חווית טיסה עם אל-על בואינג 767 למשפחות ???
-
שלום לכולם
רציתי לדעת האם ניתן לעבור את הטיסה בשקט? כלומר אני נורא רוצה לטוס אם אל-על לבנקוק,אבל הבנתי שזה אם דגם של מטוס בואינג 767.
לפני כמה חודשים טסתי לארצות הברית אם דגם 777 בואינג וראיתי איך משפחות נהנות מהמטוס ומה הוא מציע מסך בכל מושב מטוס מרוחב
בכל זאת לא פשוט לטוס עם 3 ילדים 11 שעות ואם אפשר להעביר את הטיסה ברוגע אז עדיף,גם לא זול לטוס עם אל-על לתאילנד.
מבקשת המלצות למי שטס אם המטוס איזה 767 או משפחות שיכולות לתת טיפ אז בבקשה תודה.
ביי ביי -
חווית טיסה עם אל-על בואינג 767 למשפחות ???היי לילך,
אין ספק שה 767 פחות מפנק מה 777, אבל ההבדל העיקרי במחלקת התיירים לדעתי הוא שאין מסכים אישיים (לא שמתי לב להבדל כלשהו ברוחב המושבים). זה באמת פחות נוח, בעיקר כשאתם עם ילדים, אולם אם מדובר בטיסת לילה, ממילא הם ישנו מרבית הטיסה ולזמן הנותר רצוי להצטייד בדי.וי.די. נייד (אם יש, זה ישרת אתכם היטב גם במשך הנסיעות וטיסות הפנים במהלך הטיול), קונסולות משחקים למיניהן, ושאר דברים שמעסיקים ילדים. בטיסה שלנו לתאילנד היינו עם 3 ילדות. בטיסה הלוך היינו ב 777 ובכ"ז הן ראו אולי סרט אחד, וגם בכך אינני בטוחה. חזרנו ב 767, ולא היו בעיות מיוחדות. נראה לי שאת יכולה להיות רגועה.
בנוסף, קחי בחשבון שחברת התעופה יכולה בכל שלב לשנות את סוג המטוס (עפ"י צרכיה, מספר הנוסעים הסופי על הטיסה וכו'), כך שסוג המטוס המתוכנן כרגע, לא יהיה בוודאות המטוס בו תטוסו (לכאן או לכאן).
רויטל
-
במקרה....חזרנו הלילה עם אל על ב-767-300.
כמה שורות לפנינו, היתה אמא עם ילד כבן 5 ותינוקת בת כחצי שנה.
טיפה אחורה ושמאלה, במושבים של שני נוסעים, ישבו האבא וילד נוסף.
להגיד שהם נהנו? לא יודע.
שני דברים להוסיף על רויטל:
1. ניתן לקבל בעלות של 15 דולר, ערכה של מעין DVD נייד עם סרטים ומשחקים.
2. לדעתי, אם כבר טסים עם ילדים טיסות כאלו ארוכות, אז שיהיה באל על.
דבר נוסף, בהלוך טסנו ב- 767-200 שזה בכלל היה מכה..... -
במקרה....ארז וגלי
ברוכים השבים
ארז -
במקרה....היי ארז,
קודם כל ברוכים השבים! אני מקווה שהנחיתה לא קשה מדי
באמת אופציה נוספת היא השכרת מכשיר Vidibox נייד. אופציה זו לא קיימת בכל הטיסות, אבל בטיסות לבנגקוק בד"כ כן. בכל מקרה אם בוחרים באופציה זו ובונים עליה, אני מציעה לברר ולהזמין מראש באל על, שלא יהיו הפתעות. -
במקרה....טסתי בעבר לתאילנד במטוס זה, ודי התבאסתי, יש הבדלים ענקיים בינו לבין ה 777, אני לא מבינה איך חברת אל על שולחת כזה מטוס לטיסה כ"כ ארוכה, ב 777 יש הדום קטן לרגליים, יש שקע שמטעין מחשב נייד, כך שאני יכולה לראות סרטים למשך שעות בלי שתגמר הבטריה, אבל עדיף באמת אל על משאר החברות, אם אתם רוצים את ה 777 אז ביציאות של ימי חמישי מהארץ יש אותו ,ובמוצ"ש בלילה מבנגקוק, מקווה שעזרתי.