טיול מאורגן לסין לצעירים
-
היי, אני מעוניינת לטוס לסין בחודש הבא ואני מתלבטת אם לקחת טיול מאורגן או לא, אני רוצה לברר האם יש טיולים מאורגנים לקבוצות לצעירים? איפה ניתן לברר? תודה. -
טיול מאורגן לסין לצעיריםאין כזה דבר טיול מאורגן לצעירים כל החברות מוציאות אנשים שגילם הממוצע הרבה מעבר ל40 יש חברה גאוגרפית שמוציאה טיולים קצת יותר איכותים אך עדיין אם בצעירים את מתכוונת לאנשים בני 25-28 קצת בעייתי
אני בן 23 הייתי פעמיים כבר בסין בטיול תרמלאי/עצמאי ואין כיף גדול מזה -
טיול מאורגן לסין לצעיריםיש חברות בינלאומיות שמוציאות טיולים מאורגנים לצעירים. מכירה כאלה שפועלות באמריקה הלטינית (דרום ומרכז אמריקה), אבל אני חושבת שהם רלוונטיות לכל העולם. תנסי את gap אם את מחפשת שם להתחיל איתו. -
אני דווקא זוכר כמה קבוצות של צעיריםבבייג'ינג - בעיר האסורה וב'קן הציפור' ראיתי קבוצות של ישראלים שנראו בגילי, או אפילו צעירים ממני. נראה שהם די נהנו שם. יש אנשים שטיול עצמאי לא מתאים להם, והם יהנו יותר עם המסגרת של טיול מאורגן. יש לי כמה חברים כאלה, ואין עם זה שום בעייה. אם לצאת לבד או בקבוצה - את זה את צריכה לשאול את עצמך. אבל צריך לקחת בחשבון שבקבוצה גדולה מפספסים בהכרח חלק מהחוויות המיוחדות ומהמגע הבלתי-אמצעי שמאפשר טיול עצמאי [או אפילו טיול עם מדריך פרטי].
איפה לחפש טיול כזה? אני הייתי נכנס לסוכנות נסיעות ושואל אותם. ושווה לברר גם באיסת"א.