עזרה ברעיונות למסלול
-
מבקש עזרה לרעיון לבניית מסלול 09,07,14 - 30,07,14 , אנחנו זוג בני 50 + שני ילדים בגילאים 15,20 . מטיילים כל שנה וטרם בקרנו במרכז אמריקה.. אשמח לקבל רעיונות למסלול המשלב טבע , שווקים , וכד'.
-
עזרה ברעיונות למסלולהייתי מציע את גווטמאלה- זה יותר שווקים ותרבות, וקצת פחות מהטבע ובלי חופים- אם זה כיוון טוב. אני מבסס התניידות בתחבורה ציבורית ( שאטלים לדוגמא)
אז רעיון ראשוני וכללי ביותר:
9.7- נחיתה ולינה באנטיגואה
10-11- אנטיגואה ( סיור בעיר, הר הגעש פקאיה, כפרי אומנים מסביב וכו')
12- מעבר לפנחצ'ל ( אופציה 1- לינה שם וביקור בשמורה הסמוכה, 2- עליה ללינה בצ'יצ'י- לראות את בניית השוק ואולי להספיק לעלות לאבן הפולחן מעל העיר)
13-שוק צ'יצ'י בסופו ירידה ללינה בפנחצ'ל או באחד מכפרי האגם
14-15 מנוחה וביקור בכפרי האגם
16- חזרה ללילה באנטיגואה
17-18 נסיעה לסמוק שמפיי ויום ביקור
19-20 נסיעה לטיקל וביקור באתר
*** מכאן יש לי כמה אפשרויות- אחת לחצות לכמה ימים בקי קולקר בבליז למנוחה בחוף ולחזור לגווטמאלה ולטיסה חזרה דרך אגם איזבל, ליוינגסטון
אחרת תהיה בלי החוף בבליז- ויש לרדת לאגם איזבל ובהמשך לשלב כניסה לאתר המאיה בקופן, הונדורס.
לא הכנסתי אפשרות להמשיך מעבר לאגם אטיטלן מערבה לשלה ולהרים מסביב לה, למעיינות החמים ולעוד כפרים הרריים ( מה שאומר שב-16 הולכים עוד מערבה ואח"כ רק חוזרים, ומוותרים על חלק בליז)
בקיצור- חשוב לשמוע איך התמהיל שעובד לכם?- אם זה מסלול מעגלי - אפשר לבחון את המעגל בצורות שונות לפי העניין. אם אתם גם רוצים לטייל ברגוע ופחות מקומות - בהחלט ניתן לשנות... אני למשל הייתי עוד יום בפלורס וביקרתי באגם שם, הייתי גם בסייקסה דרומית לפלורס- לראות אתרי מאיה לא חפורים ( אם זה מה שאתם מחפשים לראות)...
נסיעה טובה!
-
עזרה ברעיונות למסלולמצטרפת להמלצה על גואטמלה. יעד נהדר. היינו עם הילדים בספטמבר האחרון. נהננו מכל רגע. בהצלחה.
-
עזרה ברעיונות למסלולחברים תודה.
נראה מעניין ..
-
עזרה ברעיונות למסלולאני מסכים שגואטמלה מאוד מעניינת אבל עוד שני מקומות שלדעתי שווה מחשבה הם קוסטה ריקה ומקסיקו
שניהם באמת מקומות יפים מלאים בתרבות ואטראקציות לכל המשפחה גם יחסית מאוד בטוחים .
אם אתם מחפשים רעיונות של מה לעשות אשמח לעזור ביליתי בשניהם הרבה מאוד זמן
תשמרו על עצמכם