איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בכל זאת הגעתי למרות הכל...
נילי, המון המון מזל טוב.זה שחזרת להציץ כאן לאחרונה
עושה לי טוב....
מניח שחגיגות יום ההולדת יתקיימו משך כל סוף השבוע
אז שיהיה ממש בכיף
ולגבי בודפשט בסתיו - שירלי צעדה בעקבותי.זמן נהדר לביקור בעיר!
חיבוקים חזקים
לכבוד חגיגות ה 30
מה טעיתי קצת?לא נורא
שיהיה בכיף
ג'מוס -
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נילי יקרה - רק רציתי להגיד שאת מזמן במשפחה שלי. כשאמרתי "אצלנו" התכוונתי כאן בפורום!
וכיוון שבבוקר לא הספקתי לצרף תשורה, אז קבלי עכשיו.
רבקה
-
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עדי, אין, היא תהיה בריאה עד שבת! אין מצב למשהו אחר (למרות שבתי המרקחת של בלגיה ולוקסמבורג מצויינים, מכירה אותם היטב, ענבל היתה חולה כשהיינו שם...שלא תזדקקו!). שולחת לה אנימצית הבראה... בלגיה נהדרת!
ג'מוסי, החגיגה לא היתה שלמה עד עכשיו, איפה אתה???
האמת, לגיל 30 אני לא רוצה לחזור, באותה שנה תומר ואילון הקימו אותי כל שעתיים בלילה. אפשר להשאר איפה שאלונה שמה אותי? ככה, 27?
וחוצ'מזה, יש לך איזו המלצה טובה על בית מלון בבודפשט? ככה, בשליפה? אני עוד אנבור בפורום ואחפש את הסיפור של שירלי, ענת, והעצות שנתת להן אז.
רבקל'ה יקרה, אין עלייך. פרחים אני כל כך אוהבת, אמיתיים ווירטואלים. תודה!
שולחת לך בחזרה, ממכמורת, עם דבורה בפנים!
נילי
-
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנחנו היינו שכנים של שירלי - ממש ממול...
במלון גולדן פארק.זה היה ב 2006 ולכן ההמלצה מיושנת משהו.
קראתי דברים טובים על מרקיור קורונה ועל מרקיור בודפשט סיטי סנטר
ומבחינת המיקום הכי טוב - זה זה
http://www.regencysuites.hu/en/index
איפה אני?
עובד - זוכרת איפה?
אמרת שכשתהיי באזור.
אז אמרת
ג'מוס
-
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אחפש על המרקיור קורונה ומרקיור בודפשט סיטי סנטר, כי הרג'נסי נראה קצת יותר מתאים לנסיעת עסקים.. אני מאד אוהבת את בתי המלון בבניינים הישנים, להרגיש קצת אחרת מאשר בארץ.
לגבי הביקור - תראה, אני לא כל כך יודעת באיזה סניף למצוא אותך... היו כמה שינויים אצלך בתחום.. לעומת זאת זוכרת פגישה שנקבעה בהמבורגר ק"ש לפני שנתיים... מאז אני מחכה...
נילי -
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נילי יקרה,
מזל טוב טוב טובבבבבבבבבבבבבבבב!
רק אמרת שאתם כנרא לא נוסעים והינה מתחילים לחשוב, לנסוע ולא לחשוב.
המון המון בריאות, אהבה ורק דברים טובים.
אמה
-
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הייייי אמה!
אל תגלי לבעלי אבל כשאני אומרת לא נוסעים זה אומר שנסיעה עם הילדים היא זו ש"נחשבת"... אבל האמת שממש לא תכננו, אבל הקיץ מגיע ועמו החיידק הזה, שקוראים לו חו"ליטיס... לא יכולה בלי! כל כך חם!
אז כשהוא אמר שיש לו נסיעה, שאלתי ככה, כבדרך אגב, אם אפשר שיעשה קונקשן דרך איזו עיר שלא היינו בה... נקודות אני יודעת שיש מספיק, ומכאן הדרך קצרה לתכנון. מה שהפעם הפתיע היה שההורים יכולים לשמור בדיוק באותו זמן יחסית בלי בעיות, אז יצאנו לדרך...
כבר ערב שלם אני שומרת במועדפים כל משפט שנאמר כאן על בודפשט. פתאום גיליתי שגם איריס, רונן, אמה, רבקה היו... הרבה "בני משפחה" להציק להם בשאלות... מזל שיש לי חודש.
ובסה"כ רציתי להגיד לך תודה על הברכות!
נילי -
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נילי
אם גילית שהיינו בבודפשט אז בטח גם גילית באיזה מלון..
אמנם לא ממש במרכז ( 2 תחנות מטרו והוא ממש בסמוך..)
אמנם לא בבניין ישן ( בניין חדש דוקא וצמוד לקניון גדול ושווה)
אבל המלון היה מצויין , מפנק , ארוחת בוקר נהדרת עם הזמנת קפה מהמלצר כמו שאת אוהבת - עם קצף , דוגמאות , קינמון או שבבי שוקולד..
אנחנו נהננו מאד מהמלון המפנק למרות שהיו בו גם אנשי עסקים.
הזמנו במסגרת דיל , אבל שווה בדיקה עצמאית.
אגב - יש גם הילטון בבודה. הוא הרבה יותר ציורי אבל התחבורה אליו פחות נוחה. אין מטרו , רק חשמליות.
תהנו
איריס -
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אהלן איריס,
קודם כל - תודה על הקישורים!
לא ידעתי באיזה מלון התאכסנתם כי אתמול רק ריכזתי סיפורי טיול - לא נכנסתי לסיפורים עצמם.
