קייפ קנוורל
-
שלום לכם
משפחה עם 3 ילדים בגילאי 14,11,9 נמצאים באורלנדו כשבוע.
האם לשלב את קייפ קנוורל ומה האטרקציות שם? -
קייפ קנוורל -
קייפ קנוורלאנחנו ויתרנו על הביקור שם מכמה סיבות:
1. אנחנו לא עד כדי כך חובבי חלל
2. הסיור די ארוך ויחד עם הנסיעות הוא סוחט יום שלם.
3. מכר שגר לא רחוק יעץ לנו להגיע לשם רק אם יש שיגורים.
אם אתם בכ"ז חובבי חלל, יש לכם יום להקצות וכולכם בדעה אחת, אז ברור שכן. תהנו. -
מומלץ מאד. יש שם כמה תצוגותמאד מעניינות, מתקן סימולציה שמדמה טיסה במעבורת שהיה מאד מוצלח ולא יותר מדי אקסטרים כך שכולנו עשינו אותו, וכמובן הסיור בין המתקנים השונים עם תצפיות לאתרי השיגור (שהיה מעניין גם בלי לראות שיגור).
שילבנו באותו יום גם ביקור בשמורת הטבע של מריט איילנד הסמוכה והיה מאד מרענן לשלב טבע ובעלי חיים בין כל המלאכותיות של הפארקים באורלנדו עצמה.
היינו עם ילדים בגילאים דומים לשלכם וכולנו נהננו מאד.
עוד פרטים בכתבה בבלוג שלי על הביקור באורלנדו
|הלינק\http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryI d=1701956|סלינק| -
קייפ קנוורלהייתי עם בת מצווה שנושאי חלל לא ממש היו התחביב שלה, אבל הביקור בכיפ קאנוראל היה בשבילה חוויה בלתי נשכחת.
זה שמישהו מתגורר בקרבת מקום, לא הופך אותו לבר סמכא יותר ממי שגר בישראל וביקר במקום.
לדעתי ממש לא קשור האם יש שיגור או לא.
ברור מאליו שאם נופלים על שיגור, זה רק מעצים את החוויה, אבל גם ככה זה מספק את החוויה הבלתי שיגרתית.
הביקור הוא חוויתי לכל גיל, ובאמת שלא צריך להיות חובב הנושא.
גלית
אני כותב דברים אלה במטרה להאיר את הנושא וללא כל כוונה להכנס לוויכוח. מקווה שזה ברור. -
מומלץ מאד. יש שם כמה תצוגותאנחנו היינו עם בנות קטנות יותר. בגדול, לא חוויה משמעותית. בגלל מגבלות השפה שלהן הן לא הבינו את רוב ההסברים והסרטים.
אחת האטרקציות היקרות יותר ביחס לחוויה. עולה כמו דיסני אבל מהנה פחות.
-
מומלץ מאד. יש שם כמה תצוגותאיך עולה כמו דיסני, עם כרטיס כניסה עולה 40$ לפני קופונים ?
אולי את משווה לעוד יום בדיסני....
בהחלט למחסום השפה יש מגבלות, אבל עדיין זה משהוא שלא רואים בכל מקום והייתי מקדיש לזה את הזמן.
אני הייתי במקום פעמיים. פעם אחת ראינו שיגור, ובפעם השניה שתי מעבורות ישבו להן על כן השיגור (הבעיה שהן יושבות "מעבר" לכן השיגור, ואז כן השיגור עצמו מסתיר אותן כמעט במלואן)