קלאב מד בפוקט
-
שלום,
מי מכיר את הקלאב מד בפוקט? איך הוא יחסית למלונות שבסביבתו מבחינת איכות ומחיר? האם הוא ממוקם טוב בפוקט?
בתודה
דפנה -
קלאב מד בפוקטתוכלי לתת לינק?
כי המד שאני יודעת עליו, ממוקם מצויין, לא בחוף פטונג, דרומית משם.
הוא יושב ליד היים, ויש להם חוף רחב ידיים ביותר, אם כי לא פרטי, אבל "כאילו", כי אין גישה לחוף זה, חוץ מאשר אם עושים סיבוב מאוד גדול...
לא לנתי שם, אבל מכירה את האזור. -
קלאב מד בפוקטשושי תודה על תשובתך.
יש רק מועדון ים תיכון אחד בפוקט ,כך שאם התכוונת לclub med,אז הוא האחד.האם המיקום דרומית לחוף שציינת הוא יתרון? איך המיקום שלו ביחס למרכזי העניינים באי.
אשמח לדעת איך הוא מבפנים ואיך הוא יחסית לשאר המלונות.
-
קלאב מד בפוקטהי דפנה
מכיר היטב את קלאב מד בפוקט. ממוקם בחוף קאטה. הכמעט דרומי שבין חופי פוקט המערביים. החוף שקט ונקי. בצד הצפוני הוא סגור למעבר, כך שאין הרבה רוכלים.
לגבי 'פרטיות' החוף: מכוון שבתאילנד כל החופים הם 'ציבוריים' החוף אמנם הוא 'פרטי' אבל אין מניעה לציבור לעבור בו. מכוון שהסברתי שהוא מבודד מעט, מעטים 'מהציבור' עוברים דרכו.
חוץ מאורחי הקלאב, אף אחד לא משתמש בו למעשה. הקלאב דואג לכסאות נח ושמשיות לשימוש אורחי הקלאב בלבד.
לא יודע למה התכוונה שושי, אבל בכדי להגיע לחוף, יורדים מבריכת המלון כמה מדרגות. עוצרים במעבר חצייה. חוצים בזהירות כביש צר (זה נכון כמעט לכל מלונות פוקט) ואת על החוף.
עוד עצה קטנה: לא כדאי לקחת את הפעילויות הנוספות שהקלאב מציע. הן יקרות מאוד (הכל אמנם מאורגן טיפ-טופ) אם תלכו לרחוב הראשי, תוכלו לקנות פעילויות אלו ברבע מחיר ממה שהקלאב מציע.
בילוי נעים.
-
קלאב מד בפוקטהכוונה הייתה, שלמי שלא אורח המלון, אני לא הייתי, קשה להגיע לחוף, לאורחים יש גישה נוחה וישירה.
והוא ממש לא הכי דרומי בפוקט, קל ונוח אם תירצו איזה ערב להגיע לפטונג.
אני לא ממבלי קלאבים, אז לא הכתובת לשאלה האם כדאי או לא....
בקשר למיקום של החוף, שולחת לך קישור , שם יש מפה אינראקטיבי, תוכלי לראות בדיוק את מיקומו:
http://phuket.sawadee.com/ -
קלאב מד בפוקטשושי הי,תודה על המפה.מה בכוונתך "קל ונוח להגיע לפטונג"?האם תוכלי לפרט? האם פטונג הוא המרכז היחידי באי זה?
eitanin,
תודה על תשובתך והמלצתך .מה דעתך על הקלאב ביחס לבתי מלון אחרים בסביבה? אלו מלונות טובים ממנו?מאילו בחינות.
-
קלאב מד בפוקטליד כל חוף יש מסעדות, בתי קפה וכאלה, פטונג זו ממש עיר, קניונים, מרכזי קניות, אם בכל זאת תירצו קצת לצאת מהשלווה
אני מאוד נעזרת בטריפדוויזר כדי לקבל המלצות מהמלונות, וגם לראות תמונות שהאורחים צילמו
http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g1215780-d595720-R eviews-Club_Med_Phuket-Karon_Phuket.html
-
דפנההרגע ראיתי שבכלל יש לך כרטיסי טיסה לארה"ב, איך את משלבת שני הארצות הרחוקות כל כך אחד מהשנייה??
רגע, זה היה בכלל הטיול הקודם, אולי... -
דפנהנכון.לארהב אנו טסים.זה לא סותר נסיעה לתאילנד.רצון ליסוע לתאילנד היה בי תמיד ותפש אותי ביתר שאת לאחר המעורבות בפורום.התכנון במקור היה ליסוע לקאריביים ואחכ לאוסטרליה.עכשיו תאילנד נכנסה חזק...
נשמע שצריך ליסוע אליה מהר מהר לפני שתתמסחר מידי...
