דנבר קולרדו- סן-פרנסיסקו
-
חרשתי במשך שעות את הפורום ,תודה לכם על כל הכתבות ,הטיפים והעצות שמפוזרים באתר!
תודה מראש על עזרתכם בתכנון הטיול הבא שלנו בספטמבר 2011.
כמה ימים לדעתכם צריך להקדיש לטיול המתחיל בדנבר קולרדו ומסתיים בסן-פרנסיסקו?
רצ"ב קישור לתכנון ראשוני:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=iw&msa=0&a mp;msid=114742967557497252635.000486b584b4e7bca6690&ll=4 3.866218,-103.271484&spn=14.190836,28.081055&z=5 -
דנבר קולרדו- סן-פרנסיסקושלום,
מעט לא ברורה התכנית מהקישור שצירפת, או ליתר דיוק היא מוזרה
סתם לדוגמא: לפי המסלול, העיירה בוזמן במונטטנה היא נקודה במסלול אבל לא הפארקים ילוסטון וטיטון שמדרום. אני מציע כדי שיהיה יותר ברור שתכתבי במלים מה המסלול ע"י פירוט האתרים העיקריים.
כך או כך: למסלול קשתי מדנבר לדרום דקוטה לילוסטון (תרשי לי לנחש שאתרי טבע ונוף עיקריים כמו ילוסטון וכדומה יהיו במסלול) לכיוון סיאטל ואז דרומה לס"פ - מסלול כזה ידרוש להערכתי לפחות חודש וחצי, תלוי בקצב ההתקדמות שלכם ובמסגרת המדוייקת של האתרים בדרך.
מתי בספט' חשבתם לצאת לדרך? -
דנבר קולרדו- סן-פרנסיסקותודה אורי,ניחשת נכון:)
עשיתי את המסלול,רק כדי לאמוד את המרחק.
אם כך, אצטרך לקצר,עי הזמן שעומד לרשותי הוא פחות מחודש כולל הטיסות.
נורא רציתי לחזור לס.פ. שם ביקרנו ב2006 וכמו כן מכיוון שאנו נוסעים עם זוג מתבגרים (17,15),רצינו להכניס גם אלמנט של ערים. -
דנבר קולרדו- סן-פרנסיסקועשיתי מסלול דומה עד ילוסטון, שעבר במזרח וויומינג, נברסקה (pan handle), דרום דקוטה, צפון וויומינג עד לילוסטון.
אם המסלול הזה מענין אתכם, אשמח לפרט.
-
דנבר קולרדו- סן-פרנסיסקובפחות מחודש באמת לא הייתי עושה מסלול כזה, בטח שלא כטיול משפחתי. הייתי עושה את חלקו הראשון (עד סיאטל) או השני (מסיאטל) או יש עוד כמה קומבינציות אחרות (להתחיל בסולט לייק לדוגמא וכדומה).
סיאטל עיר אטרקטיבית מאד ושמעתי שגם פורטלנד. אילו אטרקציות עירוניות אתם מחפשים? יש גם דברים שיכולים להיות אטרקטיביים לכם גם מחוץ לעיר? -
,תודה דוד ואורי!אני מחפשת את המינון הנכון בין טבע לערים. ולא הייתי רוצה לוותר על ס.פ.
חרשנו את הצד המערבי והמזרחי בטיולים קודמים. בטיול האחרון שהיה "טיול שלכת" מניו יורק לניאגרה,בימים האחרונים של ה"אדינרונדק" הילדים התלוננו על "ירקת". הייתי רוצה לבקר בילוסטון. אם אתחיל בסיאטל כהצעתך אורי,נראה לי נסיעה משמימה הלוך חזור של 1500 מייל לילוסטון.המסלול מסלט לייק סיטי אולי מעניין,
אשמח מאש להצעותכם, או למסלול חדש אלטרנטיבי.
תודה מקרב לב -
,תודה דוד ואורי!בעונת השלכת הם התלוננו על "ירקת"?? עשית להם בדיקת עיניים??
האמת, שכשחשבתי על מסלול מסולט לייק, חשבתי על כזה שמסתיים בסיאטל או פורטלנד. וכשהצעתי להתחיל בסיאטל, התכוונתי שלא עושים גיחה לילוסטון אלא מתרכזים במדינות החוף.
אבל אם באמת יש לכם חודש או לפחות 4 שבועות מלאים, אז נראה לי שאפשר לעשות מסלול מסולט לייק עד ס"פ, אם תהיו מוכנים לכמה קטעי נהיגה. משהו כזה: סולט לייק --> ילוסטון + טיטון --> נסיעה לכיוון איזור פורטלנד --> פורטלנד ואתרי טבע בסביבתה --> לכיוון ס"פ דרך אתרי מפתח באורגון וצפון קליפורניה --> ס"פ. כתלות בתאריכים, אפשר גם הפוך. אם תרצי אז אפשר להכנס לפרטים, רק רצוי מסגרת זמן יותר מדוייקת. -
תודה רבה אורירוצים לאכול את כל העולם......
נמדוד ק"מ ונחזור עם מסגרת זמן מדויקת