ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    מאסטריכט

    פורום טיולי משפחות
    5
    7
    8793
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ifatguy
      ifatguy נערך לאחרונה על ידי

      בעקבות הצעתה של זיוה לנסוע לאזור מאסטריכט בדרום הולנד (אנחנו נשהה באזור עמק הריין שיחסית זה קרוב)
      נתקלנו באתר הבא (מצורף)
      האם מישהו מכם היה שם? שווה את הנסיעה?
      אנחנו עם שלושה ילדים בגילאים: 10,7,2.5
      תודה
      • פארק ליד מאסטריכט
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ifatguy
        ifatguy נערך לאחרונה על ידי

        מנסה שוב- מאסטריכט בהולנד
        מישהו יכול להמליץ? מה לגבי האתר שאותו מצאנו? האם יש עוד דברים מומלצים עם הילדים?
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • cat1
          cat1 נערך לאחרונה על ידי

          מנסה שוב- מאסטריכט בהולנד
          ליפעת(?) שלום,
          במאסטריכט לא היינו אבל לפני שבוע בקרנו בפלקנבורג, VALKENBURG , עיירה נחמדה עם מערות מעניינות ומכרה, אנחנו בקרנו ב KABEL BAAN עולים ברכבל למעלה לגבעה, נוף משגע, ויש מגלשת הרים מדליקה, בן זוגי והילדה עלו עליה 3 פעמים (כל פעם זה שני סיבובים)ונהנו מאוד, יש גם בית קפה בו נהנינו מקפה טוב ופאי תפוחים טעים, סוגרים בדיוק ב 17:00 .
          לדעתי שווה להגיע אם את באיזור.
          תיהנו בטיול.

          הרכבל ומגלשת ההרים בפלקנבורג הולנד
          (גודל:13.63KB)הרכבל ומגלשת ההרים בפלקנבורג הולנד(גודל:12.14KB)

          הרכבל ומגלשת ההרים בפלקנבורג הולנד
          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • זיוה
            זיוה נערך לאחרונה על ידי

            מנסה שוב- מאסטריכט בהולנד
            יפעת,
            גם אנחנו היינו במגלשות. הן חמודות ונהדרות לילדים שלא היו עדיין במגלשות אחרות מהסוג הזה. אבל זכור לי שאתם באים ממרחק של שעה נסיעה או אפילו טיפה יותר וחשוב לעבות את התכניות. המדרחוב של פלקנבורג זכור לי כמתוק עם בתי קפה והמון דוכנים עם מזכרות הולנדיות. מסיבות טכניות לא טיילנו במערות (הגענו עד הפתח והיה צריך לחכות כמעט שעה לסיור הבא. היינו עם בת 14 שרצתה לעשות שופינג במאסטריכט. ויתרנו). אני חושבת שלכם מאוד כדאי להשקיע בהן. נוסעים בהן ברכבת, ולדעתי כל הסיפור שלהן עשוי להיות מעניין.

            חוץ מזה במאסטריכט יש אזור סגור לתנועה ומקסים לשיטוט. אתם עם שלושה צעירים למדי אז אני לא יודעת עד כמה זה רלוונטי לכם סוג הבילוי הזה.
            מאסטריכט יושבת על הנהר מאס (זה שעובר גם בארדנים בבלגיה ונקרא בצרפתית מז), ואני זוכרת שראינו על הנהר, בקטע שבתוך העיר, סירות שניתן לצאת בהן להפלגה של כשעה. דילגנו על האטרקציה, אבל זו אפשרות לא רעה בעיני.

            מעבר לזה - הפארק שגילית וכל פינה אחרת שתגלי באזור דרך האתרים המקומיים והאתר של מאסטריכט - שווה לנסות.
            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • אחוה
              אחוה נערך לאחרונה על ידי

              מנסה שוב- מאסטריכט בהולנד
              גם אנחנו היינו במגלשות האלו וזה היה נפלא אבל היינו בעוד מקום קרוב שבו נסענו בטרקטרונים בתוך מערות!
              זה היה התכנון:
              עיירה בשם Valkenburg שלא ממש נראית הולנדית טיפוסית, כיוון שגם בה קיים השילוב של קזינו עם מעיינות חמים. בעיירה מכרה פחם, ורשת מערות תת קרקעיות שניתן לבקר בהן, ששימשו בתקופות שונות למטרות שונות. אך הסיבה האמיתית לנסיעה ביום שמש היתה מגלשות ההרים, חוויה שהילדים חזרו עליה מספר פעמים. באמצעות רכבל דו מושבי עולים לראש הגבעה, ותוך כדי כך מתצפתים על הנוף. למעלה חכתה לנו מגלשה ענקית ומפותלת בה גלשנו בתוך משהו שנראה כסירה קטנה. מבחינת הילדים, אפשר היה להתנחל במקום לכל היום (הבעיה היא שהתענוג אינו בחינם וכל שני סיבובים עולים 3.5 יורו). כמו בכל אתר שמכבד את עצמו, בפסגה ישנו גם בית קפה למרגלות כנסיה, שבו ניתן לנוח ולהמתין לגולשים.

              הטירה והרכב שבחזיתה


              המגלשות ופסגת הגבעה





              CAVE BIKING
              Valkenburg is one of the few places where one go mountain-biking underground, the so-called 'cave biking'. On an ATB equipped with lighting you can follow an eight kilometre route through one of the marlstone alleys. Your guide leads you through this set of alleyways, pointing out interesting features. The route is not difficult and the speed of the tour is just right; the main feature is the uniqueness of such a journey. Groups of minimum ten persons possible. In July and August, individual trips are also possible. Reservation: Telephone: 043-3506262 (VVV Maastricht)
              Price € 22,00 p.p. duration approx. 1.5 hour.
              ASP Adventure
              Oud Valkenburg 2
              6305 AB Schin op Geul
              Telephone: 043- 6040675; fax: 043- 6041165
              Email:
              Internet: http://www.aspadventure.nl

              וזה מה שכתבתי שחזרנו:
              העיר מקסימה וכך גם הרכבל שמעלה למגלשות וכמובן מגלשות ההרים עצמן. לפני מגלשות ההרים גילנו אטרקציה מדהימה - טיולי טרקטורנים (ניתן לרכב הורה וילד) או טיולי אופנים (אבל לא אופני ילדים) בתוך מערות גיר! מ-ד-ה-י-ם (אם כי לא זול.). אח"כ עשינו את הדרך הארוכה חזרה לכפר הנופש שלנו.



              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • לב לי
                לב לי נערך לאחרונה על ידי

                מאסטריכט
                השאלה היא לכמה זמן אתם באים לאיזור.
                פארק מונדו-וורדה נחמד מאוד, אך מרוחק ממאסטריכט. (כחצי שעה נסיעה). אין טעם להכנס אליו אם לא מתכוונים להשאר בו לפחות שעתיים או שלוש - וגם אז לא תראו את כולו. הפארק יפה במיוחד בעונת הפריחה - חודש מאי, אז רואים את גני העולם השונים בשיא יופיים.
                אם יורד גשם ממש אין טעם לנסוע לשם.
                מה שכן, במרחק של מספר דקות נסיעה ממנו יש גן חיות נחמד, אם אתם כבר באיזור ואוהבים זאת:
                http://gaiapark.nl/index.php?id=398
                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • ifatguy
                  ifatguy נערך לאחרונה על ידי

                  מאסטריכט
                  מתכננים יום אחד ומגיעים מגרמניה בצד שגובל עם דרום הולנד
                  תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון
                  ×