גאיסלמר... כמה זמן?
-
היי: הייתי רוצה לדעת כמה זמן זה מדלהי לגאיסלמר? האם יש רכבת.. ואולי אפילו טיסה...? אשמח לתשובה יום מקסים -
גאיסלמר... כמה זמן?:Reהי ממה שאני זוכר, הרכבת לג`איסלמר לוקחת יותר זמן מהאוטובוס. כשאני נסעתי מג`איסלמר לדלהי המליצו לי לקחת אוטובוס לג`ודפור (בערך 7-8 שעות לא קלות) ואז עוד נסיעת לילה ברכבת לדלהי (בערך 12 אם אני לא טועה). אני די בטוח שיש גם טיסות לג`איסלמר - בררי באתרי חברו -
אין טיסות אזרחיות לג`איסלמרמאחר והיא נמצאת קרוב מדי לגבול עם פקיסטן, כך לפחות הסבירו לי, אין טיסות אזרחיות לג`איסלמר. יש רכבת ויש אוטובוסים. הייתי ממליצה על רכבת כי הרבה יותר נוח בה, אבל צריך להזמין מקומות מראש. כשאני הייתי בג`איסלמר וניסיתי לקנות כרטיס לרכבת לא הצלחתי להשיג אלא לש -
גאיסלמר... כמה זמן?:Reיש רכבת נעימה, עם קרונות שינה, יוצאת כל יום ב 5 אחה''צ מדלהי, מגיעה למחרת ב 1 בצהריים לגיסלמאר בלי קפיצות, עם מזגן ושרותים, יש אפשרות לקנות אוכל טעים ונקי. ואפילו לא יקר (מחלקה שלישית ממוזגת, כולל סדינים, כרית ושמיכה נקיים כ 80 שקל לאדם. -
עוד שאלה....לימור תודה על התשובה האם זאת תהיה בעיה למצוא כרטיס באותו היום??? ואם את יודעת על רכבת מגאיסלמר שמגיעה לגייפור או פושקר? תודה... -
לאותו יום עלול להיות בעייתיתלוי בלחץ על הרכבת. ככל שעולה הסטנדרט - יש יותר מקומות פנויים, כלומר, סביר להניח שבמחלקה שניה יהיה תמיד מקום. לשאלה השניה - יש רכבת מגיסלמר לאג`מר, ומשם 20 דקות נסיעה באוטובוס מקומי לפושקאר (או 15 דקות ו 150 רופי במונית), אותה רכבת עוצרת קודם בג`ודפור