רק כלב לא נוסע לבולגריה
-
הכלב שלנו לא נוסע לבולגריה בקיץ. כולנו כן, והוא לא. כל השנים השארנו אותו בפנסיון של הדוד משה ליד הנתב"ג. והכול היה פשוט נפלא. רק שהשנה, זה לא הוא, זה אני - ייסורי מצפון אוכלים אותי ואני מחפשת לו משהו יותר ביתי.
אם מישהו מכיר מישהו שמתמחה באירוח כלבים טובים מבית טוב, באזור המרכז, מישהו שילטף אותו, ייתן לו לעלות על הספה וישחק איתו - כמובן תמורת תשלום הוגן, אנא עזרו לי לישון בשקט בבולגריה...
הנה, תראו, הוא רק נראה מאיים אבל יש לו לב זהב.
תודה,
אלונה
-
רק כלב לא נוסע לבולגריההי אלונה
עד עכשיו השארנו את הכלבה שלנו אצל זוג חמוד ואוהב כלבים בכל ליבו. הכלבה פשוט לא רוצה לחזור הביתה היא מקבלת הרבה יותר מסתם ליטוף, המון אהבה וחברים למשחק. יש להם שני כלבים משלהם ועכשיו גם תינוקת קטנטנה אז אני לא בטוחה שיכולים להמשיך בכך.
הבעיה היא שזה לא במרכז אלא בקריות
אם לא תמצאי משהו ותרצי שאברר אוכל לבדוק.
בי
אורלי -
רק כלב לא נוסע לבולגריההי אורלי
למה כל הדברים הטובים יש רק בצפון? אני כבר כמה שנים חושבת לעבור לשם. הנה עוד סיבה טובה...
בינתיים תודה אבל לא תודה. מקווה למצוא במרכז, כי מייד אחרי הנחיתה בערב לעלות לצפון יהיה קצת בעייתי, ולא בטוח שהנסיך או האיש יסכימו לשרוד לילה נוסף בלעדיו.
אם לא תהיה ברירה, שומרת לעצמי את האופציה לפנות אליך לעזרה.
אלונה -
רק כלב לא נוסע לבולגריהבשמחה ומתי שתרצי אני פה
אורלי -
רק כלב לא נוסע לבולגריהיש גם במרכז!!! (הוד השרון)
לאחר שהזמנו לנו סוף שבוע בצפון והמיועד לשמור על כלבנו האהוב הבריז ממש ברגע האחרון, כתבתי ברוב יאושי בגוגל "פנסיון לכלבים מפונקים" וקיבלתי לינק ל- כלאב מד - פנסיון לכלבים - אירוח חם ואוהב לכלבים ממש בתוך הבית.
השארנו את ה"מפונק" שלנו אצלם, בלב חושש מאוד, אולם במהלך החופשה קיבלנו דיווחים ומסרים יומיומיים לפלאפונים שלנו (לפעמים גם בבוקר וגם בערב) ואפילו תמונות למייל בהם נראה כלבינו האהוב משתעשע ונהנה, וכשבאנו לאסוף אותו שמחים ורגועים לאחר החופשה, הוא נראה מאושר מאוד ממש כמי שעשה חופשה בעצמו.
ממליצה מאוד.
תיהנו מהטיול.
-
רק כלב לא נוסע לבולגריהאלונה מבינה לליבך,
לאחר שפעם אחת מסרנו את בקי לכלביית אפיקים לשבועיים,מקום הולדתה בעצם וכלביה ענקית+קייטנות מאוד מומלצות על הנושא,הבטחתי לעולם לא עוד.
זאת לא החוכמה,כי הסבתא שמרה אליה ברצון,ועוד בבתינו
מקווה שתמצאי מקום טוב.החבאתי את האשכול שלך מהבן אחרת יהיה לי כלב נוסף לשבועיים אומנם
לטיול הבא עם יהיה ביער השחור והאזור יהיה קל ונוח לקחת גם את הכלב איתכם.מאוד מקובל בגרמניה לאכסן גם אורח על ארבע.
