סין- דליאן
-
שלום כולם, שמי שרון ואני חדשה פה באתר..
רציתי לשאול אם למישהו יצא לטייל בדליאן, ראיתי שהיא לא מסומנת כאחת הערים המרכזיות לתיירות פה באתר, אבל שמעתי עליה הרבה דבים טובים, והייתי רוצה לנסוע לשם.
ידוע לכם אם מטיילים שם ישראליים בכלל?
אילו מקומות שווה לבקר בעת השהות בדליאן?
המלצות על מדריכים טיולים ש"מתמחים" בדליאן..?
אשמח לתגובות,
שרון
-
סין- דליאןהי שרון, אני בדיוק מתכננת את טיולי השני לסין, לאיזור דונג ביי ולסיים בדליאן.
ע"פ מפה מפורטת של האיזור, יש המון כפרי דייגים מסביב לדליאן, ואנחנו מגיעים לשם מצפון (מתחילים בחארבין, מצפינים עוד קצת ומתחילים להדרים\) דרך שתי שמורות טבע שאמורות להיות מאוד יפות, ודרך איזור של המיעוט הקוריאני ועוד..
כאן על איזור חארבין:
-
סין- דליאןסעי לדליאן אחת הערים היפות בסין.
יוסי-סין : -
סין- דליאןהי שרון,
דה-ליין היא אחת הערים הנקיות והמטופחות בסין, ויש לה אחלה חוף (במונחים סיניים, לא ישראלים) עם טיילת נחמדה מאוד. אין ספק שאפשר להעביר שם כמה ימים, במיוחד עכשיו כשעונת הדובדבנים בשיאה. בקשר למטיילים ישראלים - אני מניחה שיש פה ושם, אך אין ספק שהיא רחוקה מהמסלול הרגיל של מטיילים בסין. מדה-ליין אפשר לנסוע לשמורת הטבע עמק בינגיו' ולשהות שם לילה.
-
היי תרצהיופי שהתצרפת אלינו לפורום, תרומתך גדולה והאתר שלכם מדהים, בסוף עוד אסע לסין...
וד"ש מאבא ואמא פגשתי אותם שלשום בחתונה
-
היי גולניאני שמחה שפגשת אותם, לא ראיתי אותם כבר הרבה זמן לצערי
תודה על הברכות, אני עושה כמיטב יכולתי. וברור שאתה יותר ממוזמן, לא חסר מה לראות כאן... -
סין- דליאןהאמת אני מאוד מופתע על הכוונה לנסוע לשם.
הייתי באזור זה בין 95-99 וכבר אז דליאן נחשבה לעיר המיוחדת של חבל ליאונינג. ללא ספק היום זה משהו שונה ממה שאני ראיתי כמו כל הערים הגדולות בסין.
בכל אופן בזמני, ישראלים, כלל לא ראיתי במנצוריה או בחלק הצפון מזרחי של סין ואף זרים מערביים לא נראו באיזור.
אני מאוד יופתע לשמוע שהיום זה שונה כי לסין יש הרבה מה להציע לפני דליאן.
מכיוון שבסופי השבוע שלי לא היה לי הרבה מה לעשות אז דיי חרשתי את האזור והכפרים הסובבים אותו לכן עבורי זה היה אתר תיירות, אבל למה בתור התחלה בסין לא לראות את האטרקציות למרות שהם מתויירות?
שמוליק -
סין- דליאןכמי שמתגוררת כבר חמש שנים בדליאן, אני יכולה לומר לך שהיא עיר יפיפייה, נעימה, כייפית למגורים, וכל הסופרלטיבים שאפשר לומר על עיר, אבל..... אין לך מה לחפש בה בתור תיירת!
מהחופים - את יכולה לשכוח (מהרבה הרבה סיבות שזה לא המקום למנותן, ובכל מקרה, לא בשביל זה תבואי לדליאן).
כפרי דייגים מסביב? - מסופקני אם עוד נותר משהו לאחר כל הפיתוח האורבני המואץ.
סין היא עצומה בגודלה, ומספר המקומות הקסומים בה הנו עצום גם כן. אל תבזבזי את זמנך על ערים גדולות, לכי למקומות הבלתי נשכחים באמת!