נעליים ותיק לדרום אמריקה
-
שלום,
אני מתכננת לטוס לדרום אמריקה ל-6 חודשים בדצמבר.
אני מתלבטת לגבי תיק ונעליים ורציתי לשאול את דעתכם, יש לי בעיות גב ואני מחפשת ציוד שיהיה הכי טוב שאפשר לגב שלי:
תיק:
GRANITE GEAR AC KI 60
נעליים:
VASQUE WASATCH GTX
תודה רבה! -
נעליים ותיק לדרום אמריקהלגבי התיק , בחיים לא שמעתי, וכנראה זה לא הטוב ביותר, אבל אם הוא הכי נוח לך על הגב לכי על זה..
לגבי הנעליים, לדעתי מצויינות, החיסרון היחיד הוא שהן קצת כבדות, אם את לא מתכננת ללכת עם משקלים יחסית גבוהים על הגב שווה לשקול גם את הBREEZE של VASQUE, הם לא עור מלא וקלות בצורה די משמעותית.
-
נעליים ותיק לדרום אמריקהנעליים נהדרות\אני ממש מבסוט מהם, לכי על זה... -
נעליים ותיק לדרום אמריקהתודה רבה לשניכם!
-
נעליים ותיק לדרום אמריקהעוד משהו שרציתי לשאול, האם אתם חושבים שהתיק יהיה מספיק גדול? הוא 60 ליטר אבל בגלל שהמידה של התיק היא קטנה לדעתי הוא 56 ליטר... -
נעליים ותיק לדרום אמריקהדבר ראשון וואסק וואסאצ' היא נעל עור מלא ובמידה והטיול שלך כולל בעיקר טרקים באקלים ממוזג-קר היא נעל טובה מאוד.
באיזורים חמים יהיה לך חם.
וואסק בריז מיועדת למשקלים קלים מאוד-דהיינו טיולי יום-יומיים עם משקל נמוך על הגב. אם את מתכוננת לצאת להליכה עם משקל של 10-15 קילו, בריז לא מתאימות.
לגבי גרניט גיר- חברה אמריקאית שלא משווקת בישראל למיטב ידיעתי ומכוונת לקהל ה ultra lite או superlite כלומר משקל עצמי נמוך, מינימליזם,ומכאן , שהתיק אינו בעל עמידות כדוגמת התרמילים המאסיביים יותר. אולי עדין מדי לתרמילאי (מבחינת עמידות לזריקת התרמיל על גג אוטובוסים,ג'יפים,גבם של פרדות וכו').
היתרון הגדול שלו- שוקל פחות מקילו וחצי (התרמילים באותו גודל שמיובאים לארץ שוקלים 2 קילו ומעלה אם אני לא טועה) אך משלמים על כך בפחות נוחות מבחינה של פיצ'רים (מערכת גב,ריפוד,כיסים קטנים לפריטים בשליפה מהירה וכו').
גם העמידות שלו לבליה קטן יותר.
אם את מוכנה לספוג את המינוסים הללו, ותיזהרי איתו בנסיעות, יהיה לך תרמיל מעולה לטראקים. אבל את צריכה לארוז בצורה מינימליסטית (הגיינה,תרופות,בגדים).
אם יש לך בעיות גב, כדאי לבדוק אצל היצרן לגבי תמיכה בגב של התרמיל
(תשלחי להם אימייל עם פירוט הבעיה הבריאותית והמטרה לה התרמיל מיועד
(למשל- טראק או מעבר בין אכסניה לאוטובוס...)
-
נעליים ותיק לדרום אמריקהתודה לכולם על התגובות!
בסוף החלטתי ללכת על הBREEZE, בכל מקרה אנסה לקחת כמה שפחות על הגב.
ולגבי התיק - עודד, תודה על ההערות, החלטתי שאני לא יכולה לספוג את המינוסים האלה, אני פשוט לא מספיק מנוסה כדי להסתכן בתיק שהוא לא עמיד בכל התלתולים. החלטתי על תיק של OSPREY.
שוב תודה! -
נעליים ותיק לדרום אמריקהאם את מתכוננת ללכת לטראקים בדרום אמריקה, או כל דבר שאינו הליכה על שבילים ללא אבנים וסלעים, אל תקני בריז!!!!!
אלו נעליים שמיועדות לשבלי בטון\אספלט בלבד!
הלכתי איתם בנפאל והם מתו אחרי חודש. חבל להוציא 800 שקל ולראות נעליים הרוסות באמצע הטיול.
wasach היא בחירה טובה. בריז? רק להליכה מהבית לתחנת האוטובוס.וגם זה בזהירות.
בפירוש לא מתאימה לטראקים של דרום אמריקה.
אוספריי- בחירה מעולה. -
נעליים ותיק לדרום אמריקהאם הווסצ' כבדות מדי בשבילך, יש נעליים של TNF שנקראות דאולגירי.
הם קלות ונוחות ועמידות קצת יותר מהבריז.
בריז היא לא נעל לטראקים! בכלל לא מתאימה לישראל. מתאימה ל"הליכה ספורטיבית" עם אופציה לגשם בגלל הגורטקס אהל בטח שלא לטיול החורג מתחומי העיר או שבילים בפארקים סטייל פארק הירקון.