טיסת קונקשיין בית'רו
-
שלום
מה אני יכול לעשות בעצירה של 5 שעות ביתרו לפני המשך לישראל?
האם יש מקום שנוכל לטייל בסביבה? אנחנו 2+ 3 ילדים. -
טיסת קונקשיין בית'רומנסיון של כמה טיסות דרך היתרו, 5 שעות הן לא המון זמן, ראשית לעבור את בדיקת הדרכונים אחר כך את הבדיקות הבטחוניות , תור ארוך לחלוץ נעליים להוריד חגורות וכו' - עברה שעה, השדה גדול צריך להתארגן עם משחקים לילדים ולהעביר את הזמן , השיטה שם שאינך מקבל את מספר השער, יש לוחות גדולים בכל פינה בהם צריך לבדוק מהיכן יוצאת הטיסה , לפעמים לוקח כחצי שעה להגיע לשער היציאה , רכבת , מדרגות עולות עוד מדרגות עולות, בקיצור - לא משעמם. בחצי השנה האחרונה הייתי שם 4 פעמים בטיסת קונקשן. -
טיסת קונקשיין בית'רואנחנו כמעט ופיספסנו טיסה בגלל הסיבוכיות של המקום ובפירוש לא כי איחרנו.לכן ל5 שעות כדאי להתאזר בסבלנות ... -
אוהו, הית'רו הוא שדה ענק, והייתי ממליצה לקחתסקייטבורד לילדים....(בצחוק), יש שם כ"כ הרבה ללכת, לפעמים בלי הליכון ממונע...לנו לקח שעתיים להתארגן, להגיע, מזוודות, בידוק, מעבר בקרונית החשמלית - זה חצי מרתון מה שהולך שם- הכוונה לטרמינל 5.... לא הייתי מעזה לצאת, גם בדיוטיפרי יש כ"כ הרבה ללכת, בקיצור- משחקים לילדים, יש כאלה קטנים ומיוחדים לנסיעה, (משחקים עם כאלה היום?? מעניין)מחשב נייד,ספר, נגן מוזיקה, כרית קטנה לא תזיק.
בקיצור- אין מה לצאת. -
טיסת קונקשיין בית'רועברתי בהיתרו בדרכי לארה"ב והיו לי 5 שעות. נשארתי בשדה כי יעצו לי כך פקידי הטרנזיט.