קובה בשבוע~
-
אהלן,
האם שבוע מספיק להנות מקובה ולחוות אותה? האוונה - ויניאליס - טרינידד?
כמה זמן נסיעה יש בין המקומות? כמה זה עולה בערך?
תודה,
רז -
קובה בשבוע~הכוונה הייתה ל-כמה עולות הנסיעות בין האתרים?
אבל יש לכם הערכה לסדר גודל עלות שבועית של מחייה ונסיעות זה יהיה מעולה...
תודה. -
קובה בשבוע~שבוע נראה לי קצת גבולי, אבל תשעה-עשרה ימים זה כבר סביר. קצת תלוי במועדי הטיסה והנחיתה, אבל בגדול - שניים שלושה לילות בהוואנה, שלושה בטרינידד ושניים בויניאלס.
עלויות אני לא כל כך זוכרת (וגם עברו אי-אילו שנים מאז), אבל קובה נמצאת באזור שנע בין אירופה זולה לבין אמל"ט יקרה. חדר נע בסביבות 20-25$ בהוואנה, וקצת פחות מכך מויניאלס וטרינידד. ברוב הבתים אין הבדל בין מחיר של חדר ליחיד או לזוג (ואם כן, אז ההבדלים מינורים) כך שכשמטיילים לבד זה משפיע על התקציב. -
קובה בשבוע~גלית, תודה רבה על התשובה והתמונות. עושה חשק!
כמה זמן נסיעה בין האתרים השונים?
1. הוואנה - טרינידד
2. האוונה - ויניאליס
3. טרנידד - ויניאליס (יש ישיר?)
תודה! -
קובה בשבוע~בתחבורה ציבורית צריך לעבור בהוואנה בין ויניאלס לטרינידד (נכון ל2005), אבל האוטובוסים יוצאים מאותה תחנה כך שזו לא ממש בעיה.
את הזמנים אני לא זוכרת, אבל לשם ההערכה - מהוואנה יצאתי בבוקר והגעתי לויניאלס בצהרים, ומטרינידד יצאתי בבוקר והגעתי להוואנה אחרי הצהרים. -
קובה בשבוע~שבוע זה ממש קצר ,רק לטעום קצת ולהגיד שהיינו.
מדובר על מדינה באורך 1000 ק"מ ,מיוחדת מאד ומעניינת.
כל נסיעה שהזכרת זה עניין של כמה שעות.אבל מדובר על דגימה של הצד המערבעי בלבד .
לתייר -נסיעות יחסית זולות ,לינה יקרה ,מזון זול -כמובן שתלוי אם אתה צורך משרותי תיירות ממוסדים או נע ולן ומתכלכל עצמאית. -
קובה בשבוע~נכון ל2009 יש אוטובוס ישיר בין ווינאלס לטרינידד - בין 7 ל-8 שעות
מהוואנה לווינאלס בערך 3 שעות
מהאוונה לטרינידד בין 5 ל-6 שעות -
אל תוותר על קובה ואם תוכל הוסף ימיםאל תוותר על קובה ואם תוכל הוסף ימים. -
קובה בשבוע~חברים,
תודה רבה לכולם על התגובות.
הלוואי והיה זמן בשפע אבל לצערי אין.
בכל זאת, מנסים לדחוס כמה שיותר ועם זאת לשמור על השפיות. לא רוצים למצוא את עצמנו רודפים אחרי הזנב... צריך לעשות ויתורים כואבים
ושוב, תודה!

-
קובה בשבוע~להיות שבוע בקובה זה כמעט לא להיות בה בכלל.
חלק גדול מהחוויה בקובה הם לא האתרים והאטרקציות אלא המפגש עם המקומיים והאווירה. כדי לחוש את קובה האמיתית (לשם כך באים לקובה) כדי לטייל בה לפחות שבועיים וחצי .. כלומר כ 18 יום.
מה שתספיקו בשבוע: יומיים בהאוונה יומיים בוינאלס ויומיים בטרנידד.
-
קובה בשבוע~נו באמת. אם הבחירה היא בין שבוע לבין בכלל לא, ברור שעדיף שבוע.
המסלול של הוואנה-וינאילס-טרינידד הוא סביר ובתכנון נכון מראש מאפשר לא לרוץ ולהנות ממה שיש לקובה להציע. -
קובה בשבוע~היי חבר'ה,
תודה רבה בכל אופן.
גם אני שותף לתחושה שעדיף שבוע על פני בכלל לא...
ניסיתי למצוא מסלול טוב אבל אני רק הולך פה לאיבוד
גלית, יש לך המלצה למסלול סביר לשבוע בקובה שמתבסס על האוונה-ויניאליס- טרינידד?
אודה לכל מי שיוכל לעזור...
תודה! -
קובה בשבוע~כן - שלושת המקומות האלה.
איך לחבר בינהם לא נראה לי מאד קריטי. אולי לנסוע ישר לויניאלס, משם לטרינידד ולשמור את הוואנה לסוף, ולו בגלל הצורך (לפחות שלי) להגיע לעיר ממנה טסים חזרה לארץ לפחות לילה קודם לטובת בלת"מים ועניינים.
אם זה משנה, הביקור שלי בקובה נמשך 10-11 יום, שהתבסס על שלושת המקומות האלה (את ויניאלס נאלצת לעזוב יום אחרי שהגעתי בגלל התרעות טורנדו, ועצרתי ללילה בסינפוגאוס הלא-מאד-הכרחית) - ואם היה צריך, הייתי יכולה להוריד יום מהארבעה שביליתי בהוואנה ויום מהארבעה בטרינידד. -
קובה בשבוע~תודה רבה.
אין ספק שאת שפיצית רצינית
(תגובה תוך 7 דקות. מרשים ביותר!
)
אגב, האם יש אטרקציות מיוחדות שאסור לפספס לדעתך במקומות האלה?
ושוב, תודה רבה!