כמו חדש
תהיו רגועים ותבזבזו ,המחיר הוא בערך 20% פחות מהארץ
ויש אחריות רק תצטרכו לנסוע לתאילנד לממש אותה , אני מצע לקנות את המכשיר ביום הראשון בבנקוק ואז לשחק איתו כמה ימים אם הכל בסדר הוא יגמור את חיו אצלכם בישראל היפה
-
בהחלט מומלץ ,תפסיקו לחשוב שכולם רוצים לעבוד עליכםבהחלט שווה לקנות פלאפון בתאילנד !!!
אבל כמו שקודמי רשמו מומלץ וכדאי שזה יהיה דרך משווק רשמי כדי להמנע מזיופים .
לגבי המחירים :
iphones
5s - 23,900.00
5c - 19,900.00
4s - 14,500.00
12,185.51 - 4
s4 - 18,800.00
note 3 - 22,500.00
אלו המחירים לפני החסר מס...
בברכה ,
אייל goeast
טיסות זולות לתאילנד
-
בהחלט מומלץ ,תפסיקו לחשוב שכולם רוצים לעבוד עליכםחברים כל נה שנאמר נכון מנסיוני אני כל שנה כבר 5 שנים ברציפות קונה בשדרג את הנייד באותו דוכן אצל אןתה מוכרת.וגם שולח אנשים מהארץ שיקנו אצלה.כל הטלפונים ללא יוצא מהכלל עובדים מצוין.....אז שלא יעבדו עליכם....תהנו
-
בהחלט מומלץ ,תפסיקו לחשוב שכולם רוצים לעבוד עליכםBangkok10. התכוונת לדוכן MBK בשם thgetherphone בבעלות mo?
-
בהחלט מומלץ ,תפסיקו לחשוב שכולם רוצים לעבוד עליכםהיי SSSTAV
דבר שאני עושה שאני קונה סמארטפון בחו"ל(קניתי כבר 3 ואני מתעתד לקנות אייפון בבנגקוק) בודק מספר IMEI של הטלפון.... מקיש בטלפון עצמו #06#* (כוכבית,סולמית 06 סולמית) ומקליד את המספר לאתר הזה http://www.imei.info
ורואה את המפרט של הטלפון,( קיבולת, מדינה והכי חשוב מתי יוצר !) תדרשי מהמוכר לפתוח לך את האריזה גם בכדי לבדוק סים פרי.
אך עדיין אין לי מושג לגבי מחודשים וכאלו...רק מזוייפים
בהצלחה