דרכי הגעה משימלה למנאלי
-
ניסיתי לראות באתר דרכי הגעה משימלה למנאלי ולא מצאתי .
האם ישנן רכבות משימלה למנאלי ? וכמה שעות נסיעה ברכבת?
המון תודות , -
דרכי הגעה משימלה למנאליאוטובוס בלבד (או יותר יקר - מונית פרטית). יש מספר פעמים ביום אוטובוסי דה-לוקס (-עם מושבים נוחים) משימלה למנאלי. כשתהיי בשימלה תבררי בתחנת האוטובוסים שנמצאת בחלק התחתון של העיר - לא רחוק מתחנת הרכבת. רכבות אין באזור זה בכלל (חוץ מהמסילה הצרה משימלה לקאלקה שבמישורים). הנסיעה באוטובוס לוקחת סביב 10-11 שעות -
דרכי הגעה משימלה למנאליומה לגבי טיסה משימלה למנאלי? אין לי מושג איך שורדים כל כך הרבה שעות באוטובוס (על אף הנוחות) ומה שהבנתי שאין עצירות או שאני טועה.
תודה , -
דרכי הגעה משימלה למנאליקודם כל, תכיני את עצמך נפשית לכך שבהודו נסיעה של עשר שעות היא לגמרי בגדר עניין סטנדרטי. מעבר לכך, מעטים הם האוטובוסים ההודים שלא עוצרים בדרך, בכוונה או שלא בכוונה.
איך שורדים? מתרגלים. -
דרכי הגעה משימלה למנאליאני לא אומרת את הדברים מתוך פינוק אלא באמת דברים טריוואליים ביותר בנסיעה ארוכה שאני זקוקה להם בפרט שהגיל כנראה עושה את שלו.
אין ספק שנסיונך מדבר כאן , ואני מתחילה להפנים שיהיו לי שעות רבות וארוכות בדרכים . -
דרכי הגעה משימלה למנאליאני לא יודעת בת כמה את וגם לא חושבת שזו שאלה של פינוק. זו שאלה של זה-מה-יש. יכול להיות שספיציפית משימלה למנאלי יש טיסה (נדמה לי ששדה התעופה הקרוב ביותר למנאלי נמצא בבונטר, ומשם למנאלי - שוב, לא בטוחה - זה בערך שש שעות), אבל באופן עקרוני, צריך להיות מוכנים לכך שהנסיעות ארוכות.
הייתי שמחה לתת לך עצה יותר פרקטית מ"תתרגלי", אבל אני לא חושבת שיש (מעבר ללנסות לכוון לנסיעות לילה במידת האפשר, ולנסות להעביר את הנסיעה בשינה). -
דרכי הגעה משימלה למנאליכן שדה התעופה הקרוב ביותר למנאלי הוא בונטר. רעיון מצוין לנסוע בלילה . אגיע לשימלה ושם אבדוק אופציות . מאמינה שעל אף הכל ומחכה לי חוויה מדהימה רק שהמונסונים לא יהיו בשיאם
המון תודה לך זה לגמרי לא אובייס בעיני שחלקכם פה בפורום , עונים ועוזרים זה כיף ומחמם את הלב -
דרכי הגעה משימלה למנאליסין בוקר טוב
בנוגע לנסיעות...
בפרוואטי פגשתי חבורה מקסימה של 4 ישראלים בגיל הביניים ( סביב 40-50 ) , והם עשו חלק ניכבד מהדרכים במונית/ג''יפ ביחד , לדבריהם יצא אומנם יותר יקר מאוטובוס אבל עדיין סביר
רוצה לומר שאם אוטובוס LOCAL מסימלה למנאלי יעלה X ואוטובוס תיירים ממוזג יעל 3X אז מונית/ג'יפ עם עוד כמה מטיילים ביחד יכול לצאת 5X
( נציב בנוסחה
נניח 120 רופי ללוקאל-באס , ואז 360 רופי ו-500 רופי לערך...
היתרון של ג'יפ משותף זה שנוסעים/עוצרים כשבא לכם , ולכאורה יש שליטה על הדרך.. יתרון חשוב נוסף - נסיעת יום ורואים את הדרך/נוף
החיסרון שגיליתי אחרי מסםר פעמים כאלה , מתייחס לנהג ההודי שנוהג כאילו זה יומו האחרון.. ( רק כשמגיעים מתברר במפתיע שזה בעצם לא היה יומו האחרון - ושנשארנו בחיים.. )
אז לסיום , סין , מנסיון של נסיעה באוטובוס תיירים מבונתאר לדהרמסאלה כ-12 שעות בערך באותו המסלול , ההמלצה - להשתדל לנסוע ביום , הדרך יפה. ובנוגע לעצירות לפיפי ושכאלה - יש שיתוף פעולה ... אוטובוס הודי יודע לעצור כמעט בכל נקודה של הדרך , והוא גם עוצר
.
בהצלחה בטיול
-
דרכי הגעה משימלה למנאלינ.ב 1 = לפי הנוסחה ( שהיא רק אפשרות אחת ויש עוד כמובן..) יצא שהמוניתתעלה 600 רופי - עכשיו יורידו לי נקודות בבוחן...
נ.ב 2 - כשכתבתי גיל הביניים 40-50
, טוב אז מאחר וגם אני נמצא שם, סחרתי לקרא לזה - "ביניים" , אבל נא לא להעלב או להיפגע
אני נימנע מלהגיד את הקלישאה של - ראיתי צעירים בני 75 וקשישים בני 28.. אופס , אמרתי..
רגע - מתי ג'אן פול סארטאר כתב את "גיל התבונה " ?
בהצלחה בטיול