ויזה להודו
-
היי,
אולי תוכלו לעזור בסיפור המסובך שלי...
אני טסה ביום שישי הקרוב ב6 בבוקר להודו.
בגלל טעויות כאלה ואחרות ניתנה לי ויזה רק לחודשיים ולא לחצי שנה והיא עד ה-22 לאוגוסט, הטיסה שלי חזרה לארץ היא ב-23 לאוגוסט.
השגרירות לא הייתה מוכנה לתת לי הארכה של יום אחד (!) וגם לא נשאר לי מספיק זמן בשביל לבטל את הויזה הקיימת ולהגיש בקשה חדשה.
סוכנת הנסיעות הבאמת מקסימה והמנוסה אמרה לי שאין מה לדאוג ולחשוב חיובי.
בעיקרון לפי בירורים שלי- בכניסה להודו לא בודקים את כרטיס הטיסה חזרה לארץ לכן בכניסה להודו לא אמורות להיות לי בעיות- זה נכון?
בקשר ליציאה- האם זה נורא כל כך שחסר לי יום בויזה? מה כבר יכולים לעשות? לגרש אותי מהודו? לעכב אותי? זה יכול להגיע לידי מאסר?
הבנתי שיש גם אופציה של לפנות למשהו שנקר ה-FRRO בדלהי ולבקש הארכה, אבל אני לא מסתכנת קצת ב"שאלת קיטבג" ואולי עדיף לשחק אותה תמימה בשדה התעופה?
אשמח מאוד לכל טיפ בנושא!!!
תודה רבה. -
ויזה להודועצתי לך : אל תסתבכי עם ההודים.
את תגלי שהם רציניים מאוד בכל ענייני ביקורת הגבולות והויזות.
אכן, עד כמה שאני זוכר לא בודקים את כרטיס הטיסה חזרה בעת הכניסה, אבל זה ממש לא שווה את הסיכון. לגבי יציאה לאחר תום תוקף הויזה, סביר שפשוט יגרשו אותך, אבל קיימת האפשרות שיעכבו ויעצרו אותך, וזה ממש לא נשמע לי כמו כיף...
אני חושב שהפיתרון הטוב ביותר הוא פשוט להקדים את הטיסה שלך חזרה ביום-יומיים. -
ויזה להודואני מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך, אבל את יכולה לפרט בבקשה מדוע קבלת ויזה לחודשיים?
אני הולכת להגיש בקשה בקרוב ואני די חוששת מהם. -
ויזה להודוהנה הודעה מאיזשהו פורום על הודו על להשאר אחרי הויזה -
http://www.indiamike.com/india/indian-visa-and-passport-ques tions-f9/tourist-visa-extension-overstay-consequences-and-vi sa-renewal-in-nearby-countries-t101486/
If you overstay your visa, you will be detained at the airport and not allowed to board your flight, you will be required to jump through many bureaucratic hoops before you can leave (which means you will have to pay for another ticket) and may even be jailed for a time. You may also be fined, and you may be denied future Indian visas.
-
ויזה להודוכפי שהציעו לך קודמיי - לא ממליצה להתעסק עם ההודים בעניני ויזה. או שתקדימי את הטיסה, כמו שהוצע לך, או שתגשי למשרד לרישום זרים בדלהי, כל סוכן נסיעות במיין באזאר יאמר לך היכן זה, זה אמור להיות בסביבות קונוט פלייס, הייתי שם בעבר, אבל לא זוכרת את הכתובת. בקשי שם הארכה של הויזה ביום יומיים , הראי להם את הכרטיס. אם הם יסרבו, פשוט עזבי לפני הזמן. אבל יש להניח שהם ייענו לך. איתי הם היו נחמדים מאוד. -
ויזה להודואני שוב שואלת למרות ששאלתי בעבר, אבל טרם קיבלתי תשובה מדוייקת
אם אני עושה ויזת טרנזיט במעבר מדלהי לקטמנדו, ולא יוצאת משדה התעופה, ומתכננת להיות חודשיים בדיוק בקטמנדו ואחר כך להמשיך לעוד שבועיים להודו, האם להוציא את הויזה להודו עוד מהארץ כלומר חודשיים ומשהוא לפני שאני ממש אהיה שם, או לעשות את הויזה בהודו- ואז אני לא צריכה לדאוג לגבי כמה זמן יתנו לי לשהות שם??
אשמח לתשובה מדוייקת, כלומר האם יש בעיה לעשות את הויזה בנאפל או בארץ
תודה