קונדומים ופוסטינור?
-
יש קונודומים זמינים בהודו באיכות טובה?
ומישהי יודעת לגביי פוסטינור או משו דומה? יהיה רק בערים הגדולות? בכל מקום? להביא מהארץ? -
יש סקס בהודו?ויש בכלל סקס בהודו?
ברור שזה תלוי בבנאדם, אבל זה גם די מעוז הסטלנים שלא רואים ממטר כלום מלבד צ'ילום -
יש סקס בהודו?סקס כנראה שיש הרבה בהודו אחרת הם לא היו מקום שני אחרי סין
קונדומים כנראה שאין אחרת הם לא היו כנראה מקום שני אחרי סין
את האמת אין לי מושג אבל בהחלט מעניין לדעת -
קונדומים ופוסטינור?יש, אבל רובם באיכות הודית ולא בטוח שכדאי לסמוך על זה. מומלץ לקחת מהארץ. לגבי פוסטינור, אני לא יודעת אם יש שם דבר כזה, גם כן, לקחת מהארץ. -
קונדומים ופוסטינור?יש גלולת היום שאחרי בהודו. אני זוכר שכשהייתי לפני שנה, בטלויזיה כל הזמן שידרו פרסומת לזה.
-
קונדומים ופוסטינור?חחחחח מישהי פה מתכננת לעשות הרבה הודים ולוקחת בחשבון שהיא תהיה בסטלה רצינית -
קונדומים ופוסטינור?חחחחח האמת שאני יותר חשבתי על תיירים - לגברים ההודים סליחה.
ופוסטינור זה לא אמצעי הגנה, אפילו לא בצחוק. זה למקרי חירום.. האמת חשבתי יותר בכיוון של אונס, אבל במחשבה שנייה, במצבים כאלה אגיע לבי"ח מיד, אז כנראה באמת יותר למצב של טמטום.. -
קונדומים ופוסטינור?תביאי מהבית. אחרי שתראי את איכות הבגדים ההודים,לא תרצי להתקרב לקונדומים שלהם עם לייזר פוינטר (בכלל, באופן כללי לא הייתי בונה על קניית אמצעי מניעה במזרח, ולא רק מבחינת איכות. בדרום מזרח אסיה, למשל, הגדלים לא בהכרח תואמים ל,הממם,סטנדרט הים-תיכוני).
לגבי פוסטינור, זה משהו שצריך לקחת מהר ככל האפשר, אז בטח ובטח שלא הייתי סומכת על זה שבדיוק תהיי בעיר גדולה מספיק בשביל להשיג. קחי, ותקווי שתחזירי אותו הביתה. -
קוקה קולה כתחליף לפוסטינור ,איזה שירשור משונהומי שמסטול אז מצב ספירת הזרע שלו ירודה
אז לדאוג שהאנס יהיה מסטול
יהיה גם טיול בטיול הזה ?
-
קוקה קולה כתחליף לפוסטינור ,איזה שירשור משונהדדה86 - בהודו אין שום פעילות
כל הגברים מסטולים וכמו שרשמת הם לא רואים ממטר
אם את כבר מחפשת *** אז סעי לתאילנד יש שם הרבה אלכוהול וזה עובד יופי על כולם....
-
קוקה קולה כתחליף לפוסטינור ,איזה שירשור משונהתיקחי איתך 10 חבילות זה לא שוקל הרבה חחחחחח -
קוקה קולה כתחליף לפוסטינור ,איזה שירשור משונהזה ממש לא פתיל משונה, אלא שאלה של בחורה אחראית. זו בטח שאלה יותר חשובה, בעיני, מהשאלה אם כן או לא צריך צעיף או מעיל בשביל לדאק, ועל איזה גסט האוס ממליצים בדלהי. צעיפים ומעילים אפשר לקנות שם, וגסטהאוס אפשר לבחור במקום - אבל עם אמצעי מניעה לא משחקים.
ורד, אני לא יודעת מה הייתה חווית הטיול שלך, אבל בהודו יש אי-אילו מטיילים שלא עושים סמים, ובהחלט יש "פעילות". נכון שבהודו אין את אווירת הסליז של תאילנד, או את אווירת ה"סקס באוויר" שמייחסים לחלק ממדינות דרום אמריקה (ואני מסכימה איתך שלתרבות הסמים יש קשר לזה), אבל מכאן ועד לומר ש"בהודו אין שום פעילות" המרחק גדול גדול.
