נסיעה מבוסטון לניו יורק
-
הי
בסוף ספטמבר אנחנו צפויים לעשות טיול קצר בארה"ב: 6 ימים בניו יורק וטיול שלכת קצרצר של כ - 4 ימים שיסתיים ביום וחצי בבוסטון
אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לחזרה מבוסטון לניו יורק. הטיסה שלנו יוצאת מ - JFK ב - 18:00 בערב בשבת
ההתלבטות שלנו היא בין טיסה לבין נסיעה חזרה ברכב שכור
יתרונות הטיסה: קצרה. חסרונות: הטיסה נוחתת ב - JFK כ - 5 שעות לפני הטיסה שלנו חזרה, ואנחנו קצת נרתעים מזמן ההמתנה הארוך (מחכה לנו אחר כך טיסת קונקשין ללונדון ורק משם לארץ)
הפחד בנסיעה ברכב שכור הוא מפני פאנצ'ר בדרך שיעכב אותנו מלהגיע בזמן לטיסה
נשמח לחוות דעתכם לאלו מכם שעשו את הנסיעה הזאת באחת מהדרכים. האם מדובר בנסיעה שיפה לעשות אותה ברכב?
תודה מראש על העזרה -
נסיעה מבוסטון לניו יורקאולי כדאי להשאיר את ניו יורק לסוף או לפחות להשאיר יום אחד מתוך ה-6 לסוף הטיול, ואז לא צריך לעשות את הדרך מבוסטון ישר לטיסה.
אם בכל זאת משאירים את התכנון כמו שהוא, אני הייתי חוזרת ברכב, אבל יוצאת מספיק מוקדם כדי להשאיר מקום לבלתי צפוי. הדרך יפה ויש מה לראות בה. אגבף גם טיסות פנים הן בעייתיות לפעמים, ואנחנו כבר פקששנו טיסת המשך למרות קונקשיין של 4 שעות. -
נסיעה מבוסטון לניו יורקתודה על המענה המהיר
השיקול להתחיל קודם בניו יורק ולהשאיר את בוסטון לסוף הייתה להתקרב כמה שיותר לסוף ספטמבר - תחילת אוקטובר (תקופת השלכת), וכן שכרנו דירה בניו יורק לשבוע במחיר מאוד משתלם ולחזור ליום בודד לפני הטיסה לניו יורק תעמיד אותנו בבעיה מבחינת לינה -
נסיעה מבוסטון לניו יורקבהנחה שהטיסה ב-6 וצריך להיות בשדה לפחות 3 שעות קודם ויש עוד רכב להחזיר שזה נניח עוד חצי שעה, הרי שאתם צריכים להגיע לטעמי לשדה לפני 14:30.
מכיוון שמדובר בשבת, פשוט לא הייתי לוקחת סיכונים. אני אישית הייתי יוצאת גג עד 8:30 בבוקר מבוסטון, עושה עצירה סבירה במרחק של כשעה, שעה וחצי נסיעה מניו יורק ומשם ממשיכה לשדה. בעקרון, בשבת הכבישים יכולים להיות יחסית ריקים, מצד שני אם יהיה יום יפה, כל העכברים יצאו מהחורים. -
נסיעה מבוסטון לניו יורקשלום רב,
אשמח לקבל את פרטי הדירה שאת שוכרת בניו יורק
תודה
אושרה