מה לגבי גור חתולים מתוק,מוכנה לשמור לך יע חזרתך מחופשה
רשמתי באשכול,דירה וחתול ע' פריז.
אמה -
רק כלב לא נוסע לבולגריהאני מצאתי בחורה מקסימה, במושב מגשימים לא רחוק משדה התעופה. היא אוהבת כלבים ,עוסקת באילוף כלבים ויש לה שני כלבים משלה .
הארוח הוא ביתי , עם חצר גדולה , ללא מכלאות ולא מאוד יקר.
הכלב שלנו היה אצלה כבר פעמיים וחזר מאושר . ( במקומות קודמים חזר בטראומה והיה כמו זומבי שבוע ויותר אחרי החזרה).
שמה עדי . טלפון במסר.. -
רק כלב לא נוסע לבולגריההי
אחרי שבדקתי פעם אחת את כל הפנסיונים החלטתי שהכלב לא צריך לסבול יותר משהוא סובל געגעוים.
אם הילדים הפרטיים שלנו לא יכולים להיות איתו, אנחנו מחפשים נוער של השכנים. נותנים להם מפתח של הבית והם גם משקים את העציצים ומאכילים את הדגים. וכך הכלב זוכה להשאר במקום מוכר וליחס הכי אישי.
רבקה -
רק כלב לא נוסע לבולגריהתודה לכל האנשים הטובים.
גולדין ועדןן - בבקשה, בבקשה אם יש טלפונים של המקומות שציינתם, אפשר פה אפשר במייל הפרטי.
אמה, את ממשיכה לקרוע לי את הלב עם החתולים. אבל אחרי 15 שנה עם חתולה בבית, הגיע התור של אוהבי הכלבים והם השולטים פה בינתיים.
רבקה'לה. את זוכרת איפה אני גרה? נכון זוכרת? איפה אני אמצא לך פה נוער שאפשר לתת לו מפתח מהבית???
בוקר נפלא בגבעה, גשום בשאר חלקי העולם.
אלונה -
רק כלב לא נוסע לבולגריהזוכרת גם זוכרת.
יש שכונה חדשה מאוד נחמדה בגבעה שלך. בטוח יש שם נוער חמוד. יש גינה גדולה באמצע השכונה, בטח מטיילים שם כלבים.
אני תמיד משלמת לנוער מחיר פנסיון, שזה הרבה מאוד עבור הנוער. הם ילטפו כפול את הכלב תמורת סכום כזה.
חוץ מזה את גם קרובה להרבה מאוד סטודנטים שישמחו בקיץ לעבודה קלה.
אל תתיאשי.
רבקה -
רק כלב לא נוסע לבולגריהאלונה ושאר בעלי הכלבים
אני לא יודעת מהיכן את בארץ, אבל באזור ירושלים יש את כרמית ורועי, שניהם יותר מאלפי כלבים, עובדים עם ילדים ויש להם גם פנסיון ביתי, כמעט והשארנו את הפקינזית המתוקה שלנו שם בשבוע שעבר כששהינו בפריז, בסוף אחותי והחבר שלה התנדבו...
הטלפון של כרמית: 0524898565
-
רק כלב לא נוסע לבולגריהרבקה, אני מכירה את השכונות החדשות היטב אבל לא סומכת על אף אחד. אלא אם מישהו מהילדים שלך ירצה בית פנוי לשלושה שבועות, יש על מה לדבר.
לילך תודה, ירושלים רחוקה לנו קצת.
אלונה -
רק כלב לא נוסע לבולגריהשלחתי לך מייל -
רק כלב לא נוסע לבולגריהליאור - האשל 4, רמת השרון
054-668177, 050-4678177
ניסיתי לצרף את האתר אך משום מה לא הצלחתי.(לצערי, אני לא ממש מוכשרת לעניין - כנראה) אבל אם תכתבי בגוגל "כלאב-מד" תגיעי לאתר שלו ותוכלי להתרשם.
