טיול בפארק ילוסטון- YELLOWSTONE
-
אנחנו זוג המתכננים טיול של 5 ימים בפארק ילוסטון בקרואן (RV).
זו עבורנו פעם ראשונה בפארק זה ופעם ראשונה בRV. אנחהו מבקשים עזרה בהמלצות על קאמפימגים לRV בפארק. יש 11 מקומות. איפה כדאי? מה הארטקציות המרכזיות שבקרבתן כדאי לחנות?
נשמח אם תוכלו לעזור לנו לבנות מסלול ל5 ימים בפארק כשבשבילנו העיקר זה HIKING.
תודה! -
טיול בפארק ילוסטון- YELLOWSTONEאני לא השתמשתי ב- RV (השם האמריקאני לקראוון. כדאי שתלמדו אותו), כך שאינני יכול לעזור עם החניונים.
לגבי הטיול בפארק. יש מגוון רחב מאד של מסלולי הליכה בכל רחבי הפארק באורכים שונים ובדרגות קושי שונות. את המידע המלא תוכלו לקבל בתחנות המידע בפארק.
אני גם ממליץ לכם לבדוק שם לגבי תוכניות ריינג'רים ולהצטרף לחלקם (לפי מידת הענים שלכם). לטעמי סיור מודרך עם ריינג'ר (למשל כמו זה שעשיתי ב- Noris Basin) מוסיף על טיול עצמאי, מה גם שניתן להמשיך לטייל במקום גם לאחר תום הסיור המודרך.
יש הגיון בחלוקת ימי הלינה ל- 2 חניונים או יותר. הפארק מאד גדול. והנסיעה ב- RV היא איטית (אני יודע כי נסעתי אחרי RV-ים בפארק).
בגדול, במקומכם הייתי חונה בדרום הפארק (איזור האגם), על מנת לסייר באיזורי הגייזרים ולמעשה בכל הלולאה הדרומית ובצפון הפארק (ליד Mammoth Hot Springs) לסיור בלולאה הצפונית של הפארק, לרבות מעינות ממות' ואיזור נהר ילוסטון על הקניון שלו ומפליו.
-
טיול בפארק ילוסטון- YELLOWSTONEשלום,
האם 5 ימים כוללים גם את איסוף הקרוואן והחזרתו? מאיפה אתם מגיעים ולאן אתם ממשיכים?
כמו ש-dhz הציע, הכי פשוט והכי טוב ביום ההגעה להכנס למרכז המבקרים ולקבל המלצות למסלולי הליכה. -
טיול בפארק ילוסטון- YELLOWSTONEתודה לDHZ ולאורי. אנחנו נוחתים בעיירה BOZEMAN מצפון מערב לפארק (מאוד קרוב) וגם לשם נחזיר את הRV. כנראה ניכנס מהWEST ENTRANCE ונחפש חניון לשניים-שלושה לילות ראשונים באזור הצפוני.
נקווה למזג אוויר טוב. -
טיול בפארק ילוסטון- YELLOWSTONEהנה לך קישור למסלולי טיול ודרגות קושי בילוסטון -
טיול בפארק ילוסטון- YELLOWSTONEוהאתר הרשמי של הפארק כולל מפה אינטראקטיבית -
טיול בפארק ילוסטון- YELLOWSTONEלגבי ה-RV:
מאחר וחקרתי וקיבלתי פה הרבה יעוץ בעניין - הבנתי שRV מאוד לא אפקטיבי בתחומי זמן קצרים (וגם מרחקים ארוכים על זמן קצר) -
לוקח זמן לקבל ולצייד אותו - שעות ארוכות ש"שורפות" כמעט יום, וכן זמן להחזיר אותו ול"הזדכות" עליו.
גם להתרגל לתפעל אותו ולהנות ממנו לוקח קצת זמן ולכם יש רק....כמה ימים....
תשקלו את נקודת המבט הזו.
במקרה שלנו העניין היה יותר מובהק (פורטלנד -ילוסטון - פורטלנד) וויתרנו.