ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בסלובניה לובליאנה

פורום אירופה
    4
    14
    5057
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יאנה ל.
      יאנה ל. נערך לאחרונה על ידי

1. אז החלטנו לנחות בלובליאנה. הטיסה נוחתת בשעה 10 בערב. בדקתי באתר של שדה תעופה - כל חברות השכרת רכב נסגרות באותה שעה ונפתחות רק ב-8 בבוקר למחרת. אז מה עושים? חשבתי למצוא מלון שיש לו הסעות משדה תעופה ולבקש לאסוף רכב למחרת מהמלון. אפשרי? למישהו יש נסיון עם דבר דומה? האם יש עלות נוספת לדבר?
      אולי מישהו יודע פיתרון אחר?

2. השוותי מחירי השכרת רכב בארץ מול אתרים בסלובניה. ההבדל במחיר יוצא בערך 100 יורו. האם אני לוקחת סיכון כשאני מזמינה ישירות דרך האתרים או שהדבר בטוח? למי יש נסיון גם בזה?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ericanoy
        ericanoy נערך לאחרונה על ידי

היי
        גם אנחנו זוג שמתכנן נסיעה בסוכות לסלובניה-קרואטיה, אך להבדיל
        ממך רכשנו דיל טוס וסע ללובליאנה נראה לי שבאותה טיסה (22.9) והעדפנו לשריין רכב מראש בתוך הדיל, ולכן יחכה לנו רכב בלובליאנה עם הנחיתה, וזה חוסך כאב ראש והתברברויות.
        כמו כן, הזמנתי מראש 3 לילות במלון בבלד דרך אתר "אלדין" ועוד
        2 לילות בפיראן בדרום סלובניה ו-2 לילות בפליטביצה דרך "BOOKING"
        וזאת עפ"י המסלול שבנינו לאותם אזורים.
        לדעתי כדאי לבדוק שוב לגבי טוס וסע.
        לגבי מלונות זה מאוד אינדבדואלי , אנחנו למשל מעדיפים בית מלון על
        אירוח בצימר אצל משפחה , למרות התגובות החיוביות של מטיילים לגבי אירוח בצימרים משפחתיים.
        טיול נעים ומהנה.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • יאנה ל.

אנחנו דווקא רוצים לטוס ב-21, יש הבדל משמעותי במחירי כרטיסי טיסה (כנראה בגלל סוכות), הבדל של כ-100-150 דולר לכרטיס
          אפשר לשאול כמה עלת לך חבילה ל-1 ודרך איפה הזמנת?
          • ericanoy

היי שוב,
            הזמנתי כבר מזמן, לפני כחודשיים ואז זה נראה לי מאוד רחוק , אבל
            בסקר טיסות שעשיתי אז ראיתי שהרבה טיסות כבר בסטנד ביי, אז החלטתי להזמין מוקדם שלא כהרגלי. הזמנתי דרך TIME2TRAVEL ואז הדיל עלה 650 דולר לאדם כולל רכב פולו. לאחרונה ראיתי שהמחיר עלה לכ-850 דולר.
            מראש ביקשתי להוסיף ביטול השתתפות עצמית, כי לא כל הדילים כוללים את זה וזו תוספת קטנה יחסית של 35 יורו לזוג.
            במקרה הזה יצא טוב, אבל לפעמים למחכים לדקה ה-90 יוצא זול יותר.
            לפי הבנתי יש צורך להוסיף בעת קבלת הרכב תשלום על המדבקה לשימוש
            בכבישים, אבל איני יודעת כמה בדיוק. אני מאמינה שזה לא יהיה יקר יותר מאשר תשלום על כבישי אגרה אחרים באירופה, כמו באיטליה למשל.
            • ericanoy

זו אני שוב, מצאתי לך דיל של טוס וסע ללובליאנה ב-21.9 עד ה-28.9
              עם פולו ב-697 דולר לאדם באתר TRAVELCLUB
              גם בדיל זה כמו שלי יש צורך להוסיף על ביטול השתתפות עצמית ועל אגרת כבישים בחו"ל.
              שימי לב, שאת טסה יום לפני בלבד ולאותו פרק זמן, ויש הפרש מחיר נכון להיום של 150 דולר לאדם לעומת הטיסה של ה-22.9 .
              אני מכירה אישית את המשרד המפעיל את האתר-הדני נסיעות מרחובות.
              נסעתי דרכם כבר מספר פעמים אני ובני משפחתי ומעולם לא ניתקלנו בבעיה
              אז אני ממליצה בחום.
              תפני ליוליה 08-9481100 ותגידי לה שקיבלת עליה המלצה מאריקה.
              בהצלחה
              • יאנה ל.

וואו, תודה לך! Shocked

היום קיבלתי הצעה של 720$ לאדם, אבל אנחנו 4 או אפילו אולי נהיה 5, אז צריך רכב יותר גדול. גם הסוכנת אמרה שיש טיסה בהלוך ללובליאנה וחזור מיעד בקרואטיה. עדיין אין מחירים, אבל הטיסה כבר כמעט מלאה (ניתן להרשם ללא התחייבות). יש לזה מחיר - עוד 130 יורו על החזרה רכב במקום שונה.

אבל נחכה לא יותר מדי זמן כי גם הטיסות שחוזרות מלובליאנה כבר אין הרבה מקום.

באיזה שעה הטיסה שלך? ראיתי שהרוב זסה בשעות הערב.
                • hאורי
                  hאורי נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בסלובניה לובליאנה-מה זה המחירים האלה?
                  ממש לא ברורים לי כל הדיבורים האלה על מחירים מההפטרה.סוכנות נסיעות שמתמחה באזור מפרסמת מחירים נמוכים יותר של טוס וסע
                  אז למה שלא תקנו אצלם?
                  http://www.croatia-slovenia.co.il/?CategoryID=171&Articl eID=95&sng=1
                  • ericanoy

אורי היי
                    באתר שהמלצת המחיר לאדם עומד על 550 אירו , ז"א לזוג כאלף מאה אירו, כך שהמחירים בהחלט יותר גבוהים ממה שהצעתי.
                    ואת יאנה כדאי שתפני ליוליה כי יתר הנוסעים מעל השניים שמשלמים על האוטו, משלמים רק על טיסות.
                    ביי
                    • hאורי

גב' אריקה נוי הצחקת אותי!!!
                      בדוגמא שהבאתי רכב לשניים הפולקסווגן פולו זה רק 546 אירו כולל כל הביטוחים ויש גם דרגה אחת זולה יותר.את מביאה פולקסווגן פולו ב697 $ לא כולל הביטוח הנוסף.ע'פ דה מרקר מלפני דקה שע'ח$ ליורו 1.237 ז'א האוטו שלך יעלה לאדם563 אירו ועם הביטוח יעלה עוד 30 יורו לאדם. ועוד לא התחלנו בבדיקה מול חברות אחרות, כי ממש איין צורך בכדי להבחין מה את עושה כאן.
                      • hאורי

בנוסף לאמור כאן התפנתי לבדוק אלטרנטיבה אחרת של טוס וסע בתאריכים הנידונים, באתר של טראוול ליסט, בטיסה לזאגרב הקרובה
                        ושימו לב לתוצאות. הרבה יותר זול, הטיסה נוחתת בבוקר וחוסכת לינה מיותרת .

http://www.travelist.co.il/travelist/actionservlet?fldAction =6&fldActionType=1&fldReturnTo=/jsp/resultJsf.faces& amp;fldNewResultPage=0&fldCity=1929&fldCountry=101&a mp;fldFromDate=20100922&fldToDate=20100929&fldHotelC ategory=null&fldminprice=600&fldmaxprice=800&fld FromDateDaySpan=0&fldnumofnights=7&fldSiteCode=7& ;fldFamily=true&isAffiliate=false&affiliate=Google
                        כאן מקבלים טיסה נוחה ורכב טוב ב490 אירו ופולקסוואגן גולף ב510 אירו הוספת ביטול התביעות עוד 18 יורו לנוסע.ותשלומים מכאן ועד הודעה חדשה.

בקיצור הזהרו מסוכני נסיעות ישראליים וממפרסמיהם כאן בפורום חוצפתם כבר עוברת כל גבול.
                        • neta ben david
                          neta ben david נערך לאחרונה על ידי

מצטרפת לשאלה השניה.. בערך
                          האם יש אפשרות להגיע בתחבורה ציבורית מהעיר לשדה התעופה ולהפך,
                          ולשכור את הרכב מהעיר ולא מהשדה?

אנחנו ממריאים מלובליאנה חזרה ב22 בלילה, ורוצים להסתובב בעיר ביום האחרון כך שאין לנו צורך ברכב, אבל איך נגיע חזרה לשדה?
                          • hאורי

מצטרפת לשאלה השניה.. בערך
                            ומה תעשו עם הפקלאות?
                            ולמה לא שאלת את גוגל?
                            למשל:
                            http://www.google.co.il/search?hl=iw&client=firefox-a&am p;hs=31y&rls=org.mozilla:he:official&&sa=X&e i=MhAkTMHcFt2hsQb9lI3SBA&ved=0CBQQBSgA&q=public+tran sportation+from+ljubljana+to+airport&spell=1

וכבר ענו לך ב22 לחודש שלא שווה.

• יאנה ל.

מעדכנת לגבי הזמנה
                              בסוף הזמנו חבילה "טוס וסע" לזגרב - גם יצא טיפה יותר זול, גם זה טיסת בוקר, זה אומר שאין סיבוך עם קבלת רכב, וזגרב זה רק שעה ורבע (לפי גוגל) נסיעה מלובליאנה. מצאתי את הדיל דרך travelist.

אגב, הייתה הצעה יותר זולה ממה שאני הזמנתי דרך חברה "ספונטני" וכשהתקשרתי להזמים הסתבר שזה "אופיר טורס" והם לא היו מוכנים לתת לי את ההצעה כפי שהיא מפורסמת, אלא ב-50 יורו יותא לאדם (בטענה שtravelist אינו מעודכן). ממש רמאים!!! בחברה שדרכה הזמנתי נתנו לי את המחיר כפי שפורסם.

אז ב-22.09 יוצאים לדרך, נשאר רק לסגור תכנון המסלול, אז תראו אותי פה הרבה Razz תודה לכל מי שעזר.
                              • hאורי

מעדכנת לגבי הזמנה
                                אני ממש שמח שפתחת את הטרווליסט ואת מתחילה בזאגרב כפי שהצעתי לך.מה שנותן לך אופציה מענינת לבקר בפליטויצה בלי נסיעה ארוכה אליה.ומשפר לך את הטיול ומחירו.
                                תחזרי ותספרי אייך היה ועם תמונות על המסלול.
                                • 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון