בית הפרלמנט בבודפשט - כרטיסים מראש??
-
שלום,
האם יש להזמין כרטיסים מראש לסיור בעברית בבית הפרלמנט? ואם כן, כמה זמן מראש? האם עדיף לרכוש דרך האינטרנט?
תודה רבה!! -
בית הפרלמנט בבודפשט - כרטיסים מראש??בוקר טוב,
ניתן להזמין מקומות לסיור בעברית בפרלמנט
על ידי שליחת מייל בקשה לכתובת הבאה:
יש לציין תאריך,שעה וכמות משתתפים
אין תשלום מראש
מקבלים אישור במייל חוזר והזמנה שאותה יש להציג בעת רכישת הכרטיסים.
המידע נכון לדצמבר 09
אתר האינטרנט
http://www.budapest-parliament.com/
נטע -
בית הפרלמנט בבודפשט - כרטיסים מראש??נדמה לי, שמישהו כתב באחד השרשורים בעבר, שהכרטים של האינטרנט לא מונע עמידה בתור. לי אמנם לא היה כרטיס של האינטרנט, אבל עמדתי בתור בשטח פתוח כשעה בגשם שוטף. היתי מברר את הנקודה זאת בטל:
0036-1-441-4412,4415,4904 או בדוא"ל:
מחיר הכרטיס למבוגר 3200 פורינט. בעלי דרכון של ארצות האיחוד האירופי נכנסים בחינם. -
כדאי מאוד להזמין מראש, אתה יכול רק להרוויחאתה שולח מכתב עם המועד בו אתה רוצה לבקר ומקבל הזמנה רשמית.
אין שום עלויות, רק מבטיחים לך מקום בסיור.
כמות הכרטיסים לסיור בשעה מסויימת מוגבלת.
אם הזמנת סיור מראש ולא רכשו את כל הכרטיסים לא הרווחת ולא הפסדת (למעט עלות הדפסת דף A4).
אם רכשו את כל הכרטיסים אז הרווחת, כי אחרת אתה צריך לחכות לסיור אחר שגם אליו אין לך מקום מובטח.
את ההזמנה אתה מראה לשומר ששולח אותך לקופת הכרטיסים לקנות כרטיסים למועד שננקב (לבעלי דרכון אירופי הסיור בחינם אבל בכל זאת צריך כרטיסים).
כשמגיע המועד מגיעה המדריכה שלוקחת את כל הקבוצה לסיור.
ההמתנה אכן מחוץ לבניין. כשאני ביקרתי מקום ההמתנה לא היה מקורה אבל גם מזג האויר היה יפה. יכול להיות שיש להם פתרון לימי גשם (אני לא ראיתי כזה).
-
כדאי מאוד להזמין מראש, אתה יכול רק להרוויחתמיר, תודה על ההשלמות. דבר אחד בטוח, עד לפני כחודש לא היה שום פתרון לימי גשם. -
רגע, לא הבנתי...האם הזמנת המקומות באי מייל לא מבטיחה את מקומנו?? -
רגע, לא הבנתי...אנחנו היינו בבודפשט בנובמבר. הגענו מוקדם בבוקר על מנת להבטיח כרטיסים, אולם ממש לא היתה בעיה. היינו רק שנינו בסיור...עוד אחד מהיתרונות בנסיעה מחוץ לעונה
-
מבטיחה, אבל בנוסף צריך לקנות כרטיסכל הקטע הוא להבטיח את המקום - ובחינם.
כנראה לא הייתי ברור.
אם הזמנתם מקום כמות הכרטיסים שהזמנתם נגרעת ממספר הכרטיסים הזמינים להזמנה באותו סיור.
לכם שומרים את הכרטיסים.