הסכר ותחנת הכח בקאפרון
-
היי,
הסכר ממוקם כאחת משבע האטרקציות המוצלחות ביותר בזלצבורג.
אשמח לשמוע רשמים ממי שהיה.
אני מתלבטת אם להכניס אותו לרשימת היעדים.
תודה!
שרון. -
הסכר ותחנת הכח בקאפרוןאני תכננתי להגיע אך קרה משהוא בבוקר ששיבש את התוכנית.לדעתי מומלץ מאד וכל אטרקציה מהשבע שווה מאד-נדמה לי שהאחרות הן גרוסגלוקנר,זלצבורג,האלשטאט-מה הנוספות?
יש אגב בקפרון עוד שתי אטרקציות קצרות חוץ מהקרחון הידוע שיכולות להשלים לכם את היום.אטרקציות שקיימות בכריס והוזכרו פה לאחרונה-קניון זיגמונד טון ומוזיאון מכוניות עתיקות.
רונן -
הסכר ותחנת הכח בקאפרוןהיי רונן,
מצרפת לינק על 7 האטרקציות המומלצות:
http://www.top7.at/en.htm
לגבי מוזיאון המכוניות, מאחר וביקרנו כבר פעמים לא מעטות באירופה אנחנו כבר רוויים ממוזיאון מכוניות כזה או אחר, מפלים ואפילו על הגרוסגלוקנר כמעט וויתרתי...
עכשיו אחרי שהצצתי שוב באתר נראה לי שאכניס אותו לרשימה.
בסכרים עדיין לא ביקרנו ולכן זו הייתה ההתלבטות, האם שמעת רשמים מאחרים?
תודה,
שרון.
-
הסכר ותחנת הכח בקאפרוןלהפתעתי רוב האנשים באתר מותרים עליו שלא בצדק.
לא כל כך יודע לאתר הסטוריה אבל היו בהחלט חברים שנהנו.
השילוב של נוף מדהים,פרויקט מדהים וירידה ועליה במעליות מיוחדות נשמע לי שילוב מנצח.
לא סתם מערת הקרח בוורפן וסכר זה הם משבע האטרקציות המובילות!
מרגיש לי נכון לבקר שם!
רונן -
הסכר ותחנת הכח בקאפרוןלגבי מוזיאון המכוניות בקפרון,
הייתי שם לפני כמה שנים ולדעתי אפשר לוותר. הוא נמצא במרתף של מלון ולא מוצג בצורה יפה או מעניינת במיוחד.
נעמה -
הסכר ותחנת הכח בקאפרוןאנחנו מאוד נהננו , העליה עד לסכר חוויתית ונוף יפה. מעלה יש מסעדה קטנה עם גולש טעים... -
הסכר ותחנת הכח בקאפרוןהיינו לפני כמה שנים והעלייה עם הרכבל שאז היה מן משטח שטוח באחד משלבי העלייה היתה חווייה לבנותי, הנוף מהסכר יפה. בסוף הסכר אפשר לעלות על קרחון. הירידה למטה כשנגלה כל העמק הנוף מדהים. ממליצה מאד לבקר שם.
רחל לבון -
הסכר ותחנת הכח בקאפרוןגם אנחנו מאוד נהננו. הנהג, נהנה ממנוחה קלה כאשר הוסענו באוטובוס, פעמיים, ובפוניקולר עצום. הנופים יפיפיים, ומבנה הסכר וההסברים די מענינים.
הבן הגדול חובב מכוניות, ולכן נהנה גם מהעצירה הקצרה במוזיאון המכוניות העתיקות הסמוך. לא גדול, אבל חביב, והיה חינם עם כרטיס ההנחות... -
הסכר ותחנת הכח בקאפרוןחייב להוסיף את הטיפ של טריקו.
כשמגיעים לנקודה העליונה יש עמוד שעליו מותקנת מצלמה.
לוחצים על הלחצן - עומדים בנקודה המסומנת ומצטלמים צילום משפחתי שמועלה מיד לאתר האינטרנט של המקום.
http://tauerntouristik.at/de/kaprun/fotopoint/index.php
בתמונה עמוד הצילום והאוטובוס המקומי ובתמונה השניה - ילדים חמודים מהבית.
ג'מוס
-
הסכר ותחנת הכח בקאפרוןאיפה בדיוק נמצא העמוד הזה??
ג'מוס - העלתי כאן היום את תכנון המסלול שלי לאוסטריה ואשמח לשמוע את דעתך עליו
תודה
רונן
-
הסכר ותחנת הכח בקאפרוןהיי רונן
העלית אותו לפני כשעה וקיבלת התייחסות לפני מספר דקות...
מקווה שעזרתי במעט.
העמוד הזה נמצא למעלה - בנקודה בה צועדים ברגל על הסכר עצמו.קצת לפניה.קשה לפספס אץ הנוף מהנקודה הזאת.
ג'מוס