ממה שאת מספרת המלון נראה אחלה. ברגע שאת כותבת כזו ביקורת על קפה עשית לי 90% מההנאה... גם מאד ידידותי באתר שלו - ונותן מחירים גם בשקלים! הבעיה: נראה לי דיי יקר, או שאני לא מעודכנת... חדר זוגי B.B הכי זול 170 יורו - אלו המחירים?
חוות הדעת מעולות, וגם המלון עצמו באמת נראה ברמה. טוב, אמשיך לחפש, אולי יש גם מבצעים.
שבת שלום (לבנתיים
),
נילי -
נילי, שירלי
אוי עדי!!!!!!!
זה נורא מבעס וקשה לפני נסיעה,
אבל מצד שני, עדיף עכשיו, כך שעד הנסיעה הכל כבר יהיה בסדר!
מחזיקה אצבעות!
-
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הי נילי,
המלון לא קרוב למרכז העיר, אלא נמצא ליד מטרו.
אם את מזמינה בנפרד, אולי עדיף מלון מרכזי יותר, אם יש במחירים סבירים.
המלון עצמו היה מצויין.
חדרים יפים, ארוחת בוקר טובה. מחיר טוב. מה צריך יותר מזה?
-
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נילי היקרה-מזל טוב ענק.
בהחלט ממליץ לך גם על בודפשט -רואה שזה כבר יושב חזק בראש.
תוך כדי ראיתי שגם זניה המליצה לך על וינה שבעיני מקסימה.
אז יש לך לפחות שתי אופציות מצויות-אגב הוינה יקרה יותר מבודפשט אבל פחות מפאריס לונדון וערי יורו אחרות.. -
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נכון, לא צריך יותר מזה. נכנסתי לכל מיני בתי מלון עכשיו, אבל בנתיים לא יכולה להזמין כי יש קצת בעיות עם התאריכים - או שאין לו טיסה עם קונקשן מתאים או שאין לי בנקודות
. אז מנסים להנדס את הכל... -
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!היי רונן,
תודה רבה!
בוינה כבר היינו, פעמיים, והפעם בודפשט באמת קורצת. אבל כפי שכתבתי לשירלי, נכנסו כמה מכשולים (צפויים) ומנסים למצוא פיתרון.
שבת נפלאה!
נילי -
נילינילי
גם אצלנו הנסיעה לבודפשט נולדה מתוך חלון זמן שצץ ונקודות באל על.
אנחנו בכלל רצינו להגיע לצ'ינקווה טרה.
בסוף את הנקודות לא יכולנו לנצל כי רצינו לנסוע בשבועות וחב' אל על לא ממש הייתה מרוצה מההחלטה. הם כמובן מעדיפים לתת את כרטיסי הבונוס בתאריכים "מתים" יותר.
אממה... על חופש לא מוותרים. תפסנו דיל לבודפשט. דיל של טיסה עם מלון הילטון (חמישה כוכבים) עלה 495 $ לאדם ואת הנקודות שמרנו לפעם אחרת..
מה שלא יהיה - אל תוותרי על ההזדמנות. החלטתם - סעו !
איריס -
נילי יקרה!!!מה אכפת לנו להקפיץ את האשכול
למה שאנחנו לא נהיה מאחרוני המברכים ונתהדר במשפט "מוטב מאוחר וכו'..."
ולמה שלא תרוויחי עוד כמה ימים?
מאחר ואנו קופצים לבקר כאן רק לפעמים, כל פעם אנחנו מגלים שפיספסנו משהו
אבל על יום ההולדת שלך לא נוותר בשום פנים ואופן!!!
אז שפע ברכות ואיחולים, המון אושר וטיולים נפלאים!
ויופי של רעיון לטיול זוגי!
באהבה
נורית ואילון
-
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!טוב, אני כאן כבר ביומולדת ++, אבל נראה לי שזה ממש לא משנה כשהשמחה כרוכה בתכנון יעד נוסף לחו"ל, הלא כן? שהרי אנו יודעים שתכנון טיול, גם אם קצר, הוא מעשיר מצב רוח ידוע...
אגב, תכנון טיול מעלה מצב הרוח גם אצל המייעצים הנשארים בארץ. בדוק...
מצרפת את ברכתי,
שתמשיכי לשגר לכאן עוד ועוד את שמחת החיים שבך,
ושיהיה רק מזל טוב !
ובעניין בודפשט- מתאים למשך ולמועד, ויש לך כאן טיפים וסיפורי טיול לרוב. -
איזו פאשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!היי לכם, לכולכם!
איריס, נורית, אילון, ברנדי!
נחמד לקבל ברכות, לפתוח את השבוע עם חיוך.
איריס, ציטטתי אותך לבעלי - עכשיו בודקים האם כדאי בכלל דיל וזהו, במקום להרגיש לולינים בקרקס עם כל המשתנים של נקודות-קונקשן-לו"ז סבא וסבתא...
נורית ואילון, מלאנת'לפים שנה לא דיברנו, מה שלומכם? איזה כיף לקבל מכם ברכות ושאתם לא מוותרים...
ברנדי, תודה על הברכות! בשמחה אשמח גם אותך בתיכנון.
אני כבר לא זוכרת אם היית בבודפשט או לא (מצחיק איך אנחנו כולנו יודעים כ"כ הרבה אחד על השני!), רק ברצלונה נצרבה לי בתודעה כיומולדת עגול שחגגתם... בכל מקרה, נראה לי שאם אכן נוציא את כל הפנטזיות האלה לפועל, אפתח אשכול חדש ומסודר כדי שכולם יוכלו להפיק תועלת מהמידע. בנתיים אני רק מזילה דמעה שקופה לכיוון שדה התעופה...
נילי