השכרת GPS בארץ
-
האם יצא למישהו לשכור GPS מהחברה שמפסמת כאן למעלה ???
אני שוקל לשכור GPS בארץ כי נאמר לי בחברת השכרת הרכב -AVIS שהם לא יכולים להבטיח לי שאכן אקבל מכשיר GPS בשדה התעופה.
אשמח לקבל המלצות על אפשרויות השכרה נוספות בארץ.
תודה
רונן
-
השכרת GPS בארץממליץ לך לרכוש מכשיר
המחירים לא בשמיים.כמה תשלם שכירות? 10 דולר ליום וזה אומר משהו כמו 100 דולר ומעלה לטיול?
ב 800 שקל ומעלה אתה קונה מכשיר עם מפות.
תקרא כאן
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2944130#msg_2944 130
ג'מוס
-
השכרת GPS בארץיש לי מכשיר . רוצים 500 ש"ח עבור התוכנה של אירופה ולא נראה לי שאשתמש בה בשלוש השנים הבאות אחרי הטיול הזה....
עלות השכרה לכל התקופה באוויס - 45 יורו!!
אם הפרסום כאן נכון -הרי שעלות השכרה היא סביב ה280 ש"ח שזה סביר מאוד מבחינתי....רק העניין של אמינות המכשירים והחברה עצמה...
רונן -
השכרת GPS בארץהמחירים ירדו זה בין 5 ל6 דולר ליום פעם היה כאן שרשור והמליצו על רנט סנטר או גי פי אס פור רנט
אנחנו הזמנו בrent center
-
השכרת GPS בארץלפני שנתיים שכרנו כאן בארץ מחברה בשדה התעופה (לא זוכר את שמה). אנחנו גרים קרוב מאד לשדה כך שקפצתי ערב לפני הטיסה(טסנו בבוקר), קיבלתי את המכשיר והכל היה בסדר כולל תמיכה בבעיה שגילינו ביום השני, ובשיחת טלפון קצרה הם פתרו לנו את הבעיה. עלה לנו כ10 דולר ליום אבל השקט הנפשי שיש לנו מכשיר מול אי הודאות האם יהיה מכיר בחו"ל היה שווה. -
השכרת GPS בארץהזמנתי באוויס באפריל, באוויס – ה- GPS הוא די בטוח, אני לא שמעתי על אנשים שהזמינו ולא קיבלו.
וזה אמין בדיוק כמו הזמנה של כסא תינוק וכו'.
חוץ מזה אם יש לך את הGPS כבר יש תוכנות חינמיות שאתה יכול להוריד את המפות ברשת...תנסה לחפש
-
השכרת GPS בארץשכרתי מRENTCENTER פעמים. כדאי להתעקש על מכשיר חדש ולקחת גם מטען רגיל ולא רק מטען לרכב. הם מחייבים רק על ימי הטיול ואפשר לקחת את המכשיר כמה ימים מראש וללמוד להשתמש בו ללא תשלום נוסף -
השכרת GPS בארץלפני 3 שנים רצינו לשכור GPS (אמנם מחברה אחרת), כשהגענו לשדה התעופה - לא חיכה מכשיר על שמנו ונאלצנו לטוס בלי המכשיר, החברה אף הגדילה לעשות וחייבה את כרטיס האשראי, לאחר מספר שיחות טלפון זועמות - הם החזירו לנו את הכסף. מאז כמובן שרכשנו מכשיר.
בשורה התחתונה: המלצתי - אם צריך לשכור, עדיף לקחת את המכשיר יום לפני הנסיעה!
דפנה -
השכרת GPS בארץMIO 300 MOVE זה המכשיר שאני קנתי לפני כחודשיים בשופרסל עם מפות מערב אירופה במתנה והכול בעלות של 650 ש"ח ,
נסעתי לגרמניה שוויץ וצרפת והמכשיר מקבל ציון 100 פשוט מושלם , אפילו שהמפות שקבלתי לא היו העדכון האחרון שלא הייתה כול בעיה ,
מכשיר פשוט יעיל וטוב -
השכרת GPS בארץגם לי יש MIO MOOV 300 עלה 699 עם מפות למערב אירופה במבצע בבאג . לקחנו אותו לספרד והוא הציל אותנו. ציון 100 למכשיר הזה. -
לכמה זמן אתה נוסע?אם למס' ימים בודדים אולי שווה לשכור.
אם לזמן ארוך יותר שווה לקנות. -
השכרת GPS בארץכדאי לברר בדיוק מה חברות ההשכרה מציעות. MIO 300 MOOV כבר לפני שנה היה מכשיר מיושן ופשוט יחסית. אני שכרתי פעמים בהפרש של שנה ובפעם השניה קיבלתי מכשיר הרבה יותר מתקדם עם מסך גדול יותר ופונקציות חדשות. -
השכרת GPS בארץשכרנו השנה מיני ואן מסוג זפירה, כשהגענו לפרנקפורט קיבלנו פולסוואגן טוראן עם GPS מובנה - אולי כדאי לברר ולשכור את הרכב הזה
לימור