למה את חושבת שמי ששואלת על קונדומים ופוסטינור "מחפשת זיון"? ויעקבס, למה סקס וטיול נתפסים בעינייך כדברים מנוגדים? כשנוסעים לטיול ארוך, פוגשים אנשים בדרך. זה לא כזו הנחה מופרכת להניח שבשלב מסוים תזדקקי לאמצעי מניעה. את החבר שלי פגשתי בהודו (למעשה, 48 שעות לפני שעזבתי את הודו בדרכי הלאה) - זה אומר שלא טיילתי? -
קוקה קולה כתחליף לפוסטינור ,איזה שירשור משונהמה קרה לכם?
זאת שאלה סופר חשובה, לא צריך לחפש סקס, זה לא נפט. זה פשוט שם במיוחד כשמרבית הנוסעים הם בגילאי 20+ והרוב גם בטח לא עם בני זוג.
יחסי מין חובה חובה עם קונדום. זה א-ב בבריאות, לפני חיסונים ולפני הכל. תמיד אפשר להגיע לבי"ח, אבל איידס לא יורד במקלחת ולעשות הפלה בטיול גדול זה לא משו שאפשר לדחוף בין אגרה לוארנסי.
ואני לא רוצה להיות בסיטואציה בה אי אפשר להשיג קונדומים, ווואלה, אני בחורה בת 24, ואני לא יודעת מה עם האנשים בפורום, אבל להעביר כמה חודשים טובים בלי סקס נשמע לי די באסה.
אתם פשוט קצת מטרידים ומפחידים אותי עם זה שאין סקס, אבל כנראה אצטרך להסתמך על כמה הסחי היחידים.
-
קוקה קולה כתחליף לפוסטינור ,איזה שירשור משונההסירי דאגה מליבך.
(אבל הסחים הם לא "יחידים", וגיל המטיילים הממוצע הוא לא עשרים פלוס. בהודו פגשתי את מגוון הגילאים הגדול ביותר ביחס לכל מדינה אחרת שטיילתי בה) -
לא משו שאפשר לדחוף בין אגרה לורנאסי...אדיר
ואת צודקת לא משו
והזה "לא נפט", קורע...
וגלית לא צריך להתרגז
ומצאת שאלה לשאול את יעקבס
-
לא משונה ולא נעלים- סליחה,קונדומים.
הנה מילה של "מתבגרת"
את אחראית ! והנושא בהחלט רלוונטי.!!
אתמול כתבה ב TV על תרמילאים צעירים בעולם- נפגשים נפרדים ממשיכים הלאה- בדיוק על נושא ההתחברות לזמן קצר וכל אחד לדרכו.ןחיבים אבל חיבים לדעת שבהודו HIV - בנמצא!!
נסיעה בטוחה גם במישור זה.
וגלית- כרגיל כל מילה במקום,
אבל קחי קצת חופש ,,,,
-
לא משונה ולא נעלים- סליחה,בדברים האלו אני אף פעם לא הייתי סומך על הודים/תילאנדים/סינים/ויטנאמים והלא
זה לא לוקח הרבה מקום תצטיידי בארץ זה מה שאני עשיתי וזהו והעיקר שיהיה לך טיול מדהים -
תודה!לחזור מהעבודה בשווקים האפריקאים (זה נשמע הרבה יותר טוב ממה שזה...) ולקרוא את השירשור הזה פשוט העלה לי חיוך!
לא בגלל שזה נושא מצחיק, להפך! זה נושא מאוד חשוב, ואני חייב להודות שבהתחלה גם אני הייתי מופתע מהשאלה, אבל חלק מהתגובות ממש הצחיקו אותי
רק חיזוק אחד קטן למה שגלית אמרה...
אם את חושבת על "פרטנר" מערבי, סביר להניח (ואני מקווה בשביל שתיכם) שהקונדומים ההודים (ככה זה היה בסין ודרמז"א) יהיו קטנים עליו... אז תביאי איתך קונדומים מהארץ. -
הי בונבוןאתה רוצה עוד סיבה לצחוק - הייתי צריך לגגל כדי להבין מה זה הפוסטינר הזה...
דרך אגב, יש מצב לגמר ביום ראשון??? -
הי בונבוןהכל יכול להיות.... זה רק עניין של כסף
אגב, יש לנו כרגע את אותו מספר הודעות