גני משחקים מיוחדים בחו"ל
-
שלום רב לכל הנוסעים לחו"ל, או החוזרים מחו"ל
לצורך עיסוקי בתכנון גני משחקים, הייתי מאוד שמחה לקבל מכם תמונות של מתקני משחק או גני משחקים מיוחדים שבהם ביקרתם ונהניתם.
גם מקומות טבעיים ומעניינים המעודדים ילדים לקפוץ, לזחול, לרוץ, להתחבא, לטפס... יכולים להיכלל בקטגוריה של "גני משחקים".
אם יש לכם תמונות כאלו, שלחו לי מייל דרך האתר ואצור אתכם קשר.
תודה מראש
יערה
-
גני משחקים מיוחדים בחו"לליערה,
רעיון יפה,
נראה לי שהגעת למקום הנכון.
כרמית.
מצטערת,התמונה השניה מעט מטושטשת.
-
ועוד שיווי משקל...תודה כרמית על התמונות
האופנוע מדליק !!!
והשיווי משקל... אין כמו הטבע !!!
יערה
-
גני משחקים מיוחדים בחו"ליערה,
קבלי 4 תמונות:
שלוש הראשונות - לא יודעת אם עונות על ההגדרה "מיוחדים", אבל בהחלט נמצאות בחו"ל בסלובניה. 2 ראשונות (מצורפות להודעה זו) - גן משחקים קטנטן על שפת אגם יאזנה בסלובניה.
התמונות הבאות בהודעה הבאה. הראשונה - אומגה עם מתקן הגבהה שממנו מזנקים - גם היא בסלובניה.
התמונה האחרונה - עונה על ההגדרה "מיוחדים" אבל לא עונה על ההגדרה "בחו"ל". לא התאפקתי ומצרפת תמונה מהנגב שלנו. עין סהרונים.
מקווה שהתמונות יסייעו ברעיונות חדשים ומקוריים,
אורה
-
גני משחקים מיוחדים בחו"ל
-
גני משחקים מיוחדים בחו"לליערה,
מים תמיד מושכים גם קטנים וגם גדולים, במיוחד ביום חם.
תמונה מצפון הארץ.
-
גני משחקים מיוחדים בחו"להי יערה,
אני מניחה שאת מכירה את גני המשחקים היפים בחולון, ואזכיר גם את גן המשחקים המוצלח בגן החיות התנ"כי בירושלים (עם הפסלים הצבעוניים).
במסגרת הכנותיי לטיול בשוויץ בקיץ שעבר, שמרתי לעצמי את הקישור של גן השעשועים האלפיני הזה ב-BORT, בתור משהו מוצלח (נדמה לי שאפילו קראתי עליו המלצה פה בפורום):
http://www.jungfrau.ch/en/desktopdefault.aspx/tabid-59/208_r ead-7036/
תבדקי את הלינק, גם שם יש אלמנטים עם משחק במים.
אני מצרפת לך כמה תמונות מן העיר בלינצונה שבקנטון טיצ'ינו בשוויץ.
תחילה סתם מתקן שעשועים בכיכר קטנה וחמודה שחנינו לידה.
המתקן ממש נראה כמו פסל ומאוד מזמין לטפס ולהתגלש בו.
ניתן גם להיכנס לתוך המיכל האליפטי עליו בנויה המגלשה, ויש בו חלונות להציץ ולנופף לשלום להורים.
אוסי
-
גני משחקים מיוחדים בחו"לעוד מבלינצונה, במקום אחר בעיר -
פסלים חמודים שניתן לנגן עליהם ולטפס עליהם למשחק.
-
גני משחקים מיוחדים בחו"להתמונה האחרונה היא של גן שעשועים מאוד מוצלח מעץ בכניסה לקניון האארה בשוויץ.
יותר דומה לדברים שאנחנו מכירים, אבל הערסל הקלוע מחבל היה שוס רציני לנדנוד משפחתי משותף, וקשה לראות בתמונה אבל מתקני הנדנוד על קפיץ שאצלנו בד"כ עשויים ממתכת בצורות של תרנגול, סוס או אופנוע, שם היה מגולף בעץ בצורה של חיפושית פרת-משה-רבנו ועוד דברים חמודים.
גם הטיפוס לביתן מעץ היה דרך "גשרים תלויים" של קורות עץ וחבלים.
מקווה שקצת עזרתי להשראה...
איזו עבודה כיפית יש לך!
אוסי
-
גני משחקים מיוחדים בחו"לאכן עבודה כיפית וחשובה.
לאוסי ניכר שהשוויצרים מתקדמים מאד בכל הנוגע לפארקי שעשועים מיוחדים.
אכן יערה התחום הזה עבר התקדמות רצינית מאז ילדותי ואפילו מאז היו ילדיי פעוטים-כיום המשחקים מפותחים,מגוונים ומעוררי השראה הרבה יותר.
גם כל הנושא של מתקני כושר וספורט בטבע צמח. -
גני משחקים מיוחדים בחו"לבברלין, כך קראתי ערב הנסיעה בדצמבר האחרון, הומצא גן השעשועים לילדים. לא אחראית על המידע.
בכל אופן, בחוץ המעלות נעו בין 4 מעלות ל-2- מעלות וילדי בית הספר והגן טיילו באופן מופתי בליווי מוריהם לכל מיני מקומות כולל גני שעשועים. הכי הרבה קבוצות ילדים כאלה ראינו בפרנצלאואר ברג.
בתמונה הראשונה - כתת גן עם המורה שלהם, אולי בשיעור התעמלות? המשימה היא לקפוץ מעל הריבוע השחור הנראה מתחת רגליהם. הרצפה היא רצפת גומי. סליחה על הטשטוש - הכל מהתרגשות על המעמד.
בתמונה השניה גן שעשועים הכי קרוב לטבע - מעט גילוף בעץ. לא ראינו בכלל מתקנים צבעוניים או חלילה מפלסטיק. כולם כולם מגזעי עץ.
רבקה
-
גני משחקים מיוחדים בחו"ל
-
גני משחקים מיוחדים בחו"ל
-
גני משחקים מיוחדים בחו"ל
-
גני משחקים מיוחדים בחו"להי יערה,
איזו הצעה מקסימה. כל מתקני השעשועים עושים לי כיף על הבוקר.
מצרפת שתי תמונות חמודות מהולנד.
שבת שלום - עדי
-
גני משחקים מיוחדים בחו"לטריקו
התמונות נהדרות. מאיפה הן ? -
גני משחקים מיוחדים בחו"ל
-
גני משחקים מיוחדים בחו"ל
-
גני משחקים מיוחדים בחו"להיי איריס
אני לא טריקו,אבל 2 מתוכן מפארק המבוכים שוויץ. -
מיקומים של התמונותIMGP3829.JPG - בלגיה ביציאה ממערת הנטיפים .
IMGP3901.JPG - בלגיה ליד המצודה בדינאן .
IMGP3123.JPG - פארק אירופה
IMGP3046.JPG - פארק ????? ביער השחור ( היכן שהגשר התלוי מצ"ב תמונה מהפארק - יונית עזרה )
1.JPG - אחת התחנות במעבר ההרים גרוסגלוקנר
DSC00628.JPG - אי הפרחים -קונסטנץ