קרפטים (רומניה) באוקטובר
-
שלום לכולם
אני מתכנן לצאת ל10 ימים להרי הקרפטים באוקטובר, רציתי לדעת אם למישהו יש מושג כמה מזג האוויר יכול להוות לי בעיה רצינית (מתוך הנחה שאני מעדיף לבלות את לילותיי באוהל). בנוסף אשמח לשמוע המלצות והצעות לטרקים/טרק נבחרים איתם אוכל להעביר את עשרת הימים שברשותי עם חיוך מאוזן לאוזן.
אם לדעתכם הסבירות להנות בעונה זו היא נמוכה, אשמח לשמוע על המלצות אחרות, כאשר המגבלה שלי היא בעיקר כספית, כלומר גם יעד טיסה לא יקר וגם אפשרות לטייל לא הסתייעות בבקתות.
בתודה מראש ושבת שלום
יואב -
קרפטים (רומניה) באוקטוברשלום יואב !
חזרתי הלילה מרומניה ואספר לך מקרה ואתה תעסיק לבד את המסקנות.
בערב של משחק הכדורגל בין גרמניה וספרד בתאריך 7.7.10 הגיעו לפנסיון בו לנתי שלושה חברה גרמנים צעירים עם רכב ישן אך מצויד עם ג'ריקנים ואוהלים. כמובן שראינו ביחד את המשחק והתחלנו לדבר.
הם סיפרו לי שבדרך כלל הם ישנים באוהלים אך כיוון שבלילות ירדו הרבה גשמים החליטו ללון בפנסיון.
הם היו מליפציג וזה לא הטיול הראשון שלהם ברומניה.
אזי אם ביולי היו להם בעיות עם האוהל מה אמור להיות באוקטובר ? -
קרפטים (רומניה) באוקטוברשנה שעברה באוקטובר ברומניה נקלעתי לסופת שלגים ששיתקה את המדינה ליממה. מזג האויר היה עם טמפרטורות מאד נמוכות ומתחת לאפס. באוהל זה לא הכי מומלץ. אמנם בדרך כלל לא יורד שלג באוקטובר אבל עובדה זה קרה. הלינה בכפרים בבתים פרטיים היא מאד זולה אז אולי תקח אופציה גם להכנס לצימרים.אגב, בשבוע הראשדון של אוקטובר שררו טמפרטורות של 27 מעלות כך שתתכונן גם לאופציה חמה.
מה שבטוח ארץ יפה ותוכל להנות ובזול.
נסיעה טובה
רחל לבון -
קרפטים (רומניה) באוקטובראילן
ברוך השב
אוקטבר בקרפטים ניתן לצפות לכל מזג אויר,לפני שנתיים וחצי טיילנו עם חברים מה 5 באוקטובר אנחנו חזרנו ב 18 לאוקטובר מזג האויר היה נהדר החברים נשארו עוד שלושה ימים ודיווחו על מזג אויר סוער שהגיע בפתאומיות,כך שהכל אפשרי באוקטובר מזג האויר הפכפך -
קרפטים (רומניה) באוקטוברהי יהודה !
ברוך הנמצא!
בקיצור, אפשר לטייל ברומניה באוקטובר אך בטח לא ללון באוהל.
בעיניין ששאלתי אותך, חזרנו לדולגר אחרי יומיים וקנינו את הכל ( 11 כלים ) ב- 150 דולר.
אעביר לך תמונה בקרוב.
שבת שלום ~ -
קרפטים (רומניה) באוקטובראני מסוקרן,אבל אין ברירה אלה לחכות למוצש -
קרפטים (רומניה) באוקטוברתודה רבה לכל העונים
ככל הנראה נקח את הסיכון
אם למישהו יש השגות ומעוניין לעצור אותנו ברגע האחרון לפני שאנחנו עושים טעות חמורה הוא מוזמן...
חן חן ושבוע טוב
יואב