בכל אופן אני הרבה יותר רגועה מאז שמצאתי את ליאור, איש מקסים ואוהב כלבים, אנחנו יוצאים לנופשים וחופשות הרבה יותר רגועים מאז, כי כלבינו האהוב והמפונק ממש אוהב להיות שם.
בהצלחה וטיול נעים. -
רק כלב לא נוסע לבולגריהאלונה,מבינה לליבך.
את יודעת, אם פעם,לפני שנים רבות היו אומרים שאני אגדל בתוך הבית כלב,ולא סתם כלבלב,כלבה מעל 40 ק"ג עם פרווה נושרת,ואליה אחרי שנה תתצטרף חתולתלה קטנה וחמודה גם בתוך הבית.מה בבית? בתוך מיטה(של הבן)על האקווירים ובכל פינה,הייתי צוחקת בפרצוף.
מאז,כבר 14 שנה אנו חיים יחד,בהרמוניה.לצערי מתחילים להרגיש את הסוף(של כלבה)סוחבים .עוד שבוע,עוד חודש עבר
.
אבל,5 גורי חתולים חדשים גם עבורי יותר מידי
.
הדילמה שלנו היא לא איפה להשאיר את בקי,היא איך היא תחזיק מעמד ושלא תעשה הפתעות.
שתהיה בחירה מוצלחת.
אם היית גרה במושבה שלנו אפשר היה לסנז'ר את הבן.
אמה -
רק כלב לא נוסע לבולגריההי כולם
אמה, אני כל כך מזדהה איתך. איבדתי את החתולה שלי לפני שלוש שנים אחרי 15 שנה של חיים משותפים. ורק לפני חודש נפרדנו מאבא שלה שהיה איתנו 21 שנים! ככה שלשיער נושר אני רגילה.
גולדין, תודה. יצרתי קשר עם ליאור מהוד השרון, ביום שישי קבענו לנסוע אליו להיכרות ראשונית.
עדןן, קיבלתי את המייל ועניתי לך, מקווה שקיבלת גם.
טוב, עדכונים אחרי יום שישי.
אלונה -
לאלונה
אנחנו מדברות על עדכונים ברזולוציה של זום X 20 , נכון?
ושיהיה בהצלחה
,
המשך ערב נעים,
הגר.
-
לאלונהאני מראש כבר בלחץ לקראת הנסיעה בקיץ כך שמבינה אותך לגמרי, אלונה.
אשמח אם כל המבררים עכשיו את הכתובות הטובות יחזרו לדווח על הצלחות (או לא). בשנים שעברו היו לי שני כלבים, ואז באמת שכנים שבאו והתייחסו היה בהחלט מספיק. אבל היום, עם הילדון המפונק שיש לנו (השניים כבר הלכו לעולמם בשיבה טובה פחות או יותר) שלובש פרצוף אומלל ביותר בכל פעם שהוא נשאר בחוץ, אני ממש ברגשי, כמו שאומרים הילדים ...
-
רק כלב לא נוסע לבולגריהאמה, בן כמה הבן הזה שאת מנדבת? ומה הוא עושה באוגוסט?
אני מחפשת מישהו שיוציא את הכלב 3 פעמים ביום, יטפל בתרנגולות (בוקר וערב - חופף לפעמיים עם הכלב) וישקה את מה שצריך להשקות.... תמורת תשלום, כמובן. מדובר על שבועיים וחצי באוגוסט.
ואלונה, אם את שומעת על מישהו טוב בכיוון שלי (או ביני לבין נתב"ג...) אשמח לעדכונים.
נעה -
רק כלב לא נוסע לבולגריהאלונה - מקווה שהפגישה תישא פרי
ותמסרי לליאור ד"ש וכשכוש זנב נמרץ מ - שאול (הכלב)