איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
מהר, מהר, לפני שהיום הזה ייגמר והתאריך יתחלף:
נילי'לה היקרה מאוד!
איך זה קורה לי? ודווקא איתך? מצא לו זמן להתקלקל הסלולרי שלי
מזל-טוב!!!!!!!!!
יום הולדת שמח ומאושר
שיביא עימו רק ימים שמחים, מאושרים ומלאים באהבה.
הרבה נחת וסיפוק בכל תחומי החיים.
נשיקות וחיבוקים!
אוהבת,
עפרה
-
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נילי,
לדעתי האיחור הזה לגמרי בתחום סטיית התקן
המותרת בחום יולי אוגוסט
אני מקווה שהיה לך יום הולדת שמח
ממוזג כהלכה
נעים נעים
ואפשר גם מחר
יום הולדת + 1 שמח,
וכל מה שתבקשי לעצמך, הלואי שיקרה
שולחת לך שיר יפה של קיץ
מזל טוב!
יעל -
משנה כותרת - יומולדת שמח לנילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נילי,
מוטב מאוחר מאשר אף פעם...
המון מזל טוב.
שיהיו ימים שמחים,
מלאים בטיולים מעניינים
וחוויות חדשות.
שכל שתרצי תצליחי להגשים.
יומולדת שמייח!!!!!
אורה -
משנה כותרת - יומולדת שמח לנילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נילי יקרה
מקווה שהיה יום הולדת מעוללללה !
הכי חשוב שכל השנה הבאה תהיה כזו.
שמחה לראות אותך כאן קצת יותר.. חסרת לי.
איריס
-
משנה כותרת - יומולדת שמח לנילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אצלנו חוגגים יום הולדת שבוע...
אז מזל טוב ענקי!!!
בשמחות, בטיולים ובכייפים מתמשכים.
שיהיה מקסים וטוב
רבקה -
משנה כותרת - יומולדת שמח לנילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נו בטח, לא קונה את זה שהסלולרי של עפרה התקלק. זאת בטח קונספירציה של נילי, רצתה פשוט להישאר בת 26 עוד שנה ועוד שנה. מזל שאת עפרה אף אחד לא מצליח לשחד...
נילי, יקירתי, לא הלך לך הפעם. בכוח נאחל לך 27 נפלא. והשנה תהיה חייבת כבר לנסוע. שום תירוץ לא יתקבל בהבנה. אי שם כבר מנקים את המטוס שכתוב עליו "נילי, מחכים רק לך"...
שתהיה שנה טובה, לא רגועה מדי, לא סוערת מדי. ואם תהיה סוערת שהשכמיות והמטריות יהיו תמיד בהישג יד כדי שתוכלי להתגונן ולעבור כל סערה בקלות ובסטייל.
שיהיה המון מזל טוב
אלונה
-
משנה כותרת - יומולדת שמח לנילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה כיף להכנס לכאן הבקר...
קודם צחקתי מאלונה, המשכתי לראות איזו פאשלה נוראית עפרה עשתה (חשבתי - לעזאזל, מה כבר כזה גרוע היא יכולה לעשות?!? גם אם תתאמץ, לא ילך לה...
) וגיליתי שיש לי כיף של אשכול!!!
אז...
עפרל'ה יקרה, ממש, ממש לא פשלה, ברכות הן תמיד ברכות - מביאות מזל וכיף מתי שנאמרות. ותודה לאורה ששינתה כותרת. אולי יונית יכולה לשנות את הכותרת הראשית?
עפרה, אתמול כבר היה יום מאושר (אחד מהימים שברכת אותי), כשיואב הודיע שהיום הוא יתן לי מלאאאאאאא חיבוקים כי יש לי יום הולדת. אח"כ הכינו לי ברכות יפות, היו מתוקים כל היום ולא רבו (אףףףףףף אחד! מה ההסתברות שזה יקרה מתוך 4??? ועוד בחופש?? - בורכתי..
).
יעל, מקווה שאת עוד כאן כדי לקרוא - שיר מקסים שלחת לי, בדיוק אתמול דבר מה השתנה - החלטנו שממשים נקודות ונוסעים בזוג בספטמבר. בדיוק רציתי לפתוח אשכול התייעצות, אולי במקום זה אתייעץ כאן. - בהמשך.
אורה - אנחנו לא מכירות "רשמית" אבל כיף לי שהצטרפת למאחלים כי אני רואה את כל התגובות שלך כאן כבר כמה זמן ונהנית אז עכשיו נהנית כפליים... את רואה, כבר ברכה של טיול בתהליכי התגשמות (עוד מעט נגיע להתייעצות).
איריס יקרה, היה מעולה! וטעיםםםם! יש לי מסעדה חדשה להמליץ לך עליה בחיפה - מסעדת בשר משו משו. וגם לי כיף להיות כאן. עדיין לא במינונים שהייתי רוצה אבל מאד משתדלת.
רבקל'ה, אפשר להצטרף למשפחה שלך? לפחות להשבוע? מבטיחה לא להציק, לא לריב, לישון כל הלילה, ללכת לישון מוקדם, ותחגגו לי שבוע?
היה לי יום הולדת ענקי - תודה!
אלונה יקירתי, סליחה שהצקתי לך באשכול שלך.. מותר, מותר לך להתלונן, ברגע שהחזרת אותי לגיל 27, לא מציקה לך יותר.. איזו שנה נהדרת זו היתה! איך ידעת לבחור את השנה בה התחתנתי?
השנה בה הייתי ביוון, אליה מאז אני רוצה לחזור? בשניה, מה שאני מנסה לעשות חיים שלמים עשית...
עכשיו להתייעצות..
:
יש לנו 4 ימים מלאים (14/9-19/9 כולל טיסות). רוצים עיר מהמתויירות. שלא היינו בה. זה מוריד את ברצלונה, פראג, ציריך, פריז, אמסטרדם, מינכן, אתונה, רומא, בריסל, אולי שכחתי עוד אחת.
חושבים על בודפסט. לונדון גם מאד קורצת אבל אני רוצה להיות בה יותר זמן. גם יקרה יותר
. מה אתם אומרים? האם התקופה טובה?
תודה לכן יקרות שלי,
עשיתן לי את היום!
נילי -
משנה כותרת - יומולדת שמח לנילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נילי יקרה,
מזל טוב ענקי גם ממני!
איזו מתנה מקסימה קיבלת ליום ההולדת! החבר'ה התנהגו יפה! ואין בדבריי כל ציניות!!! הכל כפשוטו!
וגם חו"ל עיר. הנה, אפשר למשוך את יום ההולדת עוד קצת..
אורנה -
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!היי נילי,
מזל טוב ואיחולי בריאות ואושר גם ממני, עם זר טרי מסטוקהולם.
-
נילוששששששששששששששש
המון, המון מזל טוב!
מקווה שבילית ועשית חיים
הרבה בריאות, מזל ואושר
פרנסה טובה, הצלחה ושמחה
המשיכו להנות מהדירה החדשה
הרבה טיולים וכייף ובילויים כמו שאת אוהבת!
אוהבת
שירלי -
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אורנה, סוף סוף מישהו מעריך את השקט והשלום שבבית...
אתמול הילדים "החזיקו את עצמם בשבילי" - על דרך גלי, רק בהפוכה... (גלי, שמחזיקה עצמה בשביל הילדים. אהבתי את המשפט). ותודה הברכה!
נירית, אני כל כך אוהבת פרחים! ועוד משטוקהולם, שמי יודע מתי אגיע אליה למרות שאני מאד רוצה... איזה כיף! תודה רבה!
שירלוששששששששששששש! את סימן הקריאה המציאו עבורך...
הברכה שלך נכנסת ישר ללב. חמה, שמחה ומביאה מזל, בטוח! מאתמול אני כבר אומרת לעצמי שצריכה לדבר איתך כי אנחנו שוקלים לטוס לבודפשט... מה את אומרת? ספטמבר זמן מתאים?
תודה רבה לכולללללכן
,
נילי -
משנה כותרת - יומולדת שמח לנילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נילושקה
מזל טוב יקירתי
מאחלת לך את כל הכייף שבחיים, שתמיד תהני, שהילדים ימשיכו רק לשמח ,שתמשיכי להרגיש עם הבעל כאילו ורק אתמול הכרתם ושתמיד תהיה אהבה באוויר.
ושתשארי יפה כמו שאת תמיד..
ג'ני
ועכשיו לענינים המנהלתיים:
בודפסט, מדריד, לוצרן
או רגע רגע כמעט שכחתי מה עם וינה !!!!! אם לא הייתם אז יעד נפלא ל 4 ימים.
-
איזה כייף לכם!!!!!!
ספטמבר זה מצויין!
אנחנו היינו באוקטובר והייתה לנו שלכת מדהימה.
יעד מצויין ל- 4 ימים. יפה, אוכל מעולה, וזול!
אם את צריכה ספר, תקפצי! (אני כאן ממול...)
-
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ג'נושק'ה, כמה זמן לא דיברנו... מנסה להשאר יפה אבל הזמן זה משתנה מתערב ומפריע..החליט להמשיך על דעת עצמו...
תודה על הברכות, אמן אמן!
לגבי וינה - שכחתי לציין אותה, היינו - בהחלט נהדרת. גם לוצרן. מדריד - קורצת מאד, העניין הוא שאני חוששת שהזמן יהיה קצר מדיי ולא רוצה להרגיש שרק טעמתי וכבר חוזרת.
שירלי, לבודפשט מספיק 4 ימים?
אני חושבת שאקפוץ אלייך (הגיע הזמן). אנחנו יותר ויותר בכיוון שלה (בתקווה שיהיה כרטיס בנקודות לשם) ואוכל טוב תמיד מהווה שיקול רציני בהחלטה...
-
יום הולדת שמח מאורןנילי היקרה!!
יום הולדת שמח ומאושר, המון איחולים וברכות חמות
מאחל לך את כל הטוב שבעולם ושיהיה לכם רק טוב, הכי טוב, תמיד!!
אושר, אהבה, בריאות, שמחה בלב, סיפוק והגשמה עצמית, שתמיד תהיי מוקפת באוהבייך ויקירייך ושכל מה שאת מאחלת לעצמך - שיתגשם תמיד!!
וכן, גם הרבה בילויים, טיולים ופינוקים... מגיע לך!! :
מזל טוב!!
אורן -
יום הולדת שמח מאורןאורן יקירי,
תודה רבה! גם מולדיק, על איחולי הביחד...
אפרופו טיולים, מסתמנת בודפשט (או הצעות אחרות ל- 4 ימים) באופק! לא זוכרת אם הייתם שם, אם כן - יללה, טיפים...
כיף שהגעת,
נילי -
יום הולדת שמחנילו'ש
המון המון מזל טוב ליום ההולדת
מקווה שחגגת ונהנית מכל רגע (למרות החום הבלתי נסבל).
מאחלת לך הרבה בריאות, השאר כבר יבוא מעצמו.
גם אני שמחה לראות אותך קצת יותר כאן, בזמן האחרון קצת נעלמת.
אגב, בודפשט בסתיו נשמע לי נהדר !
עדי
-
4 ימים זה מצויין!
יש הרבה המלצות על מסעדות מצויינות וזולות.
תבדקי טיסה + מלון. אנחנו היינו בגרנד הוטל הונגריה, שנמצא ליד מטרו. יש מלונות ממש במרכז העיר. -
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עדי יקרה,
גם את מהמבקרות לסרוגין, תוך כדי ברכות שלך לאחרים אני יודעת שהכל בסדר אצלך...
כיף לי שהגעת. האמת, מזל שיש יומולדת ככה אפשר "להפגש".
מה איתך? יהיה איזה טיול הקיץ?
בודפשט - עד עכשיו חשבתי עליה במונחים של קיץ (לאור החום הקליל שיש לנו פה..
). ספטמבר זה ממש סתיו שם?
שירלי, לא נוכל לקחת דיל כלשהו, כי הוא יגיע בקונקשן ממקום אחר, ואני אגיע עם נקודות. אבל אם המלון שהיית בו מומלץ, אברר מהו המחיר רק ללילה וארוחת בקר. רכב לא כדאי לשכור שם, נכון? המלון קרוב למרכז העיר, או שלדעתך כדאי לקחת מלון קרוב יותר?
תודה!
נילי -
נילי, שירליאני דוקא משתדלת להיות כאן רוב הזמן, גם אם לא תמיד מגיבה לשרשורים, משתדלת מאוד לקרוא ולהתעדכן.
אנחנו נוסעים ממש בשבת הקרובה בלילה, 12 יום בבלגיה.
אגב שירלי, גם אצלי הילדה חטפה היום וירוס מזעזע של הקאות וחום גבוה, לא הצליחה לעכל אפילו מים, לא היתה בשירותים. נאלצתי לתת נרות פרמין כדי שתפסיק להקיא ולמנוע התייבשות. מקווה שבמהלך הלילה היא תרגיש טוב יותר, וגם שאף אחד לא ידבק עד הנסיעה.
היום בצהריים עוד הייתי מאושרת להפרד מן העבודה, סופסוף החופש מתחיל, עד שהגעתי הביתה...
בקיצור, אנחנו עדיין בעיצומה של הדרמה, על כביסות ואריזות בכלל אין עוד מה לדבר, שרק תהיה לי בריאה ! מהר !