למשפחות וילדים קופנגן עדיף על קוסאמוי
-
בס"ד
משפחות יקרות
אחרי שכבר טיילתם בצפון וראיתם את כל המופעי פילים, קופים ,נחשים וכל שאר ה"אטרקציות" המסחריות שיש בתאילנד, נראה לי שלקופנגן יש הרבה יותר מה להציע . נתחיל בזה שאין בקופנגן תנועה של כלי רכב והרחוב הראשי(בהד רין) הוא מעיין מדרחוב ואין צורך לחשוש שהילדים ירוצו לכביש,נמשיך בעובדה שהכל בהד רין מאוד קטן, הרגשת קיבוץ ולא צריך מוניות לכל מקום ,דבר המאפשר קלות רבה עם ילדים בשונה מקוסאמוי שהתפתחה כבר למימדים של עיר עם תנועה רבה ואפילו מעיין פקקי תנועה. נמשיך בכך שהאי קופנגן לא! מבוסס על תעשיית המין ומי שרוצה לחסוך מילדיו מראה של זקנים מסתובבים עם ילדות תאילנדיות,או כל מנינ ברים שמוכרים ילדות בכל פינה שיחסוך מעצמו מקומות כמו פוקט ,פטיה וקוסאמוי (שעם כל הצער התיירות בהם מבוססת עדיין על כך ברובה).
קופנגן הרבה פחות מפותח והאוירה הרבה יותר רגועה וכפרית,עם זאת ישנם בתי מלון מכל הסוגים,ומבחר של מסעדות וחנוית ,אבל הכל בקטן וברגל!
הרבה טועים ומגיעים לקופנגו בסוף החופשה ליומיים שלושה וכשקולטים את המקום האוירה והיתרונות מאוד מאוד מצטערים ש"שרפו" שבוע בקוסמוי ועכשיו אין להם זמן להשאר בקופנגן.אף על פי שאני גר בקופנגן כבר 10 שנים ניסית לכתוב את האמור בצורה אוביקטיבית מאחר וכל יום אני נתקל במטיילים ובעיקר במשפחות שמצטערים שלא ידעו שממש נעים ונחמד בקופנגן ופחדו לתכנן שהות ארוכה בקופנגן כי אמרו להם שזה רק מקום של סמים מסיבות וצעירים.שזה מזמן כבר לא כך .
מקווה שהמידע יעזור
שמעון
הבית הישראלי
מרכז יהודי בקופנגן
אוהבים אותכם כמו שאתם -
למשפחות וילדים קופנגן עדיף על קוסאמויאהלן שמעון אח שלי
לא יודע אם אתה זוכר או לא אבל היינו אצלך ואחר כך הלכנו לישראלי הגנוב ההוא במסעדה שלו- בלב -לידך
אני מגיע שוב פעם לתאילנד אבל עכשיו רק לצפון להורים של החברה שלי
הם גרים באובון
-
למשפחות וילדים קופנגן עדיף על קוסאמויאודון אתה מתכוון -
-
למשפחות וילדים קופנגן עדיף על קוסאמויאהלן שמעון מה שלומך?
על פניו נראה שרוב מוחלט של היתרונות שציינת בקופנגן נוגעות דווקא להורים ולאו דווקא לילדים,או במילים אחרות לפחות אני מבין מדברייך
שבקופנגן הרבה יותר נוח להורים והרבה פחות טרטור לטייל עם ילדים {תקן אותי אם אני טועה}
וזה בהחלט נכון.
הבעייה שלצערנו ילדים קטנים לא נהנים יותר שהם יודעים שההורים שלהם מרוצים..והם "דורשים" אטקרציות ופעילויות מגוונות..
אין מקום להשוואה לדעתי האישית בין קוסמוי לקופנגן בנופש של משפחות.
האטרקציות והפעילויות בסמוי לעומת קופנגן לילדים הם שמיים וארץ.
קופנגן לדעתי מתאימה יותר מסמוי לחברה צעירים{לא זוגות} וסמוי מתאים יותר לזוגות וילדים{בהכללה}
זוהי דעתי בכול אופן..
שיהיה לך יום נפלא -
למשפחות וילדים קופנגן עדיף על קוסאמויבס"ד
היי פליישטיישן מה השם?
כשההורה מרוצה הילד מרוצה
ציינתי בהתחלה ,אחרי שכבר עשיתם את כל האטרקציות בצפון ....
אין ספק שבסמוי יש הרבה יותר אטרקציות מסחריות ,אבל רוב המטיילים עושים אותם כבר בצאנג מאי או בפוקט או בקנגנבורי
ובאטרקציות של טבע ,אין מה לעשות פשוט יותר ירוק בקופנגן,פחות מבנים חופים הרבה יותר יפים ,
ככ נארה לי בתור הורה
עשאני מגיע לסמוי עם הילדים שלי אני ממש סובל
אני הייתי מחלק את זה קצת אחרת
קו סמוי לכל מי שמחפש בחורות תאילנדיות ,קופנגן לכל השאר
לא יודע אם אנחנו מכירים
אבל אתה מוזמן לביקור
מבין את הצורך שלך להגן על סמוי בא אתה חי, אבל זה לא מראה נורמלי לילד לראות זקן בן 90 הולך עם ילדה בת 17, או שיצעקו לאבא שלו ברחוב מאיזה בר הלו you want me לצערי מספר הברים בקוסמוי רק גודל וגודל. מצטער אם פגעתי בתושבי האי היקרים ,מחילה.
מקווה בשבלכם שהמצב ישתנה.
שמעון
הבית הישראלי
מרכז יהודי בקופנגן
אוהבים אתכם כמו שאתם
-
מגיעים לקופנגןשלום שמעון,
אנו משפחה עם 3 ילדים ומגיעים מבנגקוק לקופנגן לעשרה ימים, בונה על זה שאתה צודק....
דרך אגב אני מנסה להזמין חדר גדול לכולנו בלונג ביי ריזורט והם לא ממש ממהרים לחזור אליי יש לך איזו הצעה?
תודה איריס -
למשפחות וילדים קופנגן עדיף על קוסאמויאהלן שמעון.
קודם כל נפגשנו לפני כמה שנים,עזרת לי למצוא חדר בתקופת הפול מון אז קבל תודה מהעבר
שנית אין לי אינטרס להגן על האי כי אני לא מתפרנס מקהל היעד שציינת,ודווקא מקהל היעד שאני כן מתפרנס רשמתי שקופנגן עדיפה{צעירים שנות ה20}ולזה תוסיף את המציאות בשטח
הלאה
עכשיו קצת עובדות ודעות
לגבי הברים.
רוב הברים בצוואנג וברוב סמוי מרוכזים במקומות ספציפיים צדדים,ברחוב הראשי בצוואנג תוכל לראות ברים מפוקפקים מעטים ביותר.למעשה רק 3 שאחד מהם צמוד לחבד אבל מוסתר מאוד וצריך עיין חדה כדי להבחין בו ועוד שניים שברוב שעות היום אין שם אף אחד,הברים בצוואנג נמצאים בסמטת הגרין מנגו וסמטת הסולו בר ואפשרי בהחלט לדלג עליהם.
מעבר לזה כשאני שם על כף המאזניים מה עדיף לראות תאילנדית זנותית מלווה בזקן בסמוי או אירופאי שתוי וצעקן שפוך בהדרין אני לא בטוח מה עדיף לא לראות יותר..
אגב אני אישית דווקא מעדיף את קופנגן
-
איריס.תנסי מכאן
http://www.phangan.co.il/ -
איריס.בס"ד
האתר שאיתן הציע הוא הכי אמין שאני מכיר
בכל אופן הלונג ביי דיי מרוחק מהד רין שזה האזור המרכזי של קופנגן בו גם מתקיים הפול מון,אם אתם לבאים בזמן הפול מון הייתי ממליץ להיות בהד רין ,גם אנחנו (הבית הישראלי)במרכז הד רין,כל הד רין 5 דקות בהליכה,בנוסף 10 ימם אפשר לחלק לחלק הזמן בהד רין וחלק בצד הצפוני,בכל אופן המלון שציינת אם אני לא טועה(יש עוד מלון עם שם כמעט זהה) ממוקם על חוף ללא ים בתקופה זו של השנה אז ככה שזה ממש לא לעיניין,תבדקו תאריכים אם זה לא בזמן הפול מון ,אל תסגרו מראש פשוט תגיעו ונעזור לכם
מקווה שעזרתי
שמעון
הבית הישראלי
מרכז יהודי בקופנגן
אוהבים אתכם כמו שאתם
חוגגים עשור