אצלנו במשפחה יש כמה ברי מצווה ברצף.אז הדוד רוצה לקחת לסקי,והסבא והסבתא עדיין מתחבטים לאן ואת מי לקחת.
הלוואי ,ושנסיעות לחול יעסיקו את כלנו ולא דברים פחות נעימים
-
דפנהאבל את יודעת מה הבעיה עם תאילנד?
היא נכנסת לך לוורידים, הפעם, תיהיה הרביעית, וזה כי היה לי מרד רציני מצד הבעל, כבר 3 שנים, יעדים אחרים . -
קלאב מד בפוקטדפנה
קלאב-מד הוא אמנם מלון אבל זה בעצם 'קונספט' יותר מאשר מלון. אני יודע שיש מלונות רבים מפוארים ויפים ממנו אבל הוא מצטיין במה שהוא מגיש שמלונות אחרים אינם מעניקים לאורחיהם.
ראשית: במלונות קלאב-מד, 'הכל חופשי' כלומר האוכל והמשקאות. יש במלון 6 מסעדות (חמש למטה ומסעדת דגים (אליה צריך להזמין מקום, שנמצאת על ההר שליד) עליכם רק לבחור לעצמכם את סוג האוכל שאותו תאכלו באותו יום. משקאות קלים ויינות, חופשי.
שנית: וזה תלוי במנהל המלון, ישבכל ערב הופעה. ההופעות שראינו בקלאב זה, היו כל כך נחמדות שכל ערב העברנו בצחוקים אדירים. לאחר מכן יש דיסקו כמעט עד הבוקר ולידו 'מסעדת לילה' (באופן תאורטי לאכלנים: אפשר להתחיל לאכול ב7 בבוקר ולגמור בארבע לפנות בוקר.)
יש מרכז לפעילות ספורט ימי. הכל בחינם ובמשך היום, תחרויות ספורט רבות בין המתארחים בכפר.
על משקאות, משלמים ומקבלים 'חרוזים' שאותם 'משלמים' בבר.
יש במקום ספא משוכלל עם כל סוגי הטיפולים שתחשבו עליהם.
מעבר לזה, השאר כמו מלון רגיל. הייתי אומר מלון של 4 כוכבים.
לדעתי, התמורה בהחלט שווה את המחיר.
כמו שהזכרתי: כל הטיולים היומיים שמאורגנים על ידי המלון, אמנם מאורגנים טיפ-טופ, אבל יקרים ממחירי השוק (טיול לקו-פיפי, טיול ל4 האיים או 10 האיים, טיול למושבות צועני הים וכד')
נסיעה מחוף קטה לחוף פטונג (זה שדומה לחוף בת-ים) אורכת בין חצי ל3/4 שעה בהתאם למצב הצפיפות בכביש. -
דפנהשושי היא כבר מתחילה להיכנס לי לוורידים וזה עוד רק בתאוריה...
eitanin,אני מבינה שקלאב זה אינו שונה בתפישתו מהקלאב מדים האחרים.
תודה רבה וערב נעים
-
שושיקראתי שאת מגיחה קצרות לבורמה,אשמח לשמוע רשמים ממך,
בעיקר מיקום של כפריים,וחקלאים,לא משנה באיזה סוג של גידולים,
אני מנסה לארגן סיוע פרטי בחקלאות בנושא השקיה מתקדמת,והעלאת
יבולי שדות כתוצאה מכך,לחקלאי הבודד.
-
שושיslaeims
שלח לי מייל אישי
החקלאים כאן (לא בבורמה) משוועים לעזרה מסוג זה!
תודה
דפנה
אם את מכירה את הקונספט של קלאב-מד, את יודעת למה לצפות.
ערב טוב -
שושילא אוכל לעזור לך, כפי שסיפרתי, הגיחה לבורמה לא היה משהו מתוכנן, כך שזו רק טעימה של ימים ספורים, ככל הנראה בכלל לא נצא מהעיר, ינגון -
לאיתןהחקלאים כאן מספיק מתקדמים , הם זקוקים לתמרוץ כלכלי מהמדינה ולא
לידע שיש כבר ברשותם,לא התכוונתי להשתמש בפורום לענין זה,
בסה"כ ביקשתי משושי מידע פיזי לגבי בורמה,(אף פעם לא הייתי),
וזה יכול לקצר לי הליכים,בביקור המתוכנן,ואולי להגיע במהירות
לנקודה,(היא לא ספיציפית).
התושבים בבורמה מתקיימים ברובם מגידולי חקלאות(90% )
-
שושיתודה על הנכונות ,אבדוק במקום אחר,
כבר אמרתי לך שאת התותחית של הפורום. -
לאיתןהמון המון תודה,
-
שושיאוי לא!!
בכלל לא, אני רק מחליפה את רויטל, עד שהכעס, המאוד מוצדק שלה, יעבור לה ותחזור