ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קניון אנטילופה???

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    1973
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shir4n
      shir4n נערך לאחרונה על ידי

שבת שלום לכולם, אני מתכננת להגיע בתחילת ספטמבר לפייג' ואני רוצה לעשות סיור בקניון אנטילופה, אז קודם כל מה עדיף תחתון או עליון? עם איזה חברה כדאי? באיזה שעה כדאי (ראיתי בפורום שחלק רשמו בצהריים וחלק בבוקר) ? ראיתי שיש חברות שלא עובדות ביום ראשון ואני מגיעה בראשון.
      תודה, שירן
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • israelimom
        israelimom נערך לאחרונה על ידי

קניון אנטילופה???
        כיוון שבאנגלית קוראים לזה אנטילופ ולא אנטילופה, כדאי שתעשי חיפוש על "אנטילופ" מהשנתיים האחרונות ותקבלי המון המלצות. נדמה לי שצ'יף טסוסי מופיע בהרבה מהן -
        http://www.antelopeslotcanyon.com/

• shir4n

קניון אנטילופ מה כדאי?
          לא הצלחתי למצוא כל כך הרבה מידע בחיפוש בפורום, אז עדיין אין לי מושג מה עדיף ועם איזה חברה וכמובן באיזה שעות..
          לגביי החברה שרשמת הם ספציפית לא עובדים ביום ראשון,אז הם לא מתאימים לנו.
          • vovka
            vovka נערך לאחרונה על ידי

קניון אנטילופ מה כדאי?
            ערב טוב,

שני שרשורים על קניון האנטילופ
            http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3151181/srch-%D7 %90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A4+%D7%AA%D7%97%D7%AA%D 7%95%D7%9F+%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F#msg_3151181

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3167831/srch-%D7 %90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A4+%D7%AA%D7%97%D7%AA%D 7%95%D7%9F+%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F#msg_3167831

לגבי השעות-ע"פ הנסיון שלנו ובעיקר ע"פ מה שאמרה לנו הקופאית באתר עצמו השעות הטובות הן עד 12PM אח"כ הקניון הופך חשוך יותר וקשת הצבעים מרשימה פחות.

לא חייבים לצאת עם חברה מהעיירה, אפשר להגיע למקום ולהרשם באופן עצמאי לסיורים. כדאי להגיע מוקדם. יכול להיות שניתקלת בבעיה בגלל הלייבור דיי?
            • אוֹרִי
              אוֹרִי נערך לאחרונה על ידי

קניון אנטילופ מה כדאי?
              שלום,

לא חושב שתמצאי מישהו שהיה גם בזה וגם בזה ויוכל לעשות עבורך את ההשוואה.

אנחנו היינו באפריל האחרון בקניון אנטילופ התחתון. סה"כ העלות היא 31$ לאדם, מתוכם 6$ זה אישור לשהות בשמורה ו-25$ על הסיור בקניון עצמו. מה שאני מבין, המראות הם די דומים, עם כמה הבדלים:
              1. בקניון התחתון המסלול כולל שורה של סולמות ברזל לעומת העליון שהוא מישורי. לטעמי, זה לא מכשול רציני וזה עדיין מסלול לכל המשפחה.
              2. הקניון התחתון הוא משמעותית צר יותר בקרקעית הקניון. כך לפחות הסביר לי המדריך בסיור.
              3. לקניון העליון נדרשת נסיעה ארוכה יותר על דרך עפר. בתחתון יש נסיעה של 100 מטר בערך שאותה עושים לבד ברכב שלך.

אנטילופ התחתון
              אנטילופ התחתון(גודל:4.55KB)

אנטילופ התחתון
              • shir4n

קניון אנטילופ מה כדאי?
                תודה רבה על כל התגובות, עשיתם לי קצת סדר, אני רוצה להזמין מראש באינטרנט, מישהו יכול להמליץ על איזה חברה עם אתר אינטרנט שאני יכולה להזמין ממנה?
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון