באיחור קל: גיל ואדיס באלפים הצרפתים
-
תודהעל הקרירות שהכנסת הביתה , יופי של טיול בהחלט מעורר את החשק לטייל עוד ועוד, אתה לא מכער את הנוף ואדיס היפה מייפייפת עוד יותר את התמונות. -
תודהטיול יפה מאד היינו שם לפני שנה
נעזרנו בטיפים ובחברי הפורום התארחנו אצל גילה ואבי
היה מושלם. -
תודההיי גיל
אתה מתאר את המקומות כל כך יפה שאני לא עומדת בפיתוי לבקר באיזור פעם נוספת ולהשלים חוסרים ע"פ מה שאתה ראית.
כפי שכתבתי לך יש לך סגנון כתיבה מאד מאד יפה שאינו אופייני לבני גילך.
והתמונות מהממות ואל תגיד ש"הכל בגלל אישתי". לא משנה מי צילם
אתה או אדיס התוצאה מדברת בעד עצמה. למעשה בימינו עם כל המצלמות האוטומטיות לא צריך להיות צלם גדול.
תודה גדולה ששיתפת את כולם בחוויותיכם ובתמונות הנהדרות.
רק גלה לי מי הם גילה ואבי שאוכל להעזר גם אני בהם כשאזדקק.
כל טוב ואני ממתינה לסיפור הבא שלכם.
רחל לבון -
יום עשירי – ציריך, וטיסה הביתהתאורך המרתק החזיר אותי שנה אחורה. לנופים המשגעים ולאירוח המדהים של גילה ואבי. בלעדיהם הטיול היה נראה אחרת לגמרי. הם יצרו לנו בית חם בארץ זרה. ידעתם את הארץ ונופיה ומוכנותם לעזרה הפגישו אותנו עם מקומות קטנים שהתיירות הזרה כמעט ולא פוגשת.
-
גיל, גיל, גיל, על מי בדיוק אתה מנסה לעבוד?...אתה ממש לא שונא לצלם את אישתך...
דוקא נראה לי שאתה די מחבב את העיניין - ובצדק
בכל מקרה - איזה תיאור מקסים וכתיבה שנונה, איזה תמונות יפות, ואיזה יפה אדיס...

-
יפה מאוד...קראתי חלקית ושמרתי במועדפים. כל הכבוד על ההשקעה. מה עם קצת תמונות? -
לגילאתה מכיר את זה שבמסעדה, עד שהמלצר מגיע אליך, אתה מרגל אחרי הסועדים האחרים ורואה בפינה, מימין, מישהו שהמנה שלו נראית בדיוק כמו החלומות שלך, ואז אתה מבקש 'בדיוק מה שההוא שם הזמין'?
אז זה מה שאני רוצה. בדיוק מה שאתם עשיתם, כולל הכל - שהפסגה תהיה סגורה ושהאנשים ברכבל ישכחו להתבשם. בדיוק בדיוק. כי נשמע כזה טיול נהדר!
ונחמד שהיה לכם שם les gorges du pont du diable - קניוני גשר השטן. לא מזמן, באשכול יסודי ומעמיק בפורום טיולי משפחות, דובר על המעורבות של השטן בבניית גשרים בקאהור וב-בוז'נסי, והנה גם כאן הוא מצטרף. ידו בכל
תודה
רינת -
יום רביעי - אנסי, והכרות ראשונה עם השמשמה שמצחיק גיל-שאני נתקלתי באותה "ferme" מהצד השני,אבל בגלל שבאנו בדיוק מהכוון ההפוך הגענו עד הפסגה והצלחנו לראות את האגם.
אז בשבילך-משלימה לך את התמונה של מה שפספסת בפסגה.
-
יונית - אם אפילו את נתקלת בכבישים חסומים -אז מה יגידו אזובי הקיר?...
ותודה על התמונות (כמובן שברמה הלוגית הבנו שאם כביש חסום סביר שאפשר להגיע לפיסגה מהצד השני)
לאה - איזה תמונות מקסימות יצאו לכם מהרכבת...
עודד - תמונות יש למכביר - גלול את הדיון למעלה עד תגובה מספר 13 שם תגלה שני לינקים: אחד לקצת תמונות (פה באתר) אחת להמון תמונות (פיקסה...)
הדר - אם את חושבת שאדיס יפה בתמונות חכי שתראי אותה במציאות (בתקווה ובהנחה שהיא לא תראה לעולם את הדיון הזה...)
רינת - זה לא אנחנו זה האיזור -
באיחור קל: גיל ואדיס באלפים הצרפתיםתודה רבה על התיאור והפירוט הרב.
אני ובעלי לעתיד חושבים על ירח דבש באלפים הצרפתיים והמידע שמסרת בהחלט נראה שימושי ומוצלח.
לא ראיתי שכתבת היכן לנתם, האם אתה ממליץ על המקום והאם יש לך המלצות נוספות בנושא.
-
הלינה היתה בצימר על שפת האגםגיל ואדיס לנו אצלנו בצימר ואף נעזרו מאוד בהצעות המסלולים שלנו. -
הלינה היתה בצימר על שפת האגםגם אנחנו לנו אצל גילה ואבי וגם אנחנו נעזרנו בידע שלהם לבניית מסלולים ומציאת נקודות חמד מופלאות. בנוסף, נהנינו מאירוח חם ולבבי שתובל במאכליה המופלאים של גילה ובחברתם המלבבת של בני הזוג. ממליצה בחום! -
הלינה היתה בצימר על שפת האגםWOW מדהים, יופי של טיול היה לכם. האמת הכיוון הקיץ היה אוסטריה אבל לאחר הסיפור שלך ... הלב אומר לשנות יעד
. התמונות שלך מהממות עושות חשק. שמרתי במעודפים. שאלה קטנה ?? איך מזג האוויר שם בקיץ סוף יוני, יולי אוגוסט ? תודה יעל -
הלינה היתה בצימר על שפת האגםמקסים ,והתמונות מדהימות