האם יש מה לעשות שבועיים באיזור קוסמוי וקופנגן???
-
אני ואישתי מתכננים לעשות טיול של 3 שבועות בתאילנד... נחיתה ב-3 לספטמבר ומשם ישר טיסה לצ'אנג מאי... אנו מתכננים לעשות טיול ג'יפים של 3 ימים ואחרי זה לטוס לקוסמוי ולשהות באיזור (קוסמוי, קופנגן) בערך שבועיים ולאחר מכן לטוס לבנקוק ל3-4 ימים אחרונים..
האם כדי להישאר שם הרבה זמן או שכדיי גם להגיע לאיזור פוקט?
אשמח לקבל עזרה..
נ.ב: אישתי בתחילת הריון, האם ניתן לעשות את המעבר מפוקט לקוסמוי או להיפך בלי יותר מדי טרטורים...
תודה רבה!!! -
האם יש מה לעשות שבועיים באיזור קוסמוי וקופנגן???אם אתה לא רוצה יותר מדי טרטורים בשביל אישתך,תוותר על הטיול גיפים(שיש בו נסיעות ארוכות,וגם קפיצות לפעמים,לדעתי לא מומלץ לאישה בהריון),מה גם שזה טיול מאוד המוני,ולא הייתי ממליץ לזוגות לעשות אותו גם בלי קשר לכל זה,כמו כן אני במקומכם הייתי מוריד 4 יום מקוסמוי וקופנגן,ומקדיש לשם 10 יום(5 יום לכל אי),ואת ה4 ימים האלה תוסיפו לצפון,כי 3 יום זה כלום,לשיקולכם,תעשו חיים -
האם יש מה לעשות שבועיים באיזור קוסמוי וקופנגן???אפשר כמובן לבלות שבועיים (ושלושה וארבעה) באיים על החוף, אבל אני מסכימה עם כל מילה של nat - בפרק הזמן שיש לכם תקצצו קצת מהאיים ותקדישו 5-7 ימים לצפון תאילנד (ועל הדרך, תוותרו על טיול הג'יפים). -
הצעה נוספת -הוספת הימים שהתקצצו מהאיים לקנצ'נבורי, וכמובן שלהוסיף עוד יום יומיים לצפון תאילנד.
כדאי להתייעץ עם רופא לגבי שאלות ההריון.. -
האם יש מה לעשות שבועיים באיזור קוסמוי וקופנגן???ולא כדי להגיע גם לאזור פוקט? או שזה די ארוך ומעיק כל המעברים האלה
-
האם יש מה לעשות שבועיים באיזור קוסמוי וקופנגן???פוקט נימצאת במרחק טיסה מקוסמוי,תעשו את השיקולים שלכם אם שווה לכם לעשות את המעבר הזה,במידה וכן אז מציע לכם לעשות כזה דבר-
צפון-5יום
קוסמוי-5יום
קופנגן-4יום
פוקט-5יום
בנקוק- 2יום
אם זה לא מספיק זמן בשבילכם לבנקוק,אז תורידו יום מקוסמוי ותוסיפו לשם