מה עושים בגשם בטירול ?
-
אז נכון שזו תחזית שבוע קדימה והכל עוד יכול להשתנות אבל....
יהו מראה גשם שלושה ימים 22-23 מעלות.
מה עושים
?
מה אפשר לעשות בגשם במערב טירול (לינה בעמק אוצטל)?
במקור מתוכנן - ארמון לינדרהוף (אני מניחה שלא בעיה), קניון בגרמיש (גם אפשרי אולי בגשם קל)
אגם פיבורג ? מפלי שטיובן (מסלול קצר)? עליה ברכבל בונט? מרחצאות אקוה דום (נהדר בגשם
)
סוורובסקי - אפשרי בגשם, אינסבורק - נסבל, מגלשות באימסט - כנראה אין אפשרות?
פיס - האם אפשרי בגשם קל? עמק קונטרל - האם אפשרי / כדאי בגשם קל?
מסלול רגליים יחפות במיטלוולד - האם אפשר בגשם קל? מיטלוולד? קניון לאוטש - האם אפשר בגשם קל?
אני כמובן מניחה שמדובר בגשם קל ולא ביותר (או יותר נכון זה מה שאני רוצה לקוות
).
מה דעתכם?
יש מקומות אחרים שמתאימים לגשם?
תודה
אחוה -
מה עושים בגשם בטירול ?טיילנו בזלצבורלנד ובטירול לפני 3 שנים. בקיץ האוסטרי יורד הרבה גשם ולעיתים מדובר בגשם זלעפות. עשויות להיות תנודות ניכרות וחוזרות במזג האוויר. עצתי היא להחזיק באוטו תיק עם ציוד( מגבות בגדי ים בגדים להחלפה), במקרה של גשם אפשר להנות מהמרחצאות. אפשרות נוספת, אתרים סגורים, מערות למיניהן אמנם ביקרנו במערות יותר בזלצבורגלנד- אני זוכרת מלח ומערות קרח נפלאות בהן מתאים לטייל גם כשגשום. ליד אינסברוק יש את מפעל הקריסטל , יפה, מתאים לגשם, שכחתי את שמו אך מפורסם מאד ותוכלו הקלות לאתר. תהיו מצוידים גם עם ציוד לגשם, אני קניתי בממסי שכמיות לגשם כי יכול לרדת גשם עז ועדיין לא להיות קר.
ותמיד אפשר להמלט לאיזה בית קפה ריחני באינסברוק העיר.
והעיקר, לקחת את זה ברגוע. באוסטריה יורד גשם בקיץ והרבה, זה לא אישי נגדנו...
למרות שזה נראה כך...
תהנו ותשארו יבשים. -
מה עושים בגשם בטירול ?
הי אחוה!
אני כאן!
אז קודם כל, התחזית לא תמיד מדוייקת! תמיד יום לפני יש שינויים, ויום שהיה נראה בתחזית גשום, הופך ליום ללא גשם. אז קודם כל חשוב לבדוק כל יום לגבי היום למחרת באינטרנט או בטלוויזיה.
בשבוע שהיינו בטירול בכל הימים היה חם מאוד, ממש כמו בארץ. בתחילת היום נעים, קריר ואח"כ חם. ברוב הימים הגשם הגיע רק בערב. ביום היה חם ובערב התחיל להיות מעונן וירד גשם. יום אחד היה ממש גשום כל היום, אז התחלנו בטיול עם מעילי גשם ואח"כ המשכנו לקניון DEZ ליד אינסברוק.
בזלצבורגלנד היו לנו יומיים גשומים ובשאר הימים היה חם מאוד. היינו בבריכות בבד הופגשטיין ובמכרה מלח. בכלל, כל מקום סגור, תשמרו ליום גשום במיוחד, כמו הטירות, סברובסקי וכו'.
-
מה עושים בגשם בטירול ?יש גם מכרה כסף נחמד ב-Schwaz (נסיעה בקרונית במעבה ההר ובפנים צעידה במכרה עם הדגמות מרשימות והסברים)
-
מה עושים בגשם בטירול ?המגלשות מפסיקות לעבוד בגשם. גם גשם שהוא לא כבד. ואקווה דום לעומת זאת, מתאים לכל מזג אויר. -
מה עושים בגשם בטירול ?היי שירלי,
טוב לראות שחזרתם ונהנתם.
אשמח לשמוע פרוט (במיוחד על איזור טירול).
מהו קניון DEZ? אנא פרטי - האם הוא מתאים ליום גשם?
תודה
אחוה -
מה עושים בגשם בטירול ?הי אחוה
הקניון נמצא בירידה מהכביש המהיר ביציאה המזרחית.
בקניון יש סופר ספאר ענק עם המון דברים מלבד אוכל כמו לגו ועוד, חנויות בגדים ומסעדות מזון מהיר.
ראיתי עכשיו את המייל ששלחת לי. אענה לך.
-
מה עושים בגשם בטירול ?ואני חשבתי שמדובר בקניון הליכה
ואת התכוונת לקניון קניות...
תודה רבה
אחוה (אצלינו יותר בכיוון של פליימוביל מלגו..)
נ.ב. אמתין בסבלנות למייל ממך, תודה.