ביטולי טיסה באיזי ג'ט
-
לפי האתר שלהם באינטרנט אין שום החזר כספי במקרה של ביטול הטיסה ע"י הנוסע, וזה די בעייתי.יש איזה דרך לעקוף את זה ?
-
ביטולי טיסה באיזי ג'ט
לא! זאת אחת הדרכים שלהם להוזיל מחירים. -
ביטולי טיסה באיזי ג'טכיוון שהקניה בוצעה און-ליין, אם תשכור עו"ד טוב, תוך כמה פגישות בעלות של 2000 ש"ח לפגישה, הוא בטוח ימצא סעיפים טכניים שישכנעו את בית המשפט להכריח את איזי ג'ט להחזיר חלק מהסכום
-
ביטולי טיסה באיזי ג'טולכן עד היום רק הזמנתי איתם טיסות פנימיות באירופה בעלות ממוצעת של €50, סיכון סביר.
עכשיו אני רוצה לטוס איתם במחיר זול מישראל לג'נבה, אבל אני לא מוכן לשלם מראש מאות יורו, לך תידע מה יקרה בעוד חודשיים.כנראה שאטוס עם אל-על, איזה באסה יקרה...
-
ביטולי טיסה באיזי ג'טאם אני לא טועה אז לפי חוק הגנת הצרכן, תוך 14 יום אתה יכול לבטלאת העסקה, אבל לא מעבר.
תראה- אם אתה בטוח שאתה טס ובתאריך הספציפי- אין סיבה לא להזמין דרכם, ואם אני לא טועה, לעוד חודשיים טיסה לג'נבה איתם לא עולה מאות דולרים אלא עד 200 יורו.
אתה צריך להגיע לשוויץ?
אם כן- אנחנו טסים לשוויץ ובסוף בחרנו בטיסה דרך מילנו (צ'רטר- גם מחויב ב-100% דמי ביטול, דרך אגב). -
ביטולי טיסה באיזי ג'טעל זה נאמר easy come easy go . בקרוב יצטרכו לשלם על האוויר שנושמים בטיסה.
-
פתרון אפשרילמיטב ידיעתי קיימת אפשרות לשנות את שם הנוסע - להחליף נוסע בעלות של משהו כמו 30 יורו, כך שלמעשה אם לא מסתדר אפשר לנסות להעביר את הכרטיס למישהו אחר (תמיד יש מי שירצה לנסוע מן הסתם)
כך זה לפחות ממה שראיתי בטיסות ללונדון. אנחנו טסנו עמם פעמיים והיה פשוט מעולה - והכי חשוב זול מאד מאד (למעשה רק אחרי שאיזיג'ט התחילו לטוס ללונדון, אזי הרשינו לעצמנו לנסוע לשם אחרי שנים שלא עשינו זאת בגלל עלויות הטיסה היקרות מאד).
בכל מקרה מאחלת טיסה נעימה -
תודה עבור התגובות
בטיסות צ'ארטר מעולם לא טסתי עקב סיפורי אימה ששמעתי עליהם.יתכן שב-OFF SEASON וליעדים לא פופולרים זה פתרון סביר.
עם איזי ג'ט טסתי כמה וכמה פעמים טיסות בתוך אירופה והיה פשוט אחלה וזול.אבל אני אישית לא מוכן לסכן כמה מאות דולר - יש מצב שלא אוכל